Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Oplev Norditaliens tre søer på 8 dage

Castello Scaligero Grotte di Catullo
 
Oplev Norditaliens tre søer på 8 dage er ikke tilgængelig i øjeblikket
Oplev Norditaliens tre søer på 8 dage er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I løbet af denne uge kommer du altså til at pleve en stor del af det som Norditalien har at byde på. Hyggelige byer, vidunderlig natur og spændende oplevelser er noget af det du kan tage med dig hjem.

Hoteller på rejsen
Dagsprogram
Galleri
Priser og afrejseinformation

Tre sagnomspundne søer og smukke haver

Har du et ønske om at besøge de berømte søer i Norditalien, men er du i tvivl om, hvilken en af dem du skal vælge? Det behøver du ikke længere, - altså vælge, for på denne rejse kommer du til at opleve dem alle tre.

Du begynder din rejse i den billedskønne by Sirmione, som ligger længst mod syd i Gardasøen. Her venter de smalle gader og de hyggelige torvepladser på dig, sammen med den gamle middelalderborg og den romerske villa. Samtidig er der ikke langt til operabyen Verona og vindistriktet Valpolicella. Siden rykker du mod vest, til den verdensberømte Comosø og byen Tremezzo, som anses for at være en af landets smukkeste barokbyer. Efter et par nætter her kører du længere mod vest til Maggioresøen og den hyggelige by Stresa. Ud over dette kan du forvente god vin, olivenolie og skønne sejlture på søerne.

Kort dagsprogram

- Dag 1 - ankomst til dit hotel
- Dag 2 - en lille bådtur og vinsmagning
- Dag 3 - opdag vidunderlige Verona
- Dag 4 - Lenno og oliven
- Dag 5 - Tremezzo og Stresa
- Dag 6 - de Borromæiske øer
- Dag 7 - hjemrejse

Du bor komfortabelt på trestjernede hoteller

Du bor i dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med bruser eller badekar. Faciliteterne er som minimum satellit TV, minibar, værdiboks og hårtørrer.

Overnatningsstederne kan evt. blive andre hoteller end de opgivne, men hvis det skulle være nødvendigt, så får du besked i løbet af kort tid efter din bestilling. Standarden og forudsætningerne er dog de samme. Denne rejse kan du bestille i perioden 1/5-30/9.

Dagsprogram

Dag 1 - ankomst til dit hotel

Du ankommer til Sirmione og dit hotel, hvor du checker ind. Her skal du bo i to nætter. Du bor i byens historiske centrum, og kan i ro og mag nyde byens hyggelige aftenatmosfære. Husk at nformere hotellet om din ankomst på forhånd, så de kan registrere din bil. Byen er nemlig lukket for almindelig trafik.

Dag 2 - en lille bådtur og vinsmagning

I dag skal du en tur ud på søen og rundt om Sirmione. Den 30 minutters bådtur afgår fra slottet Scaligero's lille havn, og du sejler langs kysten, hvorfra du kan se den afdøde operadiva Maria Calla's villa, termalbadene og Catullos grotter (romersk villa). Du har tid til at beundre slottet fra søsiden, inden du skal dukke dig for at sejle under broen og tilbage til havnen. Om eftermiddagen skal du på oplevelse i den italienske vinverden, hvor du besøger en historisk, familiedrevet vingård, hvor du skal prøvesmage deres berømte vine, akkompagneret af lokale produkter som salami og ost. Aftenen er fri til at slentre rundt i Sirmiones charmerende lile centrum, og måske smage den berømte italienske is, for isbutikker er der mange af.

Dag 3 - opdag vidunderlige Verona

(Sirmione - Verona ca. 42 km. Verona - Tremezzo ca. 226 km. Sirmione - Tremezzo ca. 205 km). Efter morgenmaden checker du ud fra hotellet, men inden du forlader området, anbefaler vi, at du besøger Veronas historiske og helt bedårende centrum. Verona blev overtaget af romerriget i det første århundrede e.Kr. og byen har i dag flere romerske "ruiner" som er vældig godt bevaret. En helt særlig seværdighed er den romerske arena, som bl.a. bliver benyttet til de verdensberømte udendørs operaforestillinger om sommeren, men også Ponte Pietra (stenbroen) og det romerske teater. Du kan slentre rundt på de dejlige torvepladser Piazza Bra og Piazza Erbe og besøge de berømte steder som har forbindelse til historien om Romeo og Julie som Julie's balkon, Romeo's hus og Julie's grav. Når du er færdig med at opleve de mange spændende seværdigheder, spise en god frokost og måske shoppe, er det blevet tid til at vende bilen mod vest og køre til Comosøen. Vel fremme i Tremezzo, som er en af landets smukkeste barokbyer, venter middagen på dig på hotellet. Her skal du bo i to nætter, og du har god tid til at nyde alt det smukke, som venter på dig.

Dag 4 - Lenno og oliven

Efter en god morgenmad, er det tid til et lille eventyr og en tur til Lenno, som ligger 3 km væk. Du skal besøge en typisk olivenproducent, opleve olivenlundene og samtidig vil ejeren forklare dig om alle dele af fremstillingsprocessen. Om eftermiddagen kan du tage på bådtur til den skønne Bellagio. Turen tager ca. 20 minutter pr. vej. Når du er færdig med at nyde den dejlige by, kan du vende hjem med båden, og så venter middagen på hotellet.

Dag 5 - Tremezzo og Stresa

(Tremezzo - Stresa ca. 115 km) Du begynder dagen med morgenmad inden du checker ud fra hotellet. I dag skal du opleve den sidste sø, nemlig Maggioresøen. Da der er en bid vej at køre, anbefaler vi, at du starter efter morgenmaden. Stresa er Maggiores lille perle, hvilket du ikke kan undgå at bemærke, når du slentrer rundt i gaderne med en god is i hånden, eller slår dig ned på en af caféerne med en forfriskning. Alternativt kan du tage svævebanen op på bjerget Mottarone (1491 m). Vel oppe kan du tage en 15-20 minutters spadseretur for at nå toppen. Her har du 360 graders panoramaudsigt over de syv søer og det smukke bjerg Monte Rosa.

Dag 6 - de Borromæiske øer

I dag skal du hoppe ombord i en båd som sejler dig ud til de Borromæiske øer, som ligger smukt udenfor Stresa. Øerne har fået deres navn efter den aristokratiske familie Borromean, som ejede stedet i 15 og 1600-tallet. Det var kun de bedste arkitekter og havearkitekter som fik opgaven af den adelige familie, som også var naturelskere og botanister. Øerne Madre og Bella blev forvandlede til luksussteder, mens den tredje ø, som hedder "dei Pescatori" fik lov at fortsætte tilværelsen som en traditionel "fiskerø". Du komer til at besøge det imponerende Palazzo (paladset), Pinacoteca (kunstgalleri) og de smukke haver på Isola Madre. Du kan også stopppe på Isola dei Pescatori (Isola Superiore) for at nyde den "typiske"atmosfære. Når du er ombord på båden, kan du "hoppe af og på" de øer som passer dig. Båden sejler mellem øerne hver halve time. Eksempel på, hvordan din dag kan se ud. Vi tager forbehold for tidsændringer. - Stresa afgang kl. 10:30 - Isola Bella ankomst kl. 10:35 - Isola Bella afgang kl. 12:05 - Isola Pescatori ankomst kl. 12:10 - et frokoststop kan anbefales - Isola Madre ankomst kl. 14:35 - Isola Madre afgang kl. 17:14 - Stresa ankomst kl. 17:45

Dag 7 - hjemrejse

Nu er det slut for denne gang. Efter morgenmaden kan du bestemme, om du vil blive og opleve mere af øerne på egen hånd, eller begive dig hjemad igen.

Priser og afrejseinformation

Denne rejse kan du bestille i perioden 1/5-30/9.

Prisen inkluderer:
- 2 nætter med morgenmad på Hotel Desirée i Sirmione
- 2 nætter med halvpension på Hotel Bazzoni & Du Lac i Tremezzo
- 2 nætter med morgenmad på Hotel Royal i Stresa
- Privat båttur rundt om Sirmione's halvø
- Vinsmagning og besøg hos vinproducent i Peschiera del Garda (ca 12 km fra Sirmione)
- Besøg på en typisk olivenoliepresse i Lenno
- Bådtransfer fra Cadenabbia til Bellagio T/R
- "Krydstogt" til de Borromæiske øer med entré til Palazzo, Pinacoteca og haverne

Prisen inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italien og til hotellerne
- Øvrigemåltider og drikkevarer
- Lokale skatter
- Andet som ikke er nævnt under inkluderet

 
 
search map