Feriebolig i Soiano del Lago ved Gardasøen

Residence San Rocco

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Disse lejligheder ligger i et malerisk kuperet landskab i Gardasøens sydvestlige hjørne blot tre km fra søbredden. Her på toppen af San Rocco-bakkerne er der en fin udsigt over Gardasøen. Man kan blandt andet se til Sirmione for enden af tangen i bunden af Gardasøen og på klare dage helt til Garda på den anden side af søen.

Restaurant og pool med panoramisk udsigt

Ud over den friske luft, det maleriske landskab og søudsigten byder Residence San Rocco på en stor swimmingpool (20 x 10 meter) som lægger op til afslapning, leg og solbadning på dækket omkring poolen. Af andre faciliteter på stedet tæller internetadgang, en restaurant, bar, panoramisk terrasse, have, olivenlund og privat parkering samt cykeludlejning.

Læs mere om Residence San Rocco

Egenproduktion af olivenolie

På stedet finder man en lille oliefabrik som producerer extrajomfruolivenolie DOP Garda Bresciano med beskyttet oprindelsesbetegnelse. Her er det både muligt at købe deres egen produktion, deltage i oliesmagning og få en rundvisning med indblik i fremstilling af olivenolie. Der er ca. en km til Soiano del Lago, som er en lille hyggelig by, men hvis man vil have lidt mere udvalg af butikker og spisesteder, skal man vælge Moniga (ca. 3 km). Blot 200 m fra Residence San Rocco ligger en lille bager og en købmand.

Udflugter i lange baner

Med San Rocco som base bor du ikke kun på et herligt sted med flot udsigt og gode faciliteter. Du har fra det sydvestlige hjørne af Gardasøen nemlig også et rigtigt godt udgangspunkt for flere udflugter. Motorvejen, som leder mod Venedig øst og mod Milano mod vest, giver en fin mulighed for at besøge de to storbyer samt den seværdige by Bergamo og den llille Iseo-sø med vindistriktet Franciacorta lige syd for søen. Romantiske Verona med sin verdensberømte Arena og ditto vindistrikt Valpolicella med Amarone-vinene ligger også en overkommelige køretur herfra. Gardasøen i sig selv byder jo også på et væld af spændende små-byer, bjerge og indbydende natur. Et overflødighedshorn af spændende udflugter venter dig med andre ord her.

Læs om lejlighederne på Residence San Rocco

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Gardazzurro

Padenghe sul Garda, Lombardiet

San Sivino

Manerba, Lombardiet

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populært i Lombardiet

search map