Hotel i Sirmione ved Gardasøen

Hotel Du Parc

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger i et stille område i Sirmione - Colombare selvom der kun er ca. 500 meter til centrum, hvor der findes både butikker, barer og restauranter. Det ligger ca. 2 km fra det historiske centrum, hvorfra du enten kan gå til langs med søen, benytte hotellets cykler eller shuttle-bus.

Utallige aktiviteter i nærområdet

Færgen som du som gæst kan benytte sejler til og fra Sirmione centrum fra april til september på fastlagte tidspunkter. Cykler kan lejes på stedet og hvis du ønsker at spille tennis ligger der tæt på hotellet baner mod betaling. Hvis du er til golf findes der i området flere golfbaner, hvor du kan købe green fee til nedsat pris: "Golf Club Verona" (ca. 30 km), "Golf Club Villafranca" (ca. 25 km), "Golf Club Bogliaco" (ca. 45 km) e "Golf Club Franciacorta" (ca. 65 km).

Læs mere om Hotel Du Parc

Børnevenlige omgivelser

Hotel du Parc råder over en stor hall med bar, opholdsstue med fjernsynsafdeling, restaurant, elevatorer, air condition eller mulighed for opvarmning. Der findes indenfor et rum med legesager til de små og der er også en legeplads i haven. Der er parkeringsplads på stedet og garage mod betaling.

Hotellets restaurant

Stedets restaurant er for nylig blevet udvidet og renoveret. Morgenmaden består af en stor buffet og aftensmaden af en menú, hvorfra du kan vælge forskellige retter. Der er i restauranten lagt en særlig vægt på menuen til de mindste. I den hyggelige bar kan du enten snuppe en drink eller en snack. Fra maj til september er der en gang om ugen live musik.

I poolen eller på stranden

På stedet findes også en pool med liggestole og og parasoller og ca. 200 m væk en offentlig strand hvor det er muligt at leje vandcykler, gummibåde, liggestole og parasoller mod betaling.

Værelser med eget udeområde

Der er i alt 96 værelser, som alle råder over badeværelse med brus og toilet, telefon, satellit-tv, aircondition, værdiboks samt balkon eller terrasse. I værelserne er der badehåndklæder til rådighed. Det er muligt at få sat en ekstra seng eller to ind i værelserne.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Porto Azzurro

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Populært i Lombardiet

Residence San Rocco

Soiano del Lago

Garda Village

Sirmione - Colombare

search map