Hotel i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Hotel La Rotonda

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel La Rotonda ligger hævet over Gardasøens vestlige bred. Der er ca. 800 meter fra hotellet til Gardola by, hvor du finder butikker og caféer samt flere spisesteder. Syv km bjergvej adskiller hotellet fra søens bred.

Mulighed for halvpension

På hotellet er der reception, parkeringsplads, morgenmadsrestaurant, terrasse med bar, internetpoint og mulighed for cykeludlejning. Hotellets restaurant tilbyder halvpension med mulighed for at vælge mellem tre menuer. Halvpensionen er eksklusiv drikkevarer. Fra midten af juni til midten af september arrangeres der underholdning på italiensk og på engelsk... så vær forberedt på musik og show under opholdet.

Læs mere om Hotel La Rotonda

Pool og børnepool

I hotellets have er der to pools samt en børnepool. Hotellet har også en indendørs opvarmet pool som er åbent indtil midten af maj og igen fra midten af september. Hotellet råder desuden over sauna og flere tennisbaner, som kan benyttes mod betaling.

Værelserne

Hotellets værelser har alle satellitfjernsyn og telefon, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er mulighed for en ekstra opredning på både værelser med balkon og udsigt mod søen eller mod bjerget. Der findes desværre ikke værelser til 4 personer.
NB: Fra visse værelser med søudsigt, er udsigten til søen reelt noget begrænset, da der findes bevoksning omkring hotellet

Læs om værelserne på Hotel La Rotonda

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map