Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Casa Gardola

Fælles pool som ligger ca. 100 meter fra Balconi Casa Gardola Fælles pool som ligger ca. 100 meter fra Balconi Casa Gardola
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tilbring din ferie i det hyggelige centrum af Tignale sul Garda. Byen hører af gode grunde til Italiens smukkeste landsbyer (borghi più belli d'Italia), og vi kan varmt anbefale den til dem, som leder efter autentisk stemning og et rimeligt prisniveau midt i byens hjertet.

Gå på opdagelse

Rejs på opdagelse af Gardasøens vestlige brede: Er du i god form og gerne vil afprøve kræfterne, så er det oplagt at hoppe på en mountain-bike og fyre den af til de flotteste udsigtssteder. Gider du ikke at svede helt så meget, finder du her mulighed for at vandre i de høje bjerge med en fantastisk udsigt over søens blå, der når helt til Verona og Po-sletten. Egentlig kan du også bare slappe helt af og nyde bjergenes vin og grappa på det lokale osteria... eller på din balkon.

Ferie med pool

Knap 100 meters gang fra din ferielejlighed (på den anden side af parkeringspladsen) finder du poolen, der stilles til rådighed for alle gæster, der bor på Terrazze Apollo, Balconi Casa Gardola og Garnì Tignale. Poolen måler 10 x 20 meter og her kan du tage en frisk dukkert og solbade dagen lang.

Gode ferielejligheder med egen balkon

Lejlighederne er pænt indrettede og råder alle over aircondition, fjernsyn, værdiboks samt balkon - lejlighederne i stueetagen har udeområdet foran døren, mens lejlighederne på de øvrige etager har balkon. Bemærk at lejlighederne ikke har søudsigt, og at kæledyr ikke er tilladt her.

Læs om lejlighederne på Casa Gardola

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map