Feriebolig i Sirmione - Lugana ved Gardasøen

Residence Punta Grò

 
Residence Punta Grò er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Punta Grò er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione - Lugana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en afstand af ca. 6 km fra Sirmiones historiske centrum - på hovedvejen fra Sirmione til Peschiera del Garda - finder man Residence Punta Grò. Selvom lejlighederne ligger mellem vejen og Gardasøen, bliver man ikke generet af trafikstøj, idet de alle ligger i et grønt område på ca. 140.000 m². Her er ca. 350 lejligheder fordelt ud på området.

Alt samlet på et sted

På stedet findes der to swimmingpools (badehætte obligatorisk) både til børn og voksne og derudover er der adgang til en offentlig strand. Af andre faciliteter kan nævnes en tennisbane, som kan benyttes mod betaling, en legeplads til de mindste, bar, restaurant/pizzeria, supermarked (åbent fra maj til september), reception og parkeringsplads. Derudover er det muligt at leje cykler på stedet. Busstoppested lige ved supermarkedet.

Læs mere om Residence Punta Grò

Huse med til hørende udeområde

I det 140.000 m² store grønne område ligger lejlighederne fordelt i både små huse og større villaer og alle med rummelige udearealer. Alle lejligheder er funktionelle, men forskelligt indrettede. Da de er fra 70’erne, kan stilen godt forekomme noget gammeldags – især køkkenerne da de hverken har ovn eller fryseboks. De har alle enten balkon (nogle af balkonerne deles med nabo lejligheden) eller terrasse med havemøbler. BEMÆRK: Check-in finder udelukkende sted mellem kl. 16.00 og kl. 19.00. Efter kl. 19.00 er det ikke muligt at checke ind og man er nødt til at overnatte på andet hotel for egen regning

Læs om lejlighederne på Residence Punta Grò

Skjul teksten
 
 
search map