Feriebolig i Sorico ved Comosøen

Colombo Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I den nordlige del af Comosøen tæt på Schweiz og de pompøse Alper ligger Colombo Residence. Disse farverige lejligheder midt i Sorico by er opført i 2008 og ligger ganske få skridt fra søen (ca. 300 m). Desuden findes både minimarked, café, og bager i gåafstand.

Masser af input til aktiv ferie

Området er et skønt naturområde med rigt dyreliv og uanede muligheder for både vandreture og cykleture langs søen eller i bjergene. Et ophold på Colombo Residence opfordrer også meget til enten afslapning eller aktiv ferie, fx kanoture, mountainbikes og windsurfing. Nærmeste togstation er i Colico (ca. 10 km).

Læs mere om Colombo Residence

Hop i poolen

På stedet er der et lille, men dejligt poolområde bestående af en swimmingpool (åben fra 08.00-19.00 - ikke obligatorisk med badehætte), børnepool og solterrasse med liggestole. Garagen findes under residencen med direkte opgang til lejlighederne. Der ligger en typisk italiensk restaurant Trattoria Pizzeria Spluga på den anden side af vejen med lokale retter og traditionelle italienske pizzaer.

Etværelseslejlighed på ca. 30 m² til 4 personer (med terrasse/have):
- Disse 3 lejligheder består af et opholdsrum med køkkenhjørne med køleskab+frostboks, dansk kaffemaskine og fire gasblus, køjesenge til to personer, dobbeltsovesofa og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne i stueetagen har en lille have, mens lejlighederne på første sal har en terrasse på ca. 10 m². Her er desuden satellit-tv, trådløst internet, aircondition og opvaskemaskine.

Du bor komfortabelt i lejlighed

Studiolejlighed på ca. 30 m² til 4 personer (med balkon eller terrasse/have)
- Disse lejligheder består af en opholdsstue med tekøkken med køleskab og fryser samt 4 gasblus, køjeseng til to personer, sovesofa til to personer og badeværelse med bruser. Lejlighederne ligger i stueetagen eller på første sal og har balkon/terrasse. Her er desuden satellit-TV, internet, aircondition og opvaskemaskine.

Lejlighed m. 1 soveværelse på ca. 45 m² til 6 personer (med balkon eller terrasse/have):
- Disse lejligheder består af en opholdsstue med tekøkken med køleskab og 4 gasblus, køjeseng til to personer, sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser. Lejlighederne, som ligger i stueetagen eller på første sal, har en balkon/terrasse (de er lidt smallere end etværelseslejlighederne, men til gengæld lidt mere aflange). Her er desuden satellit-TV, internet, aircondition og opvaskemaskine.

Lejlighed m. 2 soveværelser på ca. 65 m² til 6-8 personer (med balkon eller terrasse/have):
- Disse lejligheder består af en opholdsstue med tekøkken med køleskab med fryseboks, kaffemaskine og 4 gasblus samt badeværelse med bruser. Lejligheden er til 8 personer (soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og dobbelt sovesofa samt køjeseng i opholdsrummet). Den ligger på første sal og har en rummelig, møbleret balkon. Her er desuden satellit-TV, trådløst internet, aircondition og opvaskemaskine.

Bemærk at der ikke er søudsigt fra nogen af lejlighederne.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map