Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Hotel Smeraldo

Hotel Smeraldo set fra luften Estauranten på nabohotellet La Paul Haven på Hotel La Paul Swimmingpool på Hotel La Paul
 
Hotel Smeraldo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Smeraldo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Smeraldo er et pænt 3-stjernet hotel, som ligger på selve Sirmione halvøen, blot ca. 600 m fra byens gamle historiske centrum. Hotellet deler faciliteter med søsterhotellet La Paul, som ligger lige på den modsatte side af vejen, som forbinder Sirmione by med "fastlandet". Hotellet ligger helt ned til vandet og har en dejlig have med en lille swimmingpool til børn. Der er privat parkering, og fra haven og en del af værelserne er der udsigt mod byen Peschiera. Der er en lille lokal lystbådehavn blot et par minutters gang fra hotellet, som også bidrager til den hyggelige stemning.

Fælles faciliteter med nabohotellet La Paul

Hotel Smeraldo deler som nævnt faciliteter med Hotel La Paul, som har reception, restaurant (overdækket udendørs om sommeren), swimmingpool, have, strand, bådebro og konferencerum. Ved ankomst checker du ind på Hotel La Paül, og det er også her du spiser middag. Til daglig er der direkte forbindelse med La Paüls reception via en internetforbindelse ved indgangen, således at du kan få besvaret evt. spørgsmål, uden at skulle over gaden.

Læs mere om Hotel Smeraldo

God beliggenhed og mange udflugtsmuligheder

Trafikken til og fra Sirmione centrum passerer lige forbi hotellet, der dog ligger lidt tilbagetrukket fra vejen, men du skal være opmærksom på, at der vil være en vis trafikstøj i dagtimerne, mens der er stille og fredeligt om aftenen og natten. Den centrale beliggenhed ud til vejen betyder også, at der er gode muligheder for at tage på udflugt i området. Der er kun en kort køretur til Gardasøens sydligste byer Peschiera og Desenzano, hvor du også kan stige på toget og køre en tur til Verona og Venedig, hvis ikke du foretrækker at køre. Vil du til opera i Verona i sommersæsonen, har du heller ikke langt hjem efter forestillingen. Rejser du med børn, vil det være oplagt at sejle en tur rundt på søen, og så er der mange udflugtsmuligheder som specielt henvender sig til børn, bl.a. forlystelsesparken Gardaland, men også Movie World og det store vandland Caneva Aquapark, som alle ligger tæt på hotellet.

Pæne og enkle værelser med balkon

Hotel Smeraldo har ialt ca. 25 pænt men enkelt indrettede værelser, som alle har telefon, satellit TV, værdiboks, aircondition og bad toilet, bruser eller badekar og hårtørrer, samt balkon eller terrasse. Det er muligt at bestille to dobbeltværelser som forbindes med en dør, såkaldt "connecting rooms". Værelserne har udsigt mod søen, haven eller vejen, og varierer i størrelse. Nogen kan anvendes både som dobbelt- eller tre- og firesengsværelser. Nogle af værelserne består af dobbeltværelse samt et lille værelse med to enkeltsenge, andre består af et stort værelse med dobbeltseng og to opredninger på sovesofa. De store værelser har som regel flere balkoner eller terrasser af varierende størrelse, og i enkelte værelser hører den største balkon til badeværelset.

Læs om værelserne på Hotel Smeraldo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Smeraldo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Smeraldo som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Smeraldo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint familiehotel - men med mange mangler

Smeraldo er en del af Le Paul - og der er ingen tvivl om, at gæsterne på Le Paul kommer i første række. Man føler sig lidt som en 'fattig gæst' på Smeraldo. Der er ingen reception, ingen muligheder for at købe noget, og det hele virker en smule faldefærdigt. 'Legepladsen' hænger i laser og 'børnepoolen' er møgbeskidt. Selve lejlighederne er fine og godt indrettede. Men uanset om du skal købe en is eller en øl, så skal man altså over på Le Paul for at købe det (hvilket er helt åndssvagt da der er rigtig mange gæster på Smeraldo). Når man så kommer over på Le Paul føler man sig i dem grad set ned på (ikke i receptionen - de er skide søde), men eksempelvis ved 'strandbaren'. Medarbejderne der er skidesure og hvis man har et barn med, der ikke lige kan bestemme sig for, hvilken is de vil have, så himler bartenderen med øjnene og bander og svovler (på italiensk). Det er sgu dårlig stil

Læs mere

Mary fra Køge boede på Hotel Smeraldo i Sirmione fra d. 23. til d. 26. juli 2009.

Simione:
Smuk, smuk og unik by, i gå-afstand fra hotellet.

Værelset på Hotel Smeraldo med sine moderne beton faciliteter levede ikke op
til vores forventninger.
Aircon var overdøvende om natten, og selvom de var super hurtige til at
kigge på den, så forblev følelsen af at vi sov i et maskinrum der desværre.
Rigtig god børnepool på Hotel Semraldo, og St. Paul hotellet på den anden
side af gaden bød på en fantastisk have, og god lille is -og kaffe bar.

Vi fik badet i Gardasøen fra begge sider af Simione. Lidt besværligt, med
mindre børn, men en skøn og dejlig kølende oplevelse!

Læs mere

Lone og Jan og fra Randers Nø boede på Hotel Smeraldo i Sirmione fra d. 8. til d. 11. juli 2009.

Lone og jeg har rejst til Gardasøen med børn og familie i små 20 år, og vender stadig tilbage til denne perle. I år var ingen undtagelse. Denne gang prøvede vi dog et nyt koncept, nemlig In-Italia og et hotelophold endda med halvpension for første gang. Det var yderst komfortabelt, maden overgik vores forventninger og betjeningen var tiptop. Fra 8. til 11 juli opholdt vi os på hotel Smeraldo i Sirmione og fra 11. til 18. juli på hotel Royal Garda i Garda by. Begge steder kan varmt anbefales, også hvad angår standard og omgivelser angår. De fleste par ville dog nok foretrække et tomandsbord til måltiderne. Desuden kan det være svært at få en liggestol ved poolen, da nogle ukultiverede gæster hamstrer pladser unødigt tidligt. Dette er dog mindre ting, især set i den store sammenhæng, hvor alle betingelser for en god ferie absolut er til stede, og man får virkelig meget for pengene. I tankerne er vi allerede ved at planlægge ferien næste sommer, og mon ikke det bliver Gardasøen igen?

Læs mere

Kim og rejsefæller fra Odense N boede på Hotel Smeraldo i Sirmione fra d. 8. til d. 11. juli 2008.

Opholdet var super skønt, alt var i orden, der blev taget godt i mod os på hotellet, og der var totalt styr på vores ankomst, dejligt. Flotte værelser, pænt rengjort, godt med plads.
Stedet Sirmione, kan absolut anbefales, fantastisk dejligt, desværre alt for kort tid.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Smeraldo

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Smeraldo

Læs mere
 
search map