Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Balconi Bellavista

 
Balconi Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balconi Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tignale sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balconi Bellavista blev færdigbygget i foråret 2010, og de 9 lejligheder ligger fordelt på tre etager, som har to balkoner hver. 6 af de 9 lejligheder har udsigt over Gardasøen.

Pool og restaurant lige rundt om hjørnet

Gæsterne på Balconi Bellavista kan benytte sig af poolen på det nabohotellet Hotel Bellavista, hvor der også er mulighed - mod betaling - for at spise morgenmad eller andre måltider på hotellets egen restaurant.

Læs mere om Balconi Bellavista

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladsder (med balkon):
- Lejlighederne er ret rummelige og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse md toilet og bruser. Alle lejligheder har desuden trådløs internetforbindelse (betales på stedet), mikrobølgeovn, satellitfjernsyn og telefon.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balconi Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Balconi Bellavista som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balconi Bellavista. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Balconi Bellavista

Fantastisk beliggenhed og udsigt

Pæn lejlighed med skøn udsigt over Gardasøen. Hyggelig lille by med alt hvad man behøver i gåafstand. Det er irriterende at man skal købe adgang til internet. Ellers intet at klage over.

Læs mere

Super hyggeligt og roligt feriested

Balconi Bellavista er et super hyggeligt og roligt feriested med plads til at nyde ferien i gode omgivelser. Beliggenhed med dejlig udsigt til Garda søen og kort afstand til den hyggelige by med små gode butikker med gode friske råvare, hvis man vælger selv at lave mad. Gode spisesteder i byen med rigtige pizzaer og også specielle italienske retter. Ved siden af lejlighedsdelen er der på hotellet resturant og bar. Det eneste negative må være at der er for få parkeringspladser når både lejligheder og hotellet er fuldt booket.
Vi kommer gerne igen på Balconi Bellavista

Læs mere

Dejligt roligt sted

Vi havde valgt en stor lejlighed med 2 balkoner med udsigt ud over søen - og det var en fin lejlighed med en fantastisk udsigt.
Poolområdet var rent og pænt. En lille pool, men det var perfekt.
Hotellet ligger i en meget lille by - så hvis man skal på indkøb skal man køre til en større.
Men der er et supermarked og et par restauranter.

Læs mere

Dejlig lejlighed med fantastisk udsigt

Vi var gennemgående tilfredse, både med in Italia og med hotellet. De var meget flinke på hotellet og som andre har skrevet var de bedst til tysk, men der var enkelte der talte og forstod engelsk, hvilket var godt. Lejligheden var rigtig fin og med fantastisk udsigt.

Den nærmeste by var ok, men lidt kedelig.

Læs mere

Dejlig lejlighed med god plads

Vi har været en tur i Italien og boede på Balconi Bellavista. Vi bookede igennem In-Italia A/S, og det kan jeg anbefale. Vi har fået god information fra In-Italia, og der har ingen problemer været overhovedet!

Lejlighederne ligger klods op ad hotellet, hvilket var rigtig dejligt.
Lejligheden vi lejede var stor, lys og utrolig ren. Der er de ting, som man har brug for i lejligheden. Vi manglede ikke noget i hvert fald. Mulighed for tilkøb af internet, hvilket er rigtig rart, når der er en teenager med på ferien.
Udsigten fra Balconi Bellavista er fantastisk!!
Hotellet har en god swimmingpool!
Personalet på hotellet er venligt,, hjælpsomme og imødekommende. Der er intet at klage over!

Jeg tror, at der er mindre end 5 minutters gang ned til centrum, hvor der er supermarked, slagter, grønthandler, bager ja selv en frisør er der i byen. Der er nogle gode restauranter i byen, hvor man kan spise til billige penge. Der er også politi og læge i byen, hvis man skulle få brug for det. Alt i alt er det et rigtigt dejligt sted!
Det tager lidt over 10 minutters kørsel for at nå op til Balconi Bellavista. En smuk tur op og ned!

Personligt synes jeg, at sengene var lidt hårde, og jeg savnede i den grad min hovedpude. Kirkeklokkerne ringer hver time fra kl. 8.00 til kl. 24.00. Synd at Air-condition ikke kunne sættes til!!
Vær klar over at personalet udelukkende taler tysk, det kan give en smule kommunikationsproblemer, hvis man ikke er god til tysk.
Dette er dog bagateller, og jeg vil meget gerne vende tilbage til Balconi Bellavista.. sammen med min hovedpude :)

Læs mere

Der er dog et lille men

Vi har haft en dejlig tur og lejligheden samt beliggenheden var rigtig fin.

Der er dog et lille men. Vi havde kontakt med jer pr. email inden vi bestilte hvor vi bl.a. nævnte som et kriterie at der skulle være Aircondition. I anbefalede Balconi Bellavista og skrev at den manglende aircondition på stedet ikke ville være et problem, med mindre vi var vant til amerikanske forhold. Det er vi ikke så vi valgte derfor dette sted da de andre ønsker blev opfyldt.

Det resulterede i at vi havde det så varmt om natten at vores nattesøvn blev spoleret de fleste dage. Dette var også grunden til at vi valgte at tage hjem onsdag istedet for lørdag hvor vi jo faktisk havde lejligheden til.
[....] På trods af dette "lidt sure opstød" kunne vi sagtens finde på at leje en bolig hos jer igen - dog vil vi aldrig igen leje en bolig uden aircondition.

Venlig hilsen

Familien Snedker

Læs mere
 
search map