Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Hotel Ocelle Thermae & Spa

 
Hotel Ocelle Thermae & Spa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ocelle Thermae & Spa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Foruden beliggenheden tæt på Sirmiones hyggelige gamle centrum, ligger hotellet lige ud til Gardasøen, og har privat strand, som er reserveret til hotellets gæster. Hotellet har mange dejlige siddepladser, hvor du kan slå dig ned med en forfriskning, og for mange er favoritstedet den skønne terrasse, som ligger lige ud til søen. Hotellet er et godt valg til voksne.

Et dejligt og komfortabelt hotel

Hotel Ocelle Thermae & Spa er et hotel med god service og høj komfort. Indretningen er moderne, stilren og smagfuld og tilbyder alt hvad du behøver for at få en behagelig ferie. Foruden reception og lounge, er der morgenmadsrestaurant med buffet samt en beach & poolbar, hvor du kan bestille forfriskninger. Du har også mulighed for at spise frokost på hotellet. Hvad angår middag, hjælper receptionen gerne med at bestille bor på en af Sirmiones gode restauranter.

Læs mere om Hotel Ocelle Thermae & Spa

En dag med sol og badning

Gardasøen er et dejligt sted med mange seværdigheder og fine byer, så der er gode muligheder for at tage op udflugter i omegnen. Fra Sirmione kan du også sejle, og dermed opleve den dejlige by fra søsiden.

Hvis du har brug for at komme hel ned "i gear", kan du slappe af på den lille strand eller i hotellets Spa. Gæsterne har fri entré (ikke børn under 16 år) og her finder du bl.a. jacuzzi, badstue, emotionelle brusere og mulighed for fitness samt forskellige former for behandlinger. Der hører også en pool til hotellet med vand fra termal-badene samt en pool med vand fra søen.

Gode og komfortable værelser

Hotellet har i alt 45 værelser, og du kan bl.a. vælge et værelse med balkon og søudsigt. Alle værelser har aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, telefon og badeværelse med hårtørrer, badekåbe og tøfler. Der er mulighed for at bestille parkering og garage på forespørgsel og mod tillæg. Det kan været godt at vide, at hotellet er nabo til en af de store parkeringspladser.

Læs om værelserne på Hotel Ocelle Thermae & Spa

Skjul teksten
 
 
search map