Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Hotel Olivi Thermae & Natural SPA

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet har en høj standard, så ligeså snart, du træder ind i lobbyen, bemærker du uden tvivl de smagfulde farver, den pæne indretning og den rare atmosfære. Dette er et hotel, som passer til dig, der vil bo godt, have en fin, professionel service, spise godt og kunne slappe af i en solstol og lade bilen stå.

Her er et dejligt poolområde

Hotel Olivi Thermae & Natural SPA ligger i Sirmiones nordlige del, roligt og skønt i afstand til byens leben. Beliggenheden er perfekt, eftersom det kun tager 5 minutter at gå til alle butikker, caféer og restauranter med udendørs servering. Du bor i et grønt og behageligt område lige ved søen. I haven ligger det fine poolområde, hvor du kan benytte parasoller, solstole og en bar/restaurant ved navn La Bissa. Herfra kan du bestille noget at drikke dagen igennem, og spise frokost a la carte (italienske specialiteter). Både mad og service er i top.

Du har alt hvad du behøver og lidt til

Inde i lobbyen finder du endnu en bar, hvor du kan sidde og nyde livet. I tilslutning til baren findes et hyggeligt, lille rum, fint indrettet med udsigt over poolen. Her er dejligt at sidde, når solen er gået ned og mørket har lagt sig. Efter kl. 18.30 kan du nyde en lækker buffet sammen med din cocktail. Restauranterne byder på velduftende og smagfuld mad, der harmonerer godt med omgivelserne. "La Limonaia" er valget for dig, der vil spise på terrassen med søudsigt, og vil have en romantisk middag med levende lys. Degli Olivi føles luksuriøst og også her kan du nyde italienske specialiteter, lokale vine og en skøn stemning. I Sala Belvedere kan du nyde en rig morgenmadsbuffet, som i sommerperioden kan indtages på terrassen. Ønsker du noget specielt, f.eks. glutenfri mad, bedes du meddele det til receptionen i god tid.

Und dig selv en SPA-oplevelse

På Hotel Olivi Thermae & Natural SPA bør du ikke gå glip den selvforkælelse, du finder i SPA-afdelingen. Her har du adgang til en indendørs pool, sauna, tyrkisk bad, afslapningsområde og mod ekstra betaling kan du bestille massage og andre behandlinger. Ved indgangen til SPA-afdelingen betaler du for din plads, og får udleveret badekåbe, slippers og håndklæde. Du skal være fyldt 18 år.

Godt at vide

Bestiller du halvpension hjemmefra, får du rabat. I perioden 1/6 - 15/9 afholdes der Tea Time på hotellet, hvor du bliver budt på te og kager. Og i perioden 15/6 - 31/8 kan du høre levende musik en gang om ugen. For at komme til Olivi Thermae må du igennem Sirmiones gamle del, og det er svært at komme igennem folkemasserne. Det skal dog nok gå fint, så længe du har tålmodighed. Glem ikke at meddele din ankomst forud.

Læs mere om Hotel Olivi Thermae & Natural SPA

Værelserne er romantiske

I alt er der 60 værelser i tre forskellige varianter. Vi kan tilbyde dig Classic-værelserne, som har plads til 2-4 personer, hvoraf to af sovepladserne er i ekstra senge eller på sovesofaer. Værelserne har aircondition, telefon, satellit-tv, Wi-Fi, minibar, badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Olivi Thermae & Natural SPA

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map