Anmeldelser af Hotel Meridiana

 
Hotel Meridiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Meridiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Meridiana

Læs personlige anmeldelser af Hotel Meridiana som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Meridiana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ove Birger og familie fra Allerød boede på Hotel Meridiana i Sirmione fra d. 26. til d. 31. maj 2005.

Grazie, vi havde en dejlig tur. Man tager jo ikke til Garda søen hvis man ikke kan tåle mange med-turister, og her var Sirmione en positiv oplevelse, for selv om der var mange turister, betød bil-forbudet i byen, at det var en rar oplevelse at gå rundt og at sidde på én af de mange rigtig gode restauranter. Vi ankom midt i ugen i lejet en bil fra Malpensa, Milano og havde medbragt vores golfgrej, og som beboere havde vi lov at køre ind i byen.
Lørdage og især søndage er der periodevis lukket helt for indkørsel i byen, så det er klogt at tjekke med jeres hotel, hvilke tider der er aktuelle, hvis man planlægger ankomst én af de dage. Dem vi havde fra bureauet passede ikke helt. Og hotellet var godt med god morgenmad og en rolig beliggenhed lige bag byen. Vi havde et problem ved ankomsten, fordi vi havde fået et værelse uden udsigt (hvilket jo ikke svarer til beskrivelsen), men dette blev imidlertid løst uden problemer straks, og vi fik et andet værelse med balkon og en smule udsigt til Garda søen. Desværre fik vi kun prøvet 2 af de mange golfbaner i området, men de var til gengæld gode med pragtfuld udsigt over søen fra flere af hullerne. Der er megen trafik på de omkringliggende veje, så et godt tip hvis man vil se andre steder omkring søen er at tage en tur med båd. Det er rimeligt i pris (8 EUR for en tur til Riva) og man får set en masse. Man kan også købe billet, der tillader at stå af og på de mange både, der sejler. Et sted vi kan anbefale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Marianne og mand fra Aabenraa boede på Hotel Meridiana i Sirmione fra d. 10. til d. 12. maj 2005 efter ophold i Venedig. Dernæst tog de videre til Malcesine & Limone sul Garda

Hotellet i Sirmione lå en spytklat fra det gamle historiske centrum og både min mor og jeg nød at slentre rundt i den lille by. Hotellet var pænt- familiedrevet- med store hyggelige værelser og balkon hvor vi den ene dag spiste pizza fra en af de mange butikker med den slags i byen.Morgenmaden var storslået og rigelig.
...
Vi oplevede en bådstrejke og et par sammenbrud af henholdsvis båd og tog men det lykkedes os hver gang at finde alternativer og nogen siger at man ikke kan rejse i Italien uden at møde den slags beværligheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lene og med rejsende fra Holbæk boede på Hotel Meridiana i Sirmione fra d. 11. til d. 17. august 2004.

Hotellet, Meridiana, ligger dejlig fredeligt nord for den gamle by. Hotellet er dejligt, alt er i orden og ikke mindst airkondition, som virkede. Herligt. I har skrevet, at det er handicapvenligt. Det er nu ikke rigtigt. Der er trapper til værelserne og ingen elevator. Det betød ikke noget for os - men det kunne det jo gøre for andre. Hotellet er et 2 stjernet hotel. Jeg ved ikke hvorfor, men standarden lå langt over andre 3 stjernede hoteller, jeg har prøvet. Når man er i Sirmione skal man ikke snyde sig selv for en tur med det lille tog til spidsen af den odde, som Sirmione ligger på og et besøg i ruinerne af en storslået romersk feriebolig med udsigt over hele søen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels og konen fra Viby J. overnattede på Hotel Meridiana fra d. 6. til d. 10. juli 2003 efter at de havde været i Casciana Terme i Toscana. Han skrev efter rejsen:

Ja, man tror det er løgn, at man kan få så meget for pengene. Vi havde bestilt 4 overnatninger i Casciana Terme [...]
Vi kørte derefter til Sirmione ved Gardasøen, og det var også dejligt. Vi var frarådet at komme en søndag mellem 14 og 18, og vi kom kr. 15. Hele byen er en stor gågade, men med tilladelse til bilkørsel, men det tog nok ca.en ½ time at køre de ca. 500 m til vores hotel Meridiana.
Det var også et rigtig godt hotel, med aircon. Altan og dejlig betjening, parkering i gården. Men her var det turistmarkedet det talte. Først ønskede vi os tilbage til det rolige og fredfyldte Casciana, men hurtigt falder man ind i rytmen af nye og mere turistmindere omgivelser, med massere af liv, og det har jo også sin charme. Vi boede 100 m fra stranden, dog lave klipper, men med et par badesko går det ret fint. Vi nød det dejligt varme vand, og de mange hyggelige ture i den gamle bydel om aftenen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 
search map