Hotel i Sulzano i Lombardiet

Hotel Rivalago

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet er kendetegnet ved højt serviceniveau, lyse farver, stilfuld indretning, bar, lounge med bibliotek og internetpoint, elevator og overdådig morgenmadsbuffet.

Smagfulde og indbydende rammer

Her behøver du ikke bekymre dig om dit velbefindende. Indendørs skal det høje serviceniveau, de lyse farver, den stilfulde indretning, bar, lounge med bibliotek og internetpoint, elevator og overdådige morgenmadsbuffet (med økologi, tørrede frugter, syltede figner og andre lækkerier) nok sørge for at gæsterne føler sig veltilpasse. Udendørs møder øjnene palmer, et møbleret poolområde og en landgangsbro til gæster, der har båd med.

Læs mere om Hotel Rivalago

Perfekt udgangspunkt

Beliggenheden midt i landsbyen Sulzano betyder kort afstand til spisesteder (Pizzeria Villa Rosa til nabo og Trattoria Cacciatore oppe ved kirken San Giorgio), togstation og færgeleje, hvorfra der afgår båd til Europas største ø i en sø Montisola.

Den kulinariske prik over i'et

Hotel Rivalago tilbyder deres gæster at spise på stedet både til frokost og til aftens. Deres Bistrot tilbereder velsmag, som du kan nyde ude på terrassen med udsigt ud over søen og Monte Isola, der troner ude i vandet. På menukortet finder du både lokale og nationale retter - samt at der også vil være noget for gæster, der sætter pris på økologi og vegetariske retter. Der er ikke tale om en decideret restaurant med tre- og fire-retters menuer, men mere et bistro-lignende tiltag, hvor du kan få forretter, pastaretter, appetitvækkere, charcuteribrætter, burgere, sandwich, snacks og desserter - alt sammen til særdeles fornuftige priser.

Værelse eller Lejlighed

Du kan vælge mellem værelse eller lejlighed med tekøkken for lettere madlavning. Nogle er placeret i et anneks.

Dobbeltværelse Standard
- De 15 standardværelser er indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Flere af værelserne er forbundet med en dør. Enkelte værelser har mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse med søudsigt
- Disse 10 værelser er indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Disse værelser har søudsigt. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i disse værelser.
Dobbeltværelse med balkon og søudsigt
- Disse 5 værelser er indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Disse værelser har balkon med søudsigt. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i disse værelser. Bemærk at balkonernes størrelse ikke tillader, at der står to stole derude, da pladsen er lidt trang. Hvis man ønsker mere plads og udemøbler, så kan det anbefales at vælge en af junior suiterne.
Dobbeltværelse med deleterrasse og delvis søudsigt
- Disse 2 værelser er indrettede i lyse nuancer. De har begge skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Disse værelser deler en stor terrasse med delvis søudsigt, hvorfor det kun giver mening at bestille disse to værelser, hvis man rejser to par sammen eller forældre med halvvoksne børn. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i disse værelser.
Junior Suite med terrasse og søudsigt
- Disse 5 suiter er på ca. 25 m² og indrettede i lyse nuancer. De har alle skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Junior Suiterne har desuden hver en skøn terrasse med chaiselonge og med en skøn panoramisk udsigt over søen. Disse værelser har mulighed for en ekstra opredning.
Junior Suite med terrasse og panoramisk søudsigt
- Denne Junior Suite er på ca. 25 m² og indrettet i lyse nuancer. Den har skrivebord, aircondition, lcd-tv med satellitkanaler, wi-fi, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Junior Suiterne har desuden hver en skøn terrasse med chaiselonge og med en skøn panoramisk udsigt over søen. I forhold til de andre Junior Suiter har dette værelse endnu mere udsigt. Dette værelse har ikke mulighed for ekstra opredninger.

Læs om værelserne på Hotel Rivalago

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map