Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Hotel Mavino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette lille hotel med sine kun 28 værelser er meget populært til dels på grund af sin beliggenhed, men også på grund af det venlige og hjælpsomme personale og smukke værelser. Hotellet har tre stjerner, men vi har valgt at give det 4 sole på grund af sit dejlige miljø og beliggenhed. At der ikke er restaurant, gør ikke det store, da du har den nærmeste restaurant lige uden for døren og flere udmærkede spisesteder inden for kort gåafstand. Ligeledes har du kort til byens små butikker, ishuse og caféer.

En afslappende ferie

På hotellet er der en hyggelig lobby og reception samt en bar hvor du kan bestille en kop kaffe eller noget andet godt at drikke. Ud over dette har du morgenmadslokale hvor der serveren kontinental morgenmad mellem kl. 07:30 og 10:00. Hvis du kommer med bil, bør der gives besked om dette og den offentlige parkering er ca. 500 meter væk mod afgift. Kommer du ikke med bil, så standser lokalbussen lige uden for byens port.

Hvis du har brug for at koble lidt ekstra af, bør du unde dig en dag med SPA, kan du tage til Aquaria SPA, der ligger kun 10 meter væk. Som gæst på Mavino får du rabat. Hør med receptionen så hjælper de dig tilrette med både dette samt parkering og den shuttleservice, som du har fra parkeringspladsen.

Læs mere om Hotel Mavino

Du bor godt, med og uden søudsigt

Hotellet har 28 værelser og vi kan tilbyde dig et dobbeltværelse med eller uden søudsigt. Stilen er moderne i afstemte farver der harmonerer godt med trægulve og lofter. Værelserne har alle samme faciliteter som aircondition (i højsæson), minibar, internet, Sat-Tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruser (5 værelser har badekar) og hårtørrer

Læs om værelserne på Hotel Mavino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map