Feriebolig i Soiano del Lago ved Gardasøen

Residence San Rocco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Disse lejligheder ligger i et malerisk landskab i Gardasøens sydvestlige hjørne blot 3 km fra søbredden. Her på toppen af San Rocco-bakkerne er der en fin udsigt over Gardasøen. Man kan bl.a. se til Sirmione, som ligger ude på spidsen af Benaco-halvøen, i den sydligste ende af Gardasøen, og på klare dage kan man endda se helt til byen Garda på den anden side af søen.

Restaurant og pool med panoramisk udsigt

Foruden den friske luft, det maleriske landskab og en skøn udsigt over Gardasøen byder Residence San Rocco på en stor swimmingpool (20 x 10 meter), som lægger op til afslapning, leg og solbadning på dækket omkring poolen. Det perfekte sted at slappe af efter en dag fyldt med aktiviteter og seværdigheder. Hotellet har også andre faciliteter, bl.a. en smuk have med olivenlund, en privat overdækket parkering (mod betaling) samt mulighed for cykeludlejning. Området er nemlig særdeles populært for gæster, der gerne vil vandre eller cykle.

Her er både bar og restaurant

Du bor med egen forplejning og kan derfor når som helst selv tilberede noget lækkert at spise. Men hvis du en dag har lyst til at blive opvartet, kan det også lade sig gøre, praktisk nok er her både bar og restaurant. Har du lyst til at se noget andet, kan du altid tage til Soiano del Lago, som ligger tæt på søen. Her finder du både butikker og restauranter, selvom byen ikke er særligt stor.

Læs mere om Residence San Rocco

Egenproduktion af olivenolie

På stedet finder man en lille oliefabrik som producerer ektrajomfruolivenolie DOP Garda Bresciano med beskyttet oprindelsesbetegnelse. Her er det både muligt at købe deres egen produktion, deltage i oliesmagning og få en rundvisning med indblik i fremstilling af olivenolie. Der er ca. 1 km til Soiano del Lago, som er en lille hyggelig by, men hvis man vil have lidt mere udvalg af butikker og spisesteder, skal man vælge byen Moniga (ca. 3 km). Blot 200 m fra Residence San Rocco ligger en lille bager og en købmand.

Gode muligheder for dagsudflugter

Med San Rocco som base bor du ikke kun på et herligt sted med flot udsigt og gode faciliteter. Du har fra det sydvestlige hjørne af Gardasøen nemlig også et rigtigt godt udgangspunkt for flere udflugter. Motorvejen, som leder mod Venedig mod øst og mod Milano mod vest, giver en fin mulighed for at besøge de to storbyer samt den seværdige by Bergamo og den llille Iseo-sø med vindistriktet Franciacorta lige syd for søen.

Romantiske Verona med sin verdensberømte Arena og ditto vindistrikt Valpolicella med Amarone-vinene ligger også en overkommelige køretur herfra. Gardasøen i sig selv byder jo også på et væld af spændende småbyer, bjerge og indbydende natur. Med andre ord venter der dig et overflødighedshorn af spændende udflugter her.

Komfortable lejligheder

Du kan vælge mellem forskellige lejlighedstyper afhængigt af, hvor mange I rejser sammen. De er alle komfortabelt indrettet med alt, hvad du behøver for at få et dejligt og behageligt ophold.

Læs om lejlighederne på Residence San Rocco

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map