Hotel i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Hotel La Rotonda

 
Hotel La Rotonda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Rotonda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tignale sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel La Rotonda ligger hævet over Gardasøens vestlige bred. Der er ca. 800 meter fra hotellet til Gardola by, hvor du finder butikker og caféer samt flere spisesteder. Syv km bjergvej adskiller hotellet fra søens bred.

Mulighed for halvpension

På hotellet er der reception, parkeringsplads, morgenmadsrestaurant, terrasse med bar, internetpoint og mulighed for cykeludlejning. Hotellets restaurant tilbyder halvpension med mulighed for at vælge mellem tre menuer. Halvpensionen er eksklusiv drikkevarer. Fra midten af juni til midten af september arrangeres der underholdning på italiensk og på engelsk... så vær forberedt på musik og show under opholdet.

Læs mere om Hotel La Rotonda

Pool og børnepool

I hotellets have er der to pools samt en børnepool. Hotellet har også en indendørs opvarmet pool som er åbent indtil midten af maj og igen fra midten af september. Hotellet råder desuden over sauna og flere tennisbaner, som kan benyttes mod betaling.

Værelserne

Hotellets værelser har alle satellitfjernsyn og telefon, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er mulighed for en ekstra opredning på både værelser med balkon og udsigt mod søen eller mod bjerget. Der findes desværre ikke værelser til 4 personer.
NB: Fra visse værelser med søudsigt, er udsigten til søen reelt noget begrænset, da der findes bevoksning omkring hotellet

Læs om værelserne på Hotel La Rotonda

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel La Rotonda

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Rotonda som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Rotonda. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 18 anmeldelser fra Hotel La Rotonda

Rigtigt godt ophold

Eneste ulempe var, at jeg ikke kunne få forbindelse til deres Wi-Fi, eftersom man skal betale 10 Euro + parkeringsplads, men det er ikke jeres fejl. Tak.

Læs mere

Perfekt beliggenhed

Vi er fuldt ud tilfredse med hotellet, placering er perfekt, Værelset var rent, venligt personale, ingen problemer med parkering, kanon feriehotel simpelthen

Læs mere

lækkert og præsentablet hotel

utrolig dejlig udsigt, men man skal være meget glad for tyske turister, der var ikke andet end tyskere.
Personalet talte tysk, der blev serveret tysk mad som var meget ringe.
Hotellet havde også et pizzaeri hvor de der imod lavede dejlig italiensk mad.

Læs mere

Panoramaudsigt over søen

Hotellet ligger højt, og vejen dertil er lidt besværlig. Fremragende velkomst. Ok værelse.

Læs mere

Godt til prisen

Vi boede en nat i en lejlighed og 4 på hotellet, hvor vi havde to sammenhængende værelser. Den lejlighed som vi fik, var vist en af de ældre med terrasse og man skulle stå op for at nyde udsigten. Lidt skuffende, men nu er lejlighedslivet heller ikke rigtig noget for os. Der var dog masser af andre lejligheder, som lå bedre placeret. Og rigtig fint, at vi kunne ankomme en dag tidligere end vi havde booket. Vi var meget glade for hotelværelserne, skøn udsigt og velindrettede pæne og rene værelser. Vi havde bestilt halvpension, fordi det var så billigt, så forventningerne var ikke så store. Men det var faktisk ganske udmærket og praktisk med mindre børn, at man ikke er nødt til at gå ud for at spise hver aften. Der er desuden ikke så meget i selve byen, som ellers er rigtig hyggelig. Der er 2 pools på hotelområdet - den ene med en lille tilstødende legeplads og flot udsigt. De 2 pools er adskilt at en restaurant, hvor man kan få ret gode pizzaer, pastaretter og salater. Is, kaffe og hvad man ellers kan få lyst til i løbet af en dag ved poolen. Priserne er rimelige, vi sparede ikke på noget og da den endelige regning for vores ophold med alt inkluderet var opgjort, var vi faktisk meget tilfredse.

Læs mere

Fantastisk udsigt over søren.

Levede op til forventningerne.

Læs mere
 
search map