Anmeldelser af Agriturismo Ca’ Guerriera

 
Agriturismo Ca’ Guerriera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Ca’ Guerriera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lombardiet og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Ca’ Guerriera

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Ca’ Guerriera som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Ca’ Guerriera. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og Bjarne fra Roskilde boede på Agriturismo Ca’ Guerriera i Sustinente fra d. 15. til d. 17. august 2008.


Vi kan varmt anbefale et ophold i Sustinente.
Det var helt perfekt med en afslappende start på ferien inden vi tog videre til Verona.
Vi fik en service og betjening, der langt overgår hvad vi forventede - meget personlig og engageret.
Værelserne var store og moderne - ikke traditionelle hotelværelser, men moderniseret i spændende, rustik stil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Martin og hans hustru fra Ilulissat i Grønland boede på Agriturismo Ca’ Guerriera i Sustinente fra d. 21. til d. 23. juli 2008.

Vi valgte stedet fordi vi gerne ville se Verona og have et stop på vejen mod Toscana. Da vi ankom virkede stedet dog helt lukket. Vi måtte ringe på én af deres bygninger hvorefter der kom en dame der faktisk ikke talte engelsk. Men vi fik vores værelse. Så ville vi i poolen. Men der var sat hængelåse på overalt. Da vi så havde ligget på stolene et par timer og var på vej ind, kom en ældre (lidt hyperaktiv) dame og viste os at der også var hynder til stolene.
Det viste sig de havde lukket restauranten mandag & tirsdag, hvilket var lidt surt da vi netop boede der de dage. Den nærmeste restaurant lå 20 km væk.
Alt i alt et pænt sted. Det var nogle store dejlige værelser og en fin pool. Men det virker bare ikke helt som om de har styr på hvad de laver. Det er ikke et sted vi vil tage tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karin og rejsefælle fra Fredericia boede på Agriturismo Ca’ Guerriera i Sustinente fra d. 3. til d. 5. marts 2008.

Vi har haft en rigtig god tur. Opholdsstedet levede til fulde op til vores forventninger. Det var et virkeligt dejligt værelse med en rigtig dobbeltdyne, virkelig ikke noget vi er vant til når vi er på rejse i syden.
Vi havde bestilt halvpension, hvilket var rigtigt godt-fin service og meget hjælpsomme personaler til trods for at engelsk ikke var deres stærkeste side og vort italienske ikke omfatter mange gloser, men ved hjælp at ordbog og andre gæsters hjælp gik det godt.
Vi kørte meget rundt i området og der er meget at se på. Vi kan til fulde anbefale stedet til andre.
Jeg kan kun sige at I yder en rigtig god service og det er ikke sidste gang vi booker gennem jeres bureau.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nina og Kjeld fra København Ø boede på Agriturismo Ca’ Guerriera i Sustinente fra d. 5. til d. 7. juli 2007.

Vi havde to overnatninger på dette meget veldrevne og charmerende sted som ligger tæt ved Mantova og en cykelrute anlagt på et nedlagt jernbanespor. Værelserne er lækre og luksuriøse på den måde at de er møblerede med møbler der virkelig passer til bygningerne – et gammelt Gonzaga-gods. Venlig og utrolig imødekommende kvindelig vært der kan fortælle meget om egnen og stedets historie. En udmærket restaurant er indrettet i den gamle hestestald, med venlig betjening, rimelige priser og særdeles rigelige portioner! Restauranten er dog lukket et par uger i starten af august og så kan man ikke i umiddelbar nærhed finde noget et spisested, men må enten køre et stykke vej i bil eller medbringe egen mad. Stedets produkter er til salg, og de er lækre, vi prøvede vinen – hvidvinen og den perlende rødvin, rigtig god til prisen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vivi og hendes kæreste fra Esbjerg boede på Agriturismo Ca’ Guerriera i Sustinente fra d. 16. til d. 21. juli 2006.

Der var fred og ro, værelset var toplækkert, og man blev forkælet som var man på hotel. Paula lavede morgenmad til os hver morgen, og det var virkelig udsøgt - vi sov i hvert fald ikke længe den uge, for vi skulle jo op til den dejlige morgenmad. Det har været toppen af cremen, at familien (Grevinden og hendes mand, samt deres døtre med familier) har boet på Herregården. Det gjorde det hele meget mere autentisk. Paula, som er den vi har haft mest kontakt med kunne ikke så meget som et ord engelsk, så vi har rigtigt haft paløren fremme og brugt tegnsprog m.v. for at forstå hinanden - og det synes vi jo er en del af charmen ved netop Agri-turismo.

Vi fik desuden lov til at komme med i køkkenet og lave mad til et italiensk bryllup, vi har set deres vinproduktion og været til en yderst velforberedt og overdådig vinsmagning med efterfølgende bespisning i restauranten. Normalt er man vant til at blive taget lidt ved næsen, fordi de gerne vil have penge for selv det mindste, men her mødte vi altså oprigtige, imødekommende og meget gæstfri italienere! Vi har fået lov til at låne deres cykler og tog os en tur rundt i området, og sikke da en dejlig fred der er på gårdens område - ja, og vi blev så glade for at være der, at vi bestemt skal besøge dem igen. Vi købte 8 flasker vin af dem, hvoraf vi regner med at vi skal bestille noget mere til vores bryllup i maj til næste år - de ville meget gerne sende det til Danmark. Som tak for deres gæstfrihed købte vi badevinger og andet udstyr til børnene Marlena og Claudia, så vi regner med at de kan svømme, næste gang vi kommer på besøg og tager dem med i pølen :o)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ulla og familie fra Allerød boede på Agriturismo Ca’ Guerriera i Sustinente fra d. 23. til d. 27. juli 2006.

Det gik udmærket. Der var bare et par småting som svipsede.
1. Vi ankom kl. 15 og da var værelserne ikke klar (de forrige var ikke rykket ud), og der var ingen på dette tidspunkt der kunne tale andet end italiensk. Vi ville meget gerne have vist at der kun var nogle få på stedet der kunne engelsk og de var der kun nogen gange. Vi har rejst en del i Italien og kan efterhånden en del italiensk, men jeg tænker på, hvis vi havde været i Italien for første gang, havde det ikke været sjovt. 2. Restauranten på gården var kun åben første aften, så tog kokken på ferie. Den er i øvrigt heller ikke særlig børnevenlig da det er en fast menu. Da der ikke er særlig mange turister i området er der heller ikke ret mange restauranter, så der skulle køres langt hver aften og ofte var det svært at finde dem. 3. Vi fik næsten ingen information omkring div. ting på gården, måske fordi vi kom søndag, det gik OK fordi vi mødte et norsk par der havde været der en uge på daværende tidspunkt, så kunne vi spørge dem. F.eks at man måtte bruge det køleskab der stod nede ved receptionen og at vand og jucie i det var til fri afbenyttelse, det kunne have været rart at få at vide da vi skulle vente på at værelserne blev gjort klar. 4. værelserne , morgenmaden og swimmingpoolen var perfekt. 5. Vi havde forstået på beskrivelsen at der var dyr på gården (der var lidt gæs, et par høns og 3 grise og en hund, fik vi at vide, men så dem aldrig?). Det eneste landbrug der foregik på gården var vist vin produktion. Ikke så interessant for børn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Ellen og Sven Aage og fra Bjerringbro boede på Agriturismo Ca’Guerriera i Sustinente fra d. 15. til d. 17. juli 2004.

Vi har været meget tilfreds med vort ophold i Sustinente. Godt værelse og spændende med halvpension, hvor vi fik dejlige og anderledes retter, end hvis vi selv skulle have bestilt.

Vi besøgte Mantova, som bestemt er et besøg hver, og kan anbefales til alle der er på de kanter.

Bestillingen hos jer foregik nemt og hurtig.
Intet at beklage sig over.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map