Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Casa Gardola

Fælles pool som ligger ca. 100 meter fra Balconi Casa Gardola Fælles pool som ligger ca. 100 meter fra Balconi Casa Gardola
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tilbring din ferie i det hyggelige centrum af Tignale sul Garda. Byen hører af gode grunde til Italiens smukkeste landsbyer (borghi più belli d'Italia), og vi kan varmt anbefale den til dem, som leder efter autentisk stemning og et rimeligt prisniveau midt i byens hjertet.

Gå på opdagelse

Rejs på opdagelse af Gardasøens vestlige brede: Er du i god form og gerne vil afprøve kræfterne, så er det oplagt at hoppe på en mountain-bike og fyre den af til de flotteste udsigtssteder. Gider du ikke at svede helt så meget, finder du her mulighed for at vandre i de høje bjerge med en fantastisk udsigt over søens blå, der når helt til Verona og Po-sletten. Egentlig kan du også bare slappe helt af og nyde bjergenes vin og grappa på det lokale osteria... eller på din balkon.

Ferie med pool

Knap 100 meters gang fra din ferielejlighed (på den anden side af parkeringspladsen) finder du poolen, der stilles til rådighed for alle gæster, der bor på Terrazze Apollo, Balconi Casa Gardola og Garnì Tignale. Poolen måler 10 x 20 meter og her kan du tage en frisk dukkert og solbade dagen lang.

Gode ferielejligheder med egen balkon

Lejlighederne er pænt indrettede og råder alle over aircondition, fjernsyn, værdiboks samt balkon - lejlighederne i stueetagen har udeområdet foran døren, mens lejlighederne på de øvrige etager har balkon. Bemærk at lejlighederne ikke har søudsigt, og at kæledyr ikke er tilladt her.

Læs om lejlighederne på Casa Gardola

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Casa Gardola

Læs personlige anmeldelser af Casa Gardola som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Gardola. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Casa Gardola

Super lejlighed

Rigtig fin og perfekt beliggende lejlighed med skøn balkon. Byen er meget præget af turister og mangler lidt mere lokalt miljø. Fx var stort set alle gæster på restauranter og cafeer ikke-italienere.

Læs mere

Særklasse - helt i top

Fantastisk hyggelig by med alt indenfor rækkevidde. Nemt at komme til søen og bade. Trento besøgte vi , hyggelig by ligeledes Sanremo. Limone virkelig hyggelige gader og stemning. Alle steder nemt med parkering i parkeringshuse.
Gardola med underholdning og dans af lokale, flere gode restauranter.
Vi havde garage til vores bil/ perfekt. Poolen lå tæt på og der var skønt. Byen er meget pæn og ren. Vores piger på 14 og 17 år er vilde for at komme tilbage. Hyggelig italiensk stemning- vi blev taget godt imod da vi ankom, og der var god service hele ugen. Kommer helt sikkert tilbage.
Opholdet er virkelig i TOP??

Læs mere

Dejlig afslappende ferie

Vi havde endnu engang en dejlig ferie ved Gardasøen. Denne gang i byen Gardola hvor vi boede i VIP lejligheden i Casa Gardola. En fed lejlighed. Alt omkring os fungerede bare.

Læs mere

Mindre underholdning ville være rart

Det er en dejlig lejlighed. Og den er ren og velholdt.
Den ligger ud til torvet, og det er hyggeligt at kunne høre mennesker.
Men den uge, vi var der, var der underholdning på torvet 5 gange om aftenen.
Man kunne ikke føre en samtale, når man sad på altanen.
Så lidt mindre underholdning ville have været dejligt, så man også kunne nyde roen om aftenen.

Læs mere

Fantastisk feriebolig

Vores ferie i Tignale var vidunderlig. Lejligheden ud til byens torv var ren, pæn og rummelig. Personalet var meget imødekommende og hjælpsomme og poolområdet rent og pænt og med livredder det meste af dagen. Beliggenheden er vidunderlig. Ca. Et kvarter fra Gardasøen, oppe i bjerget. Den lille by havde et hyggeligt torv, flere restauranter og barer, og dagligvarebutik, bager, grønthandel og en specialkøbmand. Der ligger endvidere en producent af økologisk olivenolie i byen. Der er mange vandreruter, både for øvede og begyndere. Der var udsigt til søen flere steder i byen. Eneste lille ting ved lejligheden var, at aircondition først kunne benyttes efter kl 21.

Læs mere

Spændende hyggelig lille by

Dejlig sted vores lille 2 personers lejlighed lå lige ud til torvet skal love for der var liv og glade dage med turister alle steder stor forskel fra agriturismo i Umbria men sjov at prøve, lørdag var der koncert på torvet og onsdag blev der spillet musik på Apollo 11 som er godt sted at spise, personalet på GTS Group var fantastiske til at hjælpe. der var en lække pool og alt var i orden. Hanne og Jørgen fra Middelfart

Læs mere
 
search map