Feriebolig i Sorico ved Comosøen

Colombo Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I den nordlige del af Comosøen tæt på Schweiz og de pompøse Alper ligger Colombo Residence. Disse farverige lejligheder midt i Sorico by er opført i 2008 og ligger ganske få skridt fra søen (ca. 300 m). Desuden findes både minimarked, café, og bager i gåafstand.

Masser af input til aktiv ferie

Området er et skønt naturområde med rigt dyreliv og uanede muligheder for både vandreture og cykleture langs søen eller i bjergene. Et ophold på Colombo Residence opfordrer også meget til enten afslapning eller aktiv ferie, fx kanoture, mountainbikes og windsurfing. Nærmeste togstation er i Colico (ca. 10 km).

Læs mere om Colombo Residence

Hop i poolen

På stedet er der et lille, men dejligt poolområde bestående af en swimmingpool (åben fra 08.00-19.00 - ikke obligatorisk med badehætte), børnepool og solterrasse med liggestole. Garagen findes under residencen med direkte opgang til lejlighederne. Der ligger en typisk italiensk restaurant Trattoria Pizzeria Spluga på den anden side af vejen med lokale retter og traditionelle italienske pizzaer.

Etværelseslejlighed på ca. 30 m² til 4 personer (med terrasse/have):
- Disse 3 lejligheder består af et opholdsrum med køkkenhjørne med køleskab+frostboks, dansk kaffemaskine og fire gasblus, køjesenge til to personer, dobbeltsovesofa og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne i stueetagen har en lille have, mens lejlighederne på første sal har en terrasse på ca. 10 m². Her er desuden satellit-tv, trådløst internet, aircondition og opvaskemaskine.

Du bor komfortabelt i lejlighed

Studiolejlighed på ca. 30 m² til 4 personer (med balkon eller terrasse/have)
- Disse lejligheder består af en opholdsstue med tekøkken med køleskab og fryser samt 4 gasblus, køjeseng til to personer, sovesofa til to personer og badeværelse med bruser. Lejlighederne ligger i stueetagen eller på første sal og har balkon/terrasse. Her er desuden satellit-TV, internet, aircondition og opvaskemaskine.

Lejlighed m. 1 soveværelse på ca. 45 m² til 6 personer (med balkon eller terrasse/have):
- Disse lejligheder består af en opholdsstue med tekøkken med køleskab og 4 gasblus, køjeseng til to personer, sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser. Lejlighederne, som ligger i stueetagen eller på første sal, har en balkon/terrasse (de er lidt smallere end etværelseslejlighederne, men til gengæld lidt mere aflange). Her er desuden satellit-TV, internet, aircondition og opvaskemaskine.

Lejlighed m. 2 soveværelser på ca. 65 m² til 6-8 personer (med balkon eller terrasse/have):
- Disse lejligheder består af en opholdsstue med tekøkken med køleskab med fryseboks, kaffemaskine og 4 gasblus samt badeværelse med bruser. Lejligheden er til 8 personer (soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og dobbelt sovesofa samt køjeseng i opholdsrummet). Den ligger på første sal og har en rummelig, møbleret balkon. Her er desuden satellit-TV, trådløst internet, aircondition og opvaskemaskine.

Bemærk at der ikke er søudsigt fra nogen af lejlighederne.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Colombo Residence

Læs personlige anmeldelser af Colombo Residence som ligger ved Comos√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Colombo Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Colombo Residence

Rigtig dejligt feriested med ro

Rigtigt dejligt sted. Meget rent og velholdt. Dejlige store lejligheder med alt. Meget søde og venlige ejere. Fantastisk restaurant (i forbindelse med Colombo) med Italiens bedste pizza og vi fik smagt på en del. Det tager kun 5 min. at gå så er du ved Comosøen og kan bade og gå en tur langs promenaden og se på surfere. Rolig og hyggelig stemning. Tager kun 20-30 min. i bil til de byer som man gerne vil se.

Læs mere

Bedømmelse af Colombo Residence

Dejlig lejlighed, som vinder meget med tiden.
Lejlighederne var lit svære at finde første gang.
Dejligt pool område.

Læs mere

Colombo Residence

Læs mere

Bedømmelse af Colombo Residence

Læs mere

Bedømmelse af Colombo Residence

Læs mere

Meget fine og rummelige lejligheder.

Vi havde 4 dejlige dage ved Colombo Residence. Ved ankomst blev vi taget godt imod og guided godt rundt på ejendommen. Der er en lækker parkeringskælder med en plads tilknyttet hver lejlighed. Poolen var en kende kold ved første dyp, men det skyldtes nok en just overstået regnvejr. Desværre fandt vi ikke ud af hvordan man fik bobler i spaen.

Lejligheden "Nesso" er en stor to værelses lejlighed med køjeseng i opholdslokalet og et soveværelse til de voksne. Dejligt stort og funktionelt køkken med næsten alt i udstyr; micro-ovn, opvaskemaskine (med tabs!), service (tallerkner mm., store vinglas) i fin stand. Det gør bare at man har lyst til selv at lave mad på ferien. Badeværelset ligeledes stort og rummeligt. Håndklæder skal bestilles enten via in-italia eller ved ankomst.

Internettet virker fint målt i forhold til andre italienske standarder i lejligheden. Området er låst inde bag hegn med kode og ligeså parkeringskælderen. Fin terrasse med plads til 8 og lille græsplæne. Området er pæn plejet og ser indbydende ud.

Spuglia-pizzariaet, som ejer lejlighederne, ligger ved indkørslen til disse. Byen har kun én hovedvej, og der er MEGET tungt og stærkt-kørende trafik på den. Det trækker i vores øjne meget ned når man sidder udendørs og spiser på restauranten. Men tjenerne vimser køligt over fodgængerfeltet med armene fulde. Deres mad og service er rost meget på ex. Tripadvisor. De er nogle festlige fyre, som forstår at få os gæster til at smile og le, hvilket er dejligt. Men maden var altså ikke det bedste vi fik på vores ferie - ej heller den billigste.

Når man har gået langs den travle vej - hvor fortov er noget som er meget smalt - kommer man ned til et fint rekreativt område med mulighed for boldspil, isspisning mm. Der er en fin sø-promenade, som er flere kilometer lang. Der kan man nyde den fremragende udsigt over søen og bjergene i baggrunden. Ligeledes er der mulighed for at dyrke vandsport på søen.

Få hundrede meter fra lejligheden er der et lokalt minimarked, som har et særdeles fornuftigt udvalg af lokale specialiteter samt friske grøntsager. Så der er stor mulighed for indkøb til frokost og aftensmad. I nabobyen ligger et større supermarked med større udvalg.

Som tidligere skrevet havde vi booket vores ophold for 4 dage. Men ved ankomsten fortalte udlejer at vi havde stedet for hele ugen. Stedet kan i højsæsonen kun lejes på ugebasis (lør-lør). Dette kom noget bag på os, og det er videregivet til in-italia, hvor man kan booke stedet på dagsbasis.

Læs mere
 
search map