Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her befinder man sig ude på spidsen af Benaco-halvøen, i den sydligste ende af Gardasøen. Byen er berømt for Catuls Grotter, som i virkeligheden er ruiner af en romersk villa, der ikke har nogen beviselig sammenhæng med den store digter. Også Scala-familiens borg, den smukke udsigt over søen og det vidunderlige landskab der omkranser den, tiltrækker mange gæster.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Historisk centrum

Hele området fungerer som en skøn park omkring det arkæologiske område ved grotterne, med adskillige alléer og stier blandt frodige oliventræer, cypresser, laurbærbuske og magnolier. Det historiske centrum er meget hyggeligt med de smalle gader, palæer og små torve, men man skal være forberedt på at møde rigtig mange turister i området.

Læs mere om Sirmione

Mange aktiviteter

I byen er der adskillige restauranter og butikker, diskotek, minigolf og cykeludlejning. Det er desuden muligt at sejle, windsurfe og ride i området. Der er organiserede bådture rundt om halvøen, hvorfra man kan nyde både grotterne, fæstningen, og der standses også ved de varme kilder, som ligger ude i søen. Netop de svovlholdige varme kilder er årsagen til at man har opført flere kurbade i området.

Sirmione mere end en by

Sirmione er navnet som kendetegner hele området, men der er reelt tale om tre byområder: historisk bycentrum, Lugana og Colombare.

Alle tre byer har eget centrum med forretninger, barer og restauranter. De ligger inden for en radius af få kilometer, og man kan sagtens gå fra den ene til den anden.

Skjul teksten
 
 
search map