Hotel i Sulzano i Lombardiet

Hotel Rivalago

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet er kendetegnet ved højt serviceniveau, lyse farver, stilfuld indretning, bar, lounge med bibliotek og internetpoint, elevator og overdådig morgenmadsbuffet.

Smagfulde og indbydende rammer

Her behøver du ikke bekymre dig om dit velbefindende. Indendørs skal det høje serviceniveau, de lyse farver, den stilfulde indretning, bar, lounge med bibliotek og internetpoint, elevator og overdådige morgenmadsbuffet (med økologi, tørrede frugter, syltede figner og andre lækkerier) nok sørge for at gæsterne føler sig veltilpasse. Udendørs møder øjnene palmer, et møbleret poolområde og en landgangsbro til gæster, der har båd med.

Læs mere om Hotel Rivalago

Perfekt udgangspunkt

Beliggenheden midt i landsbyen Sulzano betyder kort afstand til spisesteder (Pizzeria Villa Rosa til nabo og Trattoria Cacciatore oppe ved kirken San Giorgio), togstation og færgeleje, hvorfra der afgår båd til Europas største ø i en sø Montisola.

Den kulinariske prik over i'et

Hotel Rivalago tilbyder deres gæster at spise på stedet både til frokost og til aftens. Deres Bistrot tilbereder velsmag, som du kan nyde ude på terrassen med udsigt ud over søen og Monte Isola, der troner ude i vandet. På menukortet finder du både lokale og nationale retter - samt at der også vil være noget for gæster, der sætter pris på økologi og vegetariske retter. Der er ikke tale om en decideret restaurant med tre- og fire-retters menuer, men mere et bistro-lignende tiltag, hvor du kan få forretter, pastaretter, appetitvækkere, charcuteribrætter, burgere, sandwich, snacks og desserter - alt sammen til særdeles fornuftige priser.

Værelse eller Lejlighed

Du kan vælge mellem værelse eller lejlighed med tekøkken for lettere madlavning. Nogle er placeret i et anneks.

Dobbeltværelse Standard
- De 15 standardværelser er indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Flere af værelserne er forbundet med en dør. Enkelte værelser har mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse med søudsigt
- Disse 10 værelser er indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Disse værelser har søudsigt. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i disse værelser.
Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
- Disse 5 værelser er indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Disse værelser har balkon med søudsigt. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i disse værelser. Bemærk at balkonernes størrelse ikke tillader, at der står to stole derude, da pladsen er lidt trang. Hvis man ønsker mere plads og udemøbler, så kan det anbefales at vælge en af junior suiterne.
Dobbeltværelse med deleterrasse og delvis søudsigt
- Disse 2 værelser er indrettede i lyse nuancer. De har begge skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Disse værelser deler en stor terrasse med delvis søudsigt, hvorfor det kun giver mening at bestille disse to værelser, hvis man rejser to par sammen eller forældre med halvvoksne børn. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i disse værelser.
Junior Suite med terrasse og søudsigt
- Disse 5 suiter er på ca. 25 m² og indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Junior Suiterne har desuden hver en skøn terrasse med chaiselonge og med en skøn panoramisk udsigt over søen. Disse værelser har mulighed for en ekstra opredning.
Junior Suite med terrasse og panoramisk søudsigt
- Denne Junior Suite er på ca. 25 m² og indrettet i lyse nuancer. Den har skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Junior Suiterne har desuden hver en skøn terrasse med chaiselonge og med en skøn panoramisk udsigt over søen. I forhold til de andre Junior Suiter har dette værelse endnu mere udsigt. Dette værelse har ikke mulighed for ekstra opredninger.

Læs om værelserne på Hotel Rivalago

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Rivalago

Læs personlige anmeldelser af Hotel Rivalago som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Rivalago. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 18 anmeldelser fra Hotel Rivalago

Bedømmelse af Hotel Rivalago

Læs mere

Ubeskriveligt smukt

Ligger helt perfekt med udsigt til sø og øen. Der er 2 supergode spisestede på øen:
La forresta og mi lago

Læs mere

Lækkert hotel i kedelig by

Super hotel med bedste beliggenhed på søbredden, fint poolområde, søbadning, og den bedste morgenmadsbuffet vi har oplevet på et turisthotel i støvlelandet.
Bistroen serverer lette retter af fin kvalitet middag og aften.
Fantastisk udsigt over have, poolområde og sø fra vores balkon.
Flinke medarbejdere over hele linien.
Knap så godt: Aircondition på værelset kan kun startes og slukkes fra receptionen, og kan max. køle 3 grader. Det duer jo ikke når der er 32 gr udenfor og solen bager lige ind på balcondøren, og det er slet ikke i orden for et 4-stjernet hotel.
Der kunne godt have været 2 stole på altanen. Ellers er den jo ikke rigtig noget bevendt, når man f.eks. ikke kan sidde på den og nyde aftenen med en lille vino.
I bør nok overveje, at fjerne den pasus hvor i skriver: "Hotellet egner sig klart bedst til par uden børn, da man sætter pris på fred og ro - og har indset vigtigheden af at tilgodese.........." Der var masser af børn i alle aldre, boldspil på plænen, og leg i poolen.

Læs mere

Vidunderligt smukt!

Venlig person, superflot og rent værelse.
Dg et lille minus at restauranten ikke var åben om aftenen selvom personale arrangerede koldt kødpålæg at spise, da der var regn og tordenvejr om aftenen.

Læs mere

Skønne dage ved Iseo-søen

Alt svarede til beskrivelsen, så det var bare luksus-ferie. Der er både et fint supermarked og flere restauranter i byen, så man kan sagtens "overleve" uden at skulle køre. Dog vil vi anbefale en (sejl)tur til Iseo, som er en rigtig dejlig by (med mange butikker :-)).

Læs mere

Rolig og meget smuk beliggenhed lige ud til Iseosøen

Meget flot indrettet hotel og super morgenmads buffet, den bedste vi oplevede.
Dejlig swimmingpool område og også nem adgang til at bade i søen fra trappe.
Vi og andre gæster sad ofte og nød udsigten og roen.

Læs mere
 
search map