Anmeldelser af Hotel Rivalago

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Rivalago

Læs personlige anmeldelser af Hotel Rivalago som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Rivalago. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Erling med familie og venner boede på Hotel RivaLago i Sulzano fra d. 20. til d. 24. august 2011.

Tak - vi er kommet godt hjem efter en meget vellykket tur på 3 uger, hvilket bl.a. skyldes, at vi har haft 3 meget hyggelige og gæstfrie ophold hos jeres 3 destinationer.

Vi kan, iflg. jeres ønsker, dog godt komme med forslag, som måske kunne sætte "prikken over i´et" til enkelte forbedringer af opholdsindtrykket, hvilket, på ingen måde, skal betragtes som reklamation.

Hotel Rivalago: Et pragtfuldt hotel, som ligger lige ned til Lago d´Iseo, var i 5 dage vores sidste opholdssted, og hvilket sted ....! Vi beboede en juniorsuite på 4. sal med tilhørende stor terrasse med udsigt ud over søen. Et pragtfuldt sted, som opfylder alle forventninger til luksus i ordets bedste forstand. Hotellet, som, indtil i år, kun har tilbudt morgenmad, har nu allieret sig med en nærliggende restaurant, som om aftenen tilbyder dinner ved småborde i haven helt ud mod søen, hvilket tilbud vi nød i fulde drag i den tid, vi var der. Mad og vin var klasse, som alt andet på stedet. Det er et sted, som vi meget gerne kunne tænke os at vende tilbage til. Vi håber så, at man har fundet ud af at placere en parasol på suitens privatterrasse, når man ferierer i 40 graders varme og gerne vil udnytte dens eventyrlige muligheder uden forbrændinger.

Vi har rejst med In-Italia adskillige gange og altid fået, hvad vi forventede. Det gjorde vi også denne gang, så vi vender sikkert tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og familie fra Tune boede på Hotel RivaLago i Sulzano fra d. 30. juli til d. 6. august 2011.

Vi har haft en fantastisk skøn ferie på Hotel RivaLago. Udsigten, atmosfæren og servicen på hotellet var helt i top - og morgenmaden, som bedst indtages på terassen med udsigt over søen, var udsøgt.

Hotellet lever 110% op til sit ry. Der var en fantastisk rolig stemning på stedet, og efter nogle dage forplantede den sig også til hele familien incl. vores 15 årige søn.

Vi kommer helt sikkert tilbage. Eneste minus er parkeringsforholdene, hvor RivaLago åbenbart overbooker, til stor irritation - det er en skønhedsplet, men når man tager 8 EUR pr. dag, skal man altså også kunne stole på at kunne parkere uden al for meget vrøvl.

Vi havde lejet bil igennem Maggiore - og det har vi gjort mange gange. Har checket priserne hver gang og de er særdeles konkurrencedygtige - særligt hvis man bestiller incl. fuld forsikring (ingen kasko).

In-Italia har v/ Allan, givet os en god rådgivning i forhold til valget - så Iseo blev et hit, og noget vi kommer tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Pia og rejsefælle boede på Hotel RivaLago i Sulzano fra d. 16. til d. 29. juli 2011.

Jeg skrev i sin tid til jer/dig i forhold til ønsker omkring vores ferie.
At vi ønskede et fredfyldt, pænt, rent 4 eller 5 stjernet Hotel m.m., hvor der ikke var børn og børnefamilier, da vi ønskede FRED OG RO.
Det kunne I/du ikke love 100 %, men ud fra devisen om kendskab til Hotel RivaLago og prisniveauet, så mente I/du at Hotellet ikke var et sted for børnefamilier. Der var jo heller ingen børnepool. Så det var sikkert et feriested for os.

Men disse kriterier blev desværre ikke helt indfriet.

Vores ferieophold på Hotel RivaLa i Sulzano har fortrinsvis været dejligt. Men der har også været nogle skuffelser, ud fra vores ønske om at finde et fredeligt, roligt sted, uden børnefamilier og larm.

Selve Hotellet var virkeligt dejligt og levede fuldt ud op til billederne for en gangs skyld. Der var rigtigt rent, pænt, lyst og meget venligt og hyggeligt! Med et dejligt interiør, et hyggeligt værelse med en skøn udsigt og en virkelig lækker Morgenbuffet. Servicen fra alt personalet var i top.
Især Antonella og Giunlucae (Værtsparret) var meget venlige og imødekommende og gjorde alt for at hjælpe og skabe en god stemning!

Hotelles beliggenhed var perfekt ud til søen. Der var utroligt smukt, fredfuldt og ingen trafikeret vej i nærheden. Dejligt!

Dog var Hotellet svært at finde. Bl.a også ud fra den smalle vej og parkeringsforholdene, der ikke var optimale. Havde vi ikke haft "Parallel-parkering" i bilen, havde vi fået mange buler og ridser. Der var alt for lidt plads, og ofte var ens "tidligere plads" taget, hvis man kørte en tur og så kom tilbage.

Første uge var rigtig fredfyldt og rolig. Vi kunne se, at de fleste gæster var lidt ældre, og at mange af dem søgte fred og ro, som os. Gæsterne var afdæmpede, hensynsfulde, glade og ville også bare slappe af, solbade eller sidde i skyggen og eks. læse lige som os. Dog var der et par enkelte børn. Men ikke nogen, der generede nogen.

Men ugen efter kom der mange flere børnefamilier. Der var nogle små, yngre og halvstore børn. Og lige over for vores værelse, flyttede der tre drenge ind alene, medens deres forældre boede længere nede ad gangen. Det var et renderi på gangen, og dørene sagde "bang, bang og råben osv. og forældrene irettesatte ikke. Udenfor Hotellet var der også et andet støjniveau og "leben" nu!

Så nu var der IKKE mere fred og ro på Hotel RivaLago...og hvor vi før var glade for, at vi skulle have 13 overnatninger på Hotel RivaLago, var vi nu parate til at tage hjem. Desværre! Vi kunne se og observere, at der var andre gæster, bl.a danske, der havde det lige som os. Vi påtalte det også lidt over for Antonella og Giunlucae (værtsparret?) da vi tjekkede ud. Men pga af mit dårlige engelsk fik jeg ikke formuleret alt korrekt ud til dem. Min mand Steen sagde dog også til dem, at hvis vi kom igen, skulle det være uden for børnenes skoleferie..og at der var for mange børn.

Så desværre...blev vores ferie lidt meget ødelagt i den sidste uge. Jeg havde det til sidst sådan, at jeg IKKE ønskede at ligge ved poolen eller udenfor, da jeg havde meget brug for den fred og ro, der havde været på Hotellet den forrige uge. Så desværre tror jeg ikke, vi "tør" tage til Hotel RivaLago igen. Havde du/I spurgt os efter første Uge, havde vi samstemmende sagt JA! Til at komme tilbage til Hotel RivaLago. For der var virkeligt SKØNT! Men hvis hvis vi ikke kan få en garanti for, at der ikke er alle de børnefamilier. Små eller store. Så må vi desværre fravælge Hotel RivaLago i Sulzano, hvad vi er rigtige ærgelige over...da det var og er et virkeligt skønt Hotel.

In-Italia's kommentar

Som understreget i vores korrespondance har vi ikke hoteller, der decideret kun er for voksne, men vi har en del hoteller, som ikke henvender sig specifikt til børnefamilier. Eftersom der findes meget få hotellet som decideret ikke accepterer børn, så har vi ingen mulighed for at garantere antallet af børnefamilier men kan udpege de hoteller, hvor vi af erfaring kan konstatere at de fleste af vores kunder er par uden børn. Risikoen for at møde børnefamilier er selvsagt større i skolernes sommerferie. Et totalt børneforbud findes ikke rigtigt i Norditalien på samme måde som charterbureauerne tilbyder det. Hvis I skal være mere sikre på at undgå børn, så skal I vælge et hotel uden swimmingpool – som er det element der tiltrækker børnefamilierne. Mvh Allan Kristensen, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Allan og rejsefælle boede på Hotel RivaLago i Sulzano fra d. 4. til d. 8. juni 2011.

Fantastisk dejligt, mindre hotel med helt perfekt beliggenhed, virkelig god morgenmad efter italienske standarder samt ikke mindst et dejligt, særdeles venligt og imødekommende personale, som gerne står "på hovedet" for at hjælpe. Synes ikke rigtigt, der var nogle attraktive restauranter i byen, så tag i stedet til hovedbyen Iseo, hvor man kan finde et par gode og derfor meget velbesøgte nede ved havnen. Området er helt utroligt smukt, så tag endelig en tur rundt om søen og besøg de andre byer. Skulle regnen finde på at dryppe (som den gjorde da vi var der), kan et shoppebesøg i outlet Franciacorta anbefales.

Gældende for alle de steder, vi har besøgt: Som sædvanligt kan man trygt forlade sig på In-Italia's beskrivelse af stedet. Vi er aldrig blevet skuffede, og har med stor tilfredshed gennem adskillige år brugt dette bureau som sparringspartner, når sommerferien til Italien skulle planlægges. Personalet besidder stor viden om landet, og rejser ofte rundt dernede, hvorfor de kender de enkelte steder til bunds.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Eliana og rejsefælle boede på Hotel RivaLago i Sulzano fra d. 27. juli til d. 1. august 2010.

Vi blev meget tilfredse med værelset, udsigten og den service vi fik af personalet. Morgenmaden var af super høj kvalitet!
Området omkring Sulzano har mange interessante udflugter. Det var meget nemt at transportere os rundt omkring med tog/båd.
Vi nåede ikke at se det hele, så mon ikke vi kommer til Sulzano/Milano igen?
Intet at beklage! Og endnu engang tak for din hjælp, Allan. Du er en venlig og meget kompetent rejsekonsulent.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 
search map