Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Herfra er der er en utrolig udsigt ud over søen og over mod Monte Baldo bjerget på den østlige side af søen. Fra Tignale er der muligheder for smukke udflugter over bjergene til Idrosøen og til Tremosine, et andet skønt område lidt nordligere. 

Byens gamle bydel er meget charmerende med blandt andet en kirke fra det 17. århundrede, Santuario della Madonna di Montecastello. 

Kort over Tignale sul Garda

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Storslået udsigt

Byen stammer fra det 20. århundrede og var i lange årrækker fuldstændig afskåret fra byerne langs Gardasøen. Byens indbyggere levede af at dyrke olie, vin og træ, som indbyggererne byttede til andre basis varer. Senere hen i 1960´erne blev byen opdaget, og siden da kommer der år efter år folk til byen for at nyde den storslåede udsigt og natur.

Smukke udflugter

Nærområdet byder på masser af muligheder for blandt andet mountain biking, vandreture og ikke mindst sejlsport på søen. Fra Tignale er der desuden muligheder for smukke udflugter over bjergene til Idrosøen og til Tremosine, et andet skønt område lidt nordligere. Har man tænkt sig at tage på udflugter til eksmpelvis Verona og Venedig er Tignale ikke det rette sted at feriere. Køreturen til og fra byen er nemlig lang, da der kun er én eneste vej frem og tilbage.

Indkøb

I Tignale er der indkøbsmuligheder i de små lokale butikker og også et mindre antal af restauranter, hvor du bør prøve den typiske dessert spongadì. For større indkøb skal man ned til byerne ved søen som Limone og Gargnano.

Læs mere om Tignale sul Garda

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lombardiet. 

Planlægger du en rejse med en større gruppe venner eller flere generationer af familien, kan vi varmt anbefale dig at leje en villa i Tignale. Her vil I typisk få pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Brug søgemaskinen ovenfor og du vil få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Tignale. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Italien har adskillige internationale lufthavne. Skal du holde ferie i Tignale, er den nærmeste Verona lufthavn, men inden for rækkevidde er blandt andet også Bergamo Lufthavn. Du har derfor en bred vifte af flyselskaber at vælge fra i disse lufthavne som i skrivende stund inkluderer Ryanair, easyJet og Norwegian med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Flyselskabernes ruter og priser ændre sig løbende, og derfor bør du altid tjekke efter aktuelle informationer i søgemaskinen her på In-italia. Du kan sammenligne aktuelle priser på flyrejser fra alle flyselskaber med forbindelser til Italien. Så er du sikker på at finde den rigtige pris på den flyafgang, der passer bedst til din ferie.

Biludlejning i Italien

Der kører bus til Tignale. Kommer du med tog fra Verona, kan du skifte til bussen i Desenzano del Garda. Men trods muligheden for offentlig transport fra lufthavnen foretrækker mange dog en bil, hvilket er betydeligt hurtigere. Der er som regel gode muligheder for at bestille billeje i lufthavnen hjemmefra, så du er sikker på, at der står en lejebil klar til dig ved ankomst.

Skjul teksten
 
 
search map