Anmeldelser af Hotel La Paül

 
Hotel La Paül er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Paül er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Paül

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Paül som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Paül. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Per fra Jyllinge boede på Hotel La Paül i Sirmione fra d. 22. til d. 29. september 2012.

Turen var som forventet. Hotellet var også i orden og som forventet. Personalet var flinke og rare. Alt ok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Hervoer boede på Hotel La Paül i Sirmione fra d. 20. til d. 24. juli 2011.

Dejligt hotel med en skøn have ned direkte ned til søen. God placering. Morgenmaden var langt, langt under lavmålet – virkelig ringe morgenmad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans Jørgen og familie fra København Ø boede på Hotel La Paül i Sirmione fra d. 26. til d. 29. juli 2010.

Vi boede på Hotel La Paul i Sirmione i tre dage og havde booket med halvpension. Efter at have spist aftensmaden én gang fik vi den afbestilt – det var rigtig elendigt, men det var også meget billigt, skal det siges. Vi fik beredvilligt refunderet, hvad vi havde betalt for aftendmaden. Da vi var i bil fandt vi ud af at tage til den nærliggende by Cola lidt oppe ad søens østbred og indtage aftensmaden på byens lille trattoria. Det var til gengæld virkelig godt – og meget lidt turistet og langt billigere end spisning i Sirmione. Selve Sirmione er en meget smuk by, men byen og nærmeste omegn er også nærmest Mallorca-agtigt turistet. Hotellet La Paul var fyldt med danskere. Fed rejseoplevelse i Sirmione var: Lej en lille speedbåd for en halv eller en hel dag og sejl selv rundt på Gardasøen. Det er nemt, selv om man aldrig har prøvet før, og afstandene til land er aldrig større, end at man kan navigere ved at se ind på søens bredder. Lidt dyrt er det (fx 135 euro for en båd i tre timer), men rigtig lækkert selv at ture rundt på søen og frit for turister (bortset fra i de andre krydsende både). Hvis jeg igen kommer til Gardasøen, vil jeg nok foretrække at bo i en af de mere nordlige byer land søens bredder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Vi havde en rigtig god tur til Italien med godt vejr og et rigtigt godt Hotel LA PAUL, værelset var lidt lille til tre voksne men efter at have pakket ud og kufferterne var kommet tilbage ibilen gik det.
Noget som kan anbefales er at bruge færgerne på søen dette er nemt og rimelig billigt, vi en dagtur med færge til Salo og tilbage over Garda, dejligt at se de forskellige byer fra vandet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Ib og Lis fra Hadsten boede på Hotel La Paül i Sirmione fra d. 30. juni til d. 4. juli 2009.

Vi har haft en vellykket ferie i Italien. La Paül levede fuldt op til forventningerne. Beliggenheden tæt på det historiske centrum gør det perfekt for oplevelser til fods. Og beliggenheden for at nå Verona er også perfekt. Specielt Operaen og Carmen var en fantastisk oplevelse. Alt fungerede perfekt. Personalet var på forhånd klar over, at vi kom med kørestol. Vi blev vist til vores pladser kl. 20.30. Der er nem adgang med kørestol. Vedr. parkering er der mange handicap-parkeringspladser tæt ved Operaen. I det hele taget er der overalt hvor vi kom i Norditalien mange handicap-parkeringspladser, og der var overgange ved vejkryds, så det var nemt at færdes. Vores ferie blev nærmest en rundtur i Norditalien. Vi havde selv fundet en overnatning i Sydtyrol (Dolomitterne). Derefter Simione og Mombaruzzo. Og til sidst Lago Maggiore på vejen hjem. Det var virkelig en fantastisk varieret tur, også mellem den rige og fattige del af Italien.Vi vil til sidst gerne rose rejsebureauet. Vi har oplevet en utrolig dygtig og omsorgsfuld vejledning. Vi har aldrig oplevet, at der har været så stor overensstemmelse med vore forventninger til de steder, vi har booket hjemmefra og virkeligheden. Mange tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Peter og rejsefælle fra Haderslev boede på Hotel La Paül i Sirmione fra d. 10. til d. 20. april 2007.

Det var en dejlig tur-vejret var godt. Hotellet var godt-venlig og professionel betjening.Vi fik et værelse en kategori over det,vi havde bestilt, nemlig et panorama luksus.Dette indebar en mega balkon (5*7m) med 180 grd søudsigt og flotte solnedgange. Ingen kaffe-the grej og minibar var et tomt køleskab(stor fordel). Sirmione-halvøen er smuk og interessant, men efter et par dage skal man ud og køre,og der masse at køre efter i det nærmeste område.Velegnet til alle slags ferier. Tak for Jeres medvirken til en god tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map