Agriturismo i Sustinente i Lombardiet

Agriturismo Ca’ Guerriera

 
Agriturismo Ca’ Guerriera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Ca’ Guerriera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lombardiet og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Knap 20 km fra den spændende by Mantua og cirka 35 km fra skønne Verona finder man byen Sustinente som ligger på Po flodens bredder. Her i Sustinente ligger Agriturismo Ca’Guerriera i en gammel nyrestaureret villa fra 1700 tallet. På gården fremstiller man hovedsageligt vin udover en række grøntsager og frugter.

I gårdens store have findes i øvrigt forskellige legemuligheder for børn udover muligheden for at se gårdens dyr. Man kan som gæst også nyde godt af en lille spadseretur blandt de mangle poppeltræer. Til stedet er desuden tilknyttet swimmingpool og restaurant.

Læs mere om Agriturismo Ca’ Guerriera

På Ca’Guerriera serverer man primært mad der er baseret på gamle lokale opskrifter som ofte består af vildt som hovedingrediens fx pappardelle (en pastatype) med hare, diverse typer and, lasagne med græskar, forskellige stege og naturligvis polenta. Maden ledsages naturligvis af Corte Restaras egne vine. Samtidig kan man prale af at de fleste af de råvarer man benytter i køkkenet stammer fra gårdens egen produktion. Herudover fremstiller man i huset også søde sager som fx kager.

Vinene fremstilles med største omhu og respekt for traditionerne. Plukning af druerne foregår udelukkende ved håndkraft og under streng udvælgelse. Vinificeringen finder sted under skarp overvågning gennem hele processen. Vinmarkerne er primært beplantet med franske sorter som fx Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot udover en af Italiens egen store drue Sangiovese.

Værelserne er alle rummelige og elegant møblerede trods de rustikke materialer som er blevet udvalgt. Belysning på værelserne og på stedets fælles lokaler er behagelig og "varm". Alle værelserne rummer et stort badeværelse, aircondition, telefon, satellit fjernsyn og mulighed for internetopkobling.

Sustinente befinder sig i et historisk interessant område med byer som Mantua, Verona, Bologna og Modena inden for en times afstand i bil. Udover dette befinder man sig som gæst på Ca’Guerreria tæt på nogle af italiens ypperligste restauranter som er i absolut verdensklasse f.eks. Ristorante il Pescatore i Canneto sull’Oglio, Ristorante l’Ambasciata i Quistello og Il Desco i Verona. Hvis man holder af mad & vin i verdensklasse bør man unde sig selv et besøg på en af disse fine restauranter.

Skjul teksten
 
 
search map