Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Hotel Meridiana

 
Hotel Meridiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Meridiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Meridiana ligger i Sirmiones historiske centrum få skridt fra kurbadene ”Catullo”. Hotellet ligger i smukke grønne omgivelser, men er samtidig tæt ved butikker, restauranter, barer og stranden. Hotellet er fra 1950’erne, men helt nyrestaureret, og alle værelser er udstyrede med badeværelse, hårtørrer, aircondition, satellit-tv, telefon, minibar og pengeskab.

I stueetagen ligger reception, opholdsstue, læsesal, morgenmadssal og bar. På etagen over ligger en helt vidunderlig solterrasse med udsigt til søen. Hotellet har også have og parkeringsplads, og er handicapvenligt.

Læs mere om Hotel Meridiana

Bygningen, der huser hotellet, har en helt særlig historie. Her boede nemlig den unge medicinstuderende Benedetta Bianchi Porro, der døde kun 27 år gammel af polio. Hendes stærke tro og barmhjertighed vakte meget opsigt, og hun er nu ved at blive helgengjort af den katolske kirke.

BEMÆRK: dit opholdsbevis giver fri adgang i bil til Sirmiones historiske centrum. På helligdage anbefales det at man ankommer før kl. 15.00 eller efter kl.18.00

Skjul teksten
 
 
search map