Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Hotel Du Parc

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger i det område, som hedder Colombare og der er knapt 3 km ind til Sirmiones hyggelige, historiske centrum, hvor du kan fornemme historiens vingesus i de snævre gader. Tæt på hotellet er der et pizzaria og inden for en radius af 500 meter er der flere restauranter og barer at vælge imellem. Du kan let gå ned til søen og en lille lystbådehavn, som blot ligger et par hundrede meter fra hotellet.

Du har et godt udgangspunkt

Fra Hotel du Parc kan du tage på mange dejlige udflugter, som passer til alle i familien. Mod øst ligger den vidunderlige by Verona med den berømte romerske arena og Julies balkon. Det verdenskendte vindistrikt Valpolicella ligger i samme retning, og her kan du besøge flere af de kendte vingårde bl.a. Masi. Hvis du kører rundt om søen og tager lidt mod nord, kommer du til børnenes favorit, Gardaland. Her er det nemt at bruge dagene med sjove aktiviteter og fornøjelser. Hvis du fortsætter mod nord kommer du til flere af de hyggelige småbyer som bestemt er værd at besøge, f.eks. Lazise og Bardolino og længere mod nord kommer du til Garda og Malcesine.

Hvis du er interesseret i golf kan det være godt at vide, at der findes flere golfbaner i området, hvor du kan købe green fee til nedsat pris. F.eks. "Golf Club Verona" (ca 30 km), "Golf Club Villafranca" (ca. 25 km), "Golf Club Bogliaco" (ca. 45 km) og "Golf Club Franciacorta" (ca. 65 km). Spørg gerne om tips og råd i receptionen, så gør de hvad de kan for at hjælpe med planlægningen.

Læs mere om Hotel Du Parc

Et godt hotel til en rolig ferie

Hotel du Parc er et godt valg til en afslappet og skøn ferie. Der er en stor lobby med bar, hvor du kan bestille forskellige drikkevarer og lette snacks. Hotellet har også en restaurant, hvilket kan være praktisk for dig, som gerne vil "blive hjemme" en aften. Restauranten tilbyder et klassisk italiensk køkken med både lokale og internationale retter. Har du specielle ønsker eller allegier, så sig det i god tid.

Lad gerne bilen stå

Hvis du kommer med bil, er der mulighed for at parkere. Der er også mulighed for at stille bilen i garage, men da der blot er 25 pladser, er det først til mølle princippet som gælder.

Hvis du har lyst til at udforske omgivelserne, men foretrækker at lade bilen stå, så kan du komme rundt til fods eller leje en cykel på hotellet (hvis du ikke medbringer din egen). I perioden maj til september tilbyder hotellet fri shuttelservice tre gange om dagen til Sirmiones historiske centrum. Spørg i receptionen for de præcise tider.

Fra Sirmione går der også både, hvor du har mulighed for at krydse søen til bl.a. Bardolino. Du kan også tage på en heldagstur og opleve søen fra den "rigtige" side.

Du kan bade i poolen eller på stranden

Der hører et fint lille poolområde til hotellet, hvor der er opstillet solsenge og parasoller, så du kan slappe af under solens varme stråler. Du kan også tage et forfriskende dyp i søen, som er blot et par hundrede meter fra hotellet. På den offentlige strand er der mulighed for at leje vandcykler, gummibåde, solsenge og parasoller.

Du bor i komfortable værelser, de fleste med balkon eller terrasse

Der er i alt 93 værelser på Hotel du Parc i forskellige kategorier. De har alle dobbeltseng eller enkeltsenge, badeværelse med bruser og toilet, hårtørrer, telefon, sat-tv, minibar, aircondtion og værdiboks. De fleste værelser har balkon eller terrasse. I værelserne findes der badehåndklæder. Det er muligt at få en eller to ekstra senge på de fleste af værelserne. Der er wi-fi i hele bygningen.

Læs om værelserne på Hotel Du Parc

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Du Parc

Læs personlige anmeldelser af Hotel Du Parc som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Du Parc. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Du Parc

Hotel med sjæl

Faldt for dette hotel fra første øjeblik, allerede ved velkomsten. Hotellet oser virkelig af Italien. Perfekt beliggenhed med let tilgængelig busforbindelse, eller hotellets egen shuttlebus. Stille og afskærmet pool område, stor og god morgenmads-buffet. Her skal vi helt sikkert tilbage til, og anbefaler uden forbehold dette hotel.

Læs mere

Familiært hotel med god beliggenhed

Fine værelser, god beliggenhed, god service.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Du Parc

Meget fint hotel med et sympatisk personale.
Gode, rummelige værelser med A/C. Rent.
Dejlig morgenmad.
Stor pool. Ren.

Læs mere

Roligt og skønt

Meget godt hotel, den junior-suite vi fik var nyrenoveret, i stueetage med terrasse og tæt på poolen og det passede os som en børnefamilie. Solid morgenmadsbuffet med både kolde og varme retter. Beliggenheden var meget rolig og god, gåafstand til restauranter og forskellige badeområder som Gardasøen tilbyder. Hotellet tilbyder også gratis lufthavnstransport til / fra Sirmione (et par kilometer), skal blot bestilles i receptionen, det var en udsøgt god service!

Læs mere

uge 41 i Sirmione.

Vi boede 6 nætter på hotel Du Parc i Sirmione start oktober . Hotellet var rigtig dejligt på alle måder .Meget komfortabelt, rent og venlig atmosfære. Flot udsigt og god beliggenhed . Vi nød den afslappede atmosfære i flotte omgivelser. Det var bedre end vi havde håbet.

Læs mere

Familie på 5 på Hotel Du Parc sommeren 2013

Vi er en familie med 3 børn (14, 11, 5) og havde fem dage på Hotel Du Parc. Hotellet virker lidt slidt ved første øjekast, men til gengæld er det velholdt, rengøringen upåklagelig og service i reception og reception i top. Der er en swimmingpool, som har to højder så vores dreng på 5 år også kunne bunde. Morgenmaden var af god kvalitet og udvalget godt uden at være prangende. Eneste minus var at værelserne var relativt lydte. Hvis der var larm på gangen eller på naboværelset kunne man ikke undgå at høre det. Internetadgang er gratis i receptionen, der er ikke trådløst netværk på værelserne.

Læs mere
 
search map