Feriebolig i Soiano del Lago ved Gardasøen

Residence San Rocco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Disse lejligheder ligger i et malerisk landskab i Gardasøens sydvestlige hjørne blot 3 km fra søbredden. Her på toppen af San Rocco-bakkerne er der en fin udsigt over Gardasøen. Man kan bl.a. se til Sirmione, som ligger ude på spidsen af Benaco-halvøen, i den sydligste ende af Gardasøen, og på klare dage kan man endda se helt til byen Garda på den anden side af søen.

Restaurant og pool med panoramisk udsigt

Foruden den friske luft, det maleriske landskab og en skøn udsigt over Gardasøen byder Residence San Rocco på en stor swimmingpool (20 x 10 meter), som lægger op til afslapning, leg og solbadning på dækket omkring poolen. Det perfekte sted at slappe af efter en dag fyldt med aktiviteter og seværdigheder. Hotellet har også andre faciliteter, bl.a. en smuk have med olivenlund, en privat overdækket parkering (mod betaling) samt mulighed for cykeludlejning. Området er nemlig særdeles populært for gæster, der gerne vil vandre eller cykle.

Her er både bar og restaurant

Du bor med egen forplejning og kan derfor når som helst selv tilberede noget lækkert at spise. Men hvis du en dag har lyst til at blive opvartet, kan det også lade sig gøre, praktisk nok er her både bar og restaurant. Har du lyst til at se noget andet, kan du altid tage til Soiano del Lago, som ligger tæt på søen. Her finder du både butikker og restauranter, selvom byen ikke er særligt stor.

Læs mere om Residence San Rocco

Egenproduktion af olivenolie

På stedet finder man en lille oliefabrik som producerer ektrajomfruolivenolie DOP Garda Bresciano med beskyttet oprindelsesbetegnelse. Her er det både muligt at købe deres egen produktion, deltage i oliesmagning og få en rundvisning med indblik i fremstilling af olivenolie. Der er ca. 1 km til Soiano del Lago, som er en lille hyggelig by, men hvis man vil have lidt mere udvalg af butikker og spisesteder, skal man vælge byen Moniga (ca. 3 km). Blot 200 m fra Residence San Rocco ligger en lille bager og en købmand.

Gode muligheder for dagsudflugter

Med San Rocco som base bor du ikke kun på et herligt sted med flot udsigt og gode faciliteter. Du har fra det sydvestlige hjørne af Gardasøen nemlig også et rigtigt godt udgangspunkt for flere udflugter. Motorvejen, som leder mod Venedig mod øst og mod Milano mod vest, giver en fin mulighed for at besøge de to storbyer samt den seværdige by Bergamo og den llille Iseo-sø med vindistriktet Franciacorta lige syd for søen.

Romantiske Verona med sin verdensberømte Arena og ditto vindistrikt Valpolicella med Amarone-vinene ligger også en overkommelige køretur herfra. Gardasøen i sig selv byder jo også på et væld af spændende småbyer, bjerge og indbydende natur. Med andre ord venter der dig et overflødighedshorn af spændende udflugter her.

Komfortable lejligheder

Du kan vælge mellem forskellige lejlighedstyper afhængigt af, hvor mange I rejser sammen. De er alle komfortabelt indrettet med alt, hvad du behøver for at få et dejligt og behageligt ophold.

Læs om lejlighederne på Residence San Rocco

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence San Rocco

Læs personlige anmeldelser af Residence San Rocco som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence San Rocco. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Residence San Rocco

Godt sted

Kanon sted med kort afstand til alt. God pool, dejlig mad i restauranten. 5 minutters gang til en bager.
Butik med italienske specialiteter nås på 5 minutter i bil.
Man kan købe olivenolie på stedet.
Jeg havde lidt problemer med elektriciteten, men det blev fikset med det samme.

Læs mere

Eventyrligt

Virkeligt hyggeligt, med romantiske omgivelser. Tiltalende selvom indretningen er noget gammeldags. Her var alt for et godt ophold. Man blev mødt af venligt og personligt imødekommende personale. Meget hyggelig restaurant med mange gode italienske klassikere. Vi sad i haven med levende lys en aften og servicen var fantastisk, på trods af at tjeneren måtte gå op og ned af en skrænt.
Lidt småt med andre restauranter og butikker i omegnen. Men vi fandt nogle inden for gangafstand.
Atmosfæren er fantastisk og udsigten og området er magisk.
Vi kommer helt sikkert tilbage.

Læs mere

Bedømmelse af Residence San Rocco

skønt sted med vendelige værter. Stille og rolige omgivelser hvor man kan slappe af og et godt udgangspunkt til oplevelser hvis du er i bil. Alt i alt et besøg vær

Læs mere

Fed udsigt

Dejlig og ren lejlighed med fantastisk udsigt. Man skal nok gøre særligt opmærksom, at det er en fælles terrasse. Det var dog ikke et problem for os kun, da stedet arrangerede en fødselsdagsfest for et selskab. Da følte vi os i vejen. Ejerne havde ikke forud informeret os om noget. Vi manglede i den grad air-condition og et WI-FI, der kunne fungere. På 2 uger så vi kun poolen blive renset én hang. Der var for få solstole.
Maden i restauranten prøvede vi en gang. Det var lækkert men alt for dyrt, og for lidt af det. Man kunne ikke blive mæt uden at betale en formue. Paulo var meget hjælpsom og rar.

Vi syntes, det var udfordrende med ekstremt vilde scooter og motorkøret. Der var ofte problemer med st få P-pladser ved de kendte seværdigheder? Og offentlig trafik er en mangelvare, når man er ude på landet. Ikke noget større problem. Det er måske bare rart at vide.

Der kunne godt være nogle flere aktivitetsmuligheder på stedet. Der var kun bordtennis. Hvis ikke skal man nok gøre særligt opmærksom på dette.

Læs mere

Fredfyldt og idyllisk

San Rocco oplevede vi som et smuk, fredfyldt og idyllisk sted at holde ferie. Værelserne virker forbavsende store i forhold til vores forventninger og de er pæne og rene. Enorm smuk udsigt pg stor og dejlig pool. Vi have en to årig dreng med og stedet virkede ikke direkt som om det var et børnested men alligevel var stedet og opholdet en god fornøjelse.

Læs mere

Lækker pool

Lækker udsigt over gadasøen. Meget lækker pool.

Læs mere
 
search map