Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Hotel La Paül

 
Hotel La Paül er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Paül er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel La Paül ligger på Sirmione halvøen, blot ca. 600 m fra det gamle historiske centrum, og deler faciliteter med søsterhotellet Smeraldo, som ligger lige på den modsatte side af vejen.

Hotellet ligger helt ned til vandet og har en dejlig have med egen strand og bådebro, samt udsigt mod byen Desenzano. Der er en lille lokal lystbådehavn blot et par minutters gang fra hotellet, som også bidrager til den hyggelige stemning.

Læs mere om Hotel La Paül

Hotellet har reception, restaurant (overdækket udendørs om sommeren), swimmingpool (10 x 15m, 1,5 m dyb), (børnepool på Hotel Smeraldo), have, strand, bådebro, konferencerum og parkering.

Da trafikken til og fra Sirmione centrum passerer lige forbi hotellet, skal man være opmærksom på, at der vil være en vis trafikstøj i de dele af hotellet som vender mod vejen, bl.a. swimmingpoolen og en del af værelserne.

Hotel La Paül har ialt 57 enkelt indrettede værelser, som alle har telefon, satellit TV, værdiboks, aircondition og bad med brus, toilet og hårtørrer. De fleste af værelserne har balkon eller terrasse.

- Superior værelser har udsigt mod haven eller swimmingpoolen og kan anvendes som dobbelt- eller tresengsværelser, de har næsten alle balkon.
- Panorama værelser kan anvendes som dobbelt- eller tresengsværelser, og har hel eller delvis søudsigt, minibar, kaffe og tefaciliteter og balkon.
- Familieværelser består af en dobbeltseng og to enkeltsenge og vender mod haven eller swimmingpoolen. Der er vandkoger og balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map