Feriebolig i Sirmione - Lugana ved Gardasøen

Residence Tiglio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Tiglio består af ca. 100 lejligheder og ligger i et grønt område ca. 6 km fra centrum af Sirmione. Gardasøens bred er dog endnu tættere på, den ligger nemlig blot ca. 1,5 herfra.

Strand inden for 1,5 km

Man kan nemt og hurtigt komme til en offentlig strand, da den kun ligger ca. 1.5 km fra stedet. Residence Tiglio er familieejet, og parret der har det, er henholdsvis tysker og italiener. Stedet fungerer ligeledes som campingplads, og er derfor særlig velegnet for børnefamilier.

Læs mere om Residence Tiglio

Pool og mange andre faciliteter

På stedet findes der en stor pool (25x14 meter) til både børn og voksne (badehætte obligatorisk) med liggestole og parasoller. Poolen ligger tæt på hovedvejen, og man kan derfor godt høre bilerne. Dog sørger høje træer for, at ingen kan kigge ind fra vejen. Desuden findes her minimarked, bar, restaurant/pizzeria, legeplads til de mindste, reception og parkeringsplads til alle lejligheder.

Enkle lejligheder

Lejlighederne er fordelt i rækkehuse i enten stueplan eller 1.sal og har aircondition og mikroovn. Alle lejligheder er spartansk indrettet og fremstår en smule slidt. Dog er alle udendørsfaciliteterne i orden.

Lejlighederne på Residence Tiglio

Lejlighed (classic) m. 1 soveværelse og balkon/terrasse

Lejlighederne er ca. 40 m² består af opholdsstue med to enkeltsovesofaer, spiseplads, køkkenhjørne med to elplader og TV, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Alle lejligheder råder over bred balkon eller terrasse med havebord og -stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Tiglio

Læs personlige anmeldelser af Residence Tiglio som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Tiglio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Residence Tiglio

Ren afslapning

Lejlighederne er helt basis, og ikke så spændende. Bl.a er køkken dårligt udstyret. Men det er ikke der ferien skal holdes så det er ok. Selve stedet er fint med høfligt personale, og der er rent og pænt. Poolområdet er skønt, og levede op til forventninger. Kommer gerne igen.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Tiglio

Har besøgt stedet 7 gange, så er yderst tilfreds, har dog ikke give fuldt antal stjerner, da der altid skal være plads til forbedringer.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Tiglio

Læs mere

Bedømmelse af Residence Tiglio

Læs mere

Bedømmelse af Residence Tiglio

Læs mere

Residence Tiglio, Gardasøen

Blev meget fint taget i mod af engelsk talende og de var meget flinke og imødekommende på Tiglio camping -men generelt sprog kun italiensk og tysk -ikke engelsk...
Beliggenhed lidt midt i mellem Sirmione (6 km) og Peschiera (5 km) -så ikke meget aktivitet lige omkring -så vil anbefale at leje cykler, da det ikke er nemt at komme omkring i bil...
Lejlighed var pæn og ren, men ret slidt og køkken noget mangelfuld.
Er nemt at finde -men man skal køre efter "Camping Tiglio" -ikke Residence Tiglio...

Læs mere
 
search map