Anmeldelser af Residence Tiglio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Tiglio

Læs personlige anmeldelser af Residence Tiglio som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Tiglio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Harald og Margot fra Königsbrunn i Tyskland har holdt ferie i Residence Tiglio Sirmione - Lugana fra 12-19. maj 2012.

Vi er glade for at give en rapport om vores ophold i Res. Tiglio i Lugana. Før afrejsen var vi lidt skeptisk over, hvad vi kunne forvente, nok fordi stedet blev tilbudt som meget enkel.

Vi blev behageligt overrasket, da vi endelig havde fundet lejligheden. Det var skinnende rent, ryddelige og mere end tilfredsstillende. Alt fungerede, vi havde et fladskærms-TV, ordentlige senge etc.

Køkkenet er fuldt udstyret - der var ikke noget som manglede. Selv en ny mikrobølgeovn var tilgængelig. Personalet i receptionen er meget venligt. Det lille supermarked i komplekset tilbyder alt hvad man behøver. Hver dag er der friske rundstykker, der smager godt og er meget billige. Den tilknyttede restaurant er billig og god. Poolen er meget stor og godt rengjort. Der er masser af liggepladser. Generelt er hele komplekset meget rent og ryddeligt. Selv vores lille firbenede har nydt det meget her .

Fra vores terrasse så vi direkte ud til søen. Vi var meget heldige. Under vores ophold ved Gardasøen (maj) fandt Mille Miglia 2012 sted, og ruten var meget tæt forbi anlægget. Så vi havde vidunderlige logepladser at se fra.

Vi er fast besluttet på at tilbringe en ferie i Res. Tiglio igen.

mange hilsener
Margot og Harald

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Morten og familien fra Odense boede på Residence Tiglio i Sirmione - Lugana fra d. 20. til d. 25. juli 2011.

Vi havde bøvl med at vores TomTom GPS ikke kendte adressen, men ud fra postnummeret kørte vi på vejen til Sirmione og fandt det alligevel.

Vi blev rigtigt glade da vi så det var en campingplads. Et fint pool område, med mega mange liggestole. Restauranten var billig og de lavede rigtig god mad. Vinen giver jo sig selv i området ?
Vores lejlighed havde en fin størrelse, men skal man sige noget, så kan en mindre renovering af køkkenlågerne være godt tiltrængt.

Alt i alt var vi glade for at have valgt stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Dorthe og familie boede på Residence Tiglio i Sirmione - Lugana fra d. 11. til d. 20. juli 2011.

Vi har været glade for vores ophold i Tiglio, Sirmione.
Lejligheden var enkelt indrettet, men havde i store træk hvad man har behov for. Pool-området og den lille tilknyttede legeplads var rigtig fine og ungerne elskede det! Den lille butik har de væsentligste ting og ellers er der et fint og velassorteret supermarked lige i nærheden. Der er en lille strand og et ishus få minutters gang fra området - det var også et hit. Og I har været meget behjælpelige med at finde stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map