Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Hotel Smeraldo

Hotel Smeraldo set fra luften Estauranten på nabohotellet La Paul Haven på Hotel La Paul Swimmingpool på Hotel La Paul
 
Hotel Smeraldo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Smeraldo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Smeraldo er et pænt 3-stjernet hotel, som ligger på selve Sirmione halvøen, blot ca. 600 m fra byens gamle historiske centrum. Hotellet deler faciliteter med søsterhotellet La Paul, som ligger lige på den modsatte side af vejen, som forbinder Sirmione by med "fastlandet". Hotellet ligger helt ned til vandet og har en dejlig have med en lille swimmingpool til børn. Der er privat parkering, og fra haven og en del af værelserne er der udsigt mod byen Peschiera. Der er en lille lokal lystbådehavn blot et par minutters gang fra hotellet, som også bidrager til den hyggelige stemning.

Fælles faciliteter med nabohotellet La Paul

Hotel Smeraldo deler som nævnt faciliteter med Hotel La Paul, som har reception, restaurant (overdækket udendørs om sommeren), swimmingpool, have, strand, bådebro og konferencerum. Ved ankomst checker du ind på Hotel La Paül, og det er også her du spiser middag. Til daglig er der direkte forbindelse med La Paüls reception via en internetforbindelse ved indgangen, således at du kan få besvaret evt. spørgsmål, uden at skulle over gaden.

Læs mere om Hotel Smeraldo

God beliggenhed og mange udflugtsmuligheder

Trafikken til og fra Sirmione centrum passerer lige forbi hotellet, der dog ligger lidt tilbagetrukket fra vejen, men du skal være opmærksom på, at der vil være en vis trafikstøj i dagtimerne, mens der er stille og fredeligt om aftenen og natten. Den centrale beliggenhed ud til vejen betyder også, at der er gode muligheder for at tage på udflugt i området. Der er kun en kort køretur til Gardasøens sydligste byer Peschiera og Desenzano, hvor du også kan stige på toget og køre en tur til Verona og Venedig, hvis ikke du foretrækker at køre. Vil du til opera i Verona i sommersæsonen, har du heller ikke langt hjem efter forestillingen. Rejser du med børn, vil det være oplagt at sejle en tur rundt på søen, og så er der mange udflugtsmuligheder som specielt henvender sig til børn, bl.a. forlystelsesparken Gardaland, men også Movie World og det store vandland Caneva Aquapark, som alle ligger tæt på hotellet.

Pæne og enkle værelser med balkon

Hotel Smeraldo har ialt ca. 25 pænt men enkelt indrettede værelser, som alle har telefon, satellit TV, værdiboks, aircondition og bad toilet, bruser eller badekar og hårtørrer, samt balkon eller terrasse. Det er muligt at bestille to dobbeltværelser som forbindes med en dør, såkaldt "connecting rooms". Værelserne har udsigt mod søen, haven eller vejen, og varierer i størrelse. Nogen kan anvendes både som dobbelt- eller tre- og firesengsværelser. Nogle af værelserne består af dobbeltværelse samt et lille værelse med to enkeltsenge, andre består af et stort værelse med dobbeltseng og to opredninger på sovesofa. De store værelser har som regel flere balkoner eller terrasser af varierende størrelse, og i enkelte værelser hører den største balkon til badeværelset.

Læs om værelserne på Hotel Smeraldo

Skjul teksten
 
 
search map