Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Panorama La Forca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tignale hører til Italiens bedst velholdte og maleriske landsbyer (Borghi più belli d’Italia), og det er ikke uden grund. Bydelen Gardola er virkelig enestående charmerende og emmer af velvære og god stemning. Den lille by har alt, hvad du behøver uden at være overbelastet af turismen trods nærheden til Gardasøens bredder.

Panoramisk og børnevenlig beliggenhed

La Forca ligger uden for byen på et udsigtssted, hvor vejen ender. Trafikken er derfor meget begrænset, og du vil nok tilbringe megen af din tid på La Forca med kroppen vendt mod Gardasøen, mens børnene får glæde af poolen.

Aktiv ferie for de veltrænede

Fra Tignale kommer du nemt og ret hurtigt ned til Gardasøens vestlige bredde. Du kan på relativt kort tid komme ned til Limone og Riva i den nordlige del af søen eller Salò og Gardone mod syd, hvor du finder imponerende villaer og haver fra 1900-tallets begyndelse. Bliv ellers i bjergene ved søen, hvis du vil vandre og opleve den flotte natur, der præger bjergene og højsletten på denne side af Gardasøen. Cykling er også en mulighed, men vær forberedt på, at du skal enten være i rigtig god form eller have en el-cykel, for her er der virkelig stejlt.

Restaurant på La Forca

Smag de lokale retter på restauranten i hovedbygningen. Du har mulighed for at spise buffet i den store sal eller vælge en mere intim atmosfære og flere retter i den mindre stue, hvor der er bordbetjening. Ønsker du fuld afslapning på ferien, kan du melde dig og din familie til morgenmadsbordet, som du kan nyde indendørs eller på terrassen med søudsigt. Prisniveauet er overkommeligt, og portionerne som regel generøse.

Alle lejligheder har sydvendt balkon med søudsigt

Indretningen er enkel og gammeldags uden for megen opmærksomhed på design. Men de er rummelige, og du kan sove ordentligt samt lave din egen mad, hvis du ønsker det. Der er balkon eller terrasse til hver lejlighed. Den er årsag nok til at komme her: udsigt og atter udsigt. Du finder Wi-Fi internetadgang, men kun i de fælles områder. Du kan også vælge værelser med balkon og udsigt enten over søen eller bjergene.

h3>Bo med balkon og mulighed for søudsigt

Indretningen er enkel og lidt gammeldags uden alt for meget fokus på design. Lejlighederne og suiterne er dog rummelige, og du kan tilberede din egen mad, hvis du ønsker det (mod tillæg). Du har enten balkon eller terrasse, og du kan bestille med søudsigt. De andre værelser har udsigt over bjergene. Der er adgang til Wi-Fi i alle fællesområderne.

Læs mere om Panorama La Forca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Panorama La Forca

Læs personlige anmeldelser af Panorama La Forca som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Panorama La Forca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 25 anmeldelser fra Panorama La Forca

Flot udsigt og rolige omgivelser

Dejligt og hyggeligt resort. Meget børnevenligt med poolområde, legerum og en mindre legeplads. Vi boede i en 4/6 personers lejlighed med balkon og flot udsigt til søen. Der var god plads i lejligheden. Fine muligheder for madlavning. Hotellets restaurant kan også varmt anbefales. Mulighed for bestilling af morgenbrød til gode priser.

Læs mere

Fantastisk beliggende hotel, men den smukkeste udsigt:-)

Hotellet er et smukt ældre hotel med en helt unik beliggenhed.
Meget venligt og utroligt hjælpsomt personale.
Maden var dog ikke lige vores smag, men vi kommer meget gerne igen:-)

Læs mere

Vanvittig udsigt over sø og bjerge.

La Forca var et mega fedt sted at holde ferie, hvis man ønsker rolige omgivelser med fantastisk natur og udsigt. Personalet på stedet var venlige, meget imødekommende og yderst veltalende på både engelsk og tysk (ikke en selvfølge i Italien).
Restauranten var god og prisen fair.
Lejligheden var ligeledes super fin - særligt altanen med den flotte udsigt.
Der var legeområde til børn og to fine pools, samt indendørs pool + lidt fitness. Vandet i udendørs pool var ikke opvarmet, så en smule koldt for små børn.
Tignale var en fed location for aktiv ferie, da vandring i bjernene + cykling var oplagt. Der var gode stigninger og fede ruter lige om hjørnet.

Læs mere

Smuk beliggenhed i kuperet terræn

Vi have booket en 3 værelses lejlighed og var meget tilfredse med det vi fik. Lejligheden havde en stor terrasse og skøn udsigt. Lejligheden var i god stand, havde en god indretning (god værelsesstørrelse, funktionelt køkken/opholdsrum og et godt badeværelse). Søde og imødekommende receptionister. Den nærtliggende by ligger ikke langt fra hotellet, men det er en meget stejl bakke som gør at man ikke "bare lige" smutter ned i byen - i hvert fald ikke med en baby på 6 måneder. Alt i alt et super hotel som sagtens kan anbefales hvis man ikke har behov for adgang til mange omkringliggende restauranter eller en promenade at gå langs.

Læs mere

Flot udsigt

Der var højt service niveau fra dag 1, og smilelende personale.
Pænt og rent både ude og inde.
Man skal være obs. på at der er noget bjergkørsel og smalle veje.
Wifi på stedet var ikke stabil.

Læs mere

Fantastisk sted med ubeskrivelig udsigt

Vi tilbragte en uge på Residence Panoramic La Forca, og vi har allerede booket stedet igen til næste år. Hotellet ligger på en bjergtop, 700 m. over havet. Der er to veje derop. Kommer man nordfra skal man vælge den 2. afkørsel, da den første mod Tremosine er temmelig spændende, snoet og smal. Den anden vej er meget bedre, og nem at køre op ad. Der er et lyskryds, og der står skrevet Tignale med hvide sten på hjørnet. Kør efter navnet La Forca, som hotellet kaldes på skiltene. Lejligheden vi boede i var til 6 personer. Den var stor, ren og med udsigt lige ud over søen. Der er både udendørs og indendørs pool samt bordtennis og fitness-rum. Alt meget velholdt og pænt. Man spiser rigtig godt i restauranten, og der er mulighed for at vælge halvpension til, hvis man ikke gider lave mad i det ellers fint indrettede køkken. Vi fik morgenbrød bragt til døren hver morgen - super service. Skønt lejlighedshotel med masser af parkeringspladser. Stedet er dog ikke for gangbesværende, da der er mange trapper og vejen ned til byen er stejl. Der er et par gode gangstier man kan bruge, og som ender midt i den hyggelige by.

Læs mere
 
search map