Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Villa Cortine Palace Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alt omkring dig er grønt og blåt

Det helt specielle ved Villa Cortine Palce hotel er, at det rent faktisk ligger skjult midt i Sirmiones historiske centrum. Straks efter at du er gået gennem den imponerende port, befinder du dig i en overdådig park og når hurtigt frem til Villa Cortine. Villaen er omgivet af en 5 ha stor velplejet have, som er det perfekte sted til en spadseretur. I den smukke have er der mange små afsidesliggende områder, hvor du kan nyde freden og roen. I skyggen under træerne ved den dejlige opvarmede swimmingpool, er det oplagt at læse en god bog, mens du nyder en forfriskning. Der er også en privat badebro i søen, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt og den larmende stilhed, selv her midt i Sirmione.

Få meter fra Sirmiones historiske centrum

Sirmiones historiske centrum ligger blot få meter væk, og danner en smuk kulisse for Villa Cortine Palace Hotel. Byen er ganske velbesøgt i løbet af dagen, men til gengæld stille og fredelig morgen og aften. Sirmiones centrum er en såkaldt fodgængerzone, og der er mange barer og restauranter, hvor du kan nyde en forfriskning eller en let snack. Sirmione er en meget pittoresk by, og byens to hovedattraktioner er den gamle borg og den romerske villa med navnet Catullos grotter, som begge ligger i gåafstand fra hotellet. Området omkring Sirmione lægger op til lange spadsereture eller en tur på cykel. Hvis du hører til de aktive, er der også mulighed for at spille tennis.

Læs mere om Villa Cortine Palace Hotel

Varm gæstfrihed og top-klasse-service

Så snart du træder ind i Villa Cortine, bliver du ramt af følelsen af storhed. Smukke velbevarede fresker, marmor og mosaikker bidrager til den gode atmosfære, og får dig til at føle, at du er ankommet til et helt særligt sted, hvilket du også er. Hvad angår service og gæstfrihed er vi helt sikre på, at du er i de bedste hænder. Restaurant Le Gardenie tilbyder internationale og italienske retter og er åben både til frokost og middag. I løbet af sommeren kan du nyde dine måltider udendørs i den romantiske have. Hvis du foretrækker lidt mindre formelle omgivelser, kan du også spise frokost og middag i strandbaren lige ud til søen. Her serveres der også snacks og cocktails ligesom i den amerikanske bar, hvor du også kan nyde en aperitif eller en digestive senere på aftenen. Andre services inkluderer gratis wi-fi og parkering.

Klassiske og elegante værelser

Villa Cortine Palace har i alt 54 værelser fordelt i to bygninger. Nogle ligger i den gamle palladiske villa, mens andre ligger i en nyere tilbygning. Værelserne ånder kvalitet og klassisk atmosfære og de mange antikviteter er en smuk dekoration. Der er flere forskellige værelsestyper, og alle har som minimum aircondition, minibar, værdiboks, satellit TV, telefon, skrivebord, wi-fi og marmorbadeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Villa Cortine Palace Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map