Feriebolig i Sirmione - Lugana ved Gardasøen

Residence Punta Grò

 
Residence Punta Grò er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Punta Grò er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione - Lugana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en afstand af ca. 6 km fra Sirmiones historiske centrum - på hovedvejen fra Sirmione til Peschiera del Garda - finder man Residence Punta Grò. Selvom lejlighederne ligger mellem vejen og Gardasøen, bliver man ikke generet af trafikstøj, idet de alle ligger i et grønt område på ca. 140.000 m². Her er ca. 350 lejligheder fordelt ud på området.

Alt samlet på et sted

På stedet findes der to swimmingpools (badehætte obligatorisk) både til børn og voksne og derudover er der adgang til en offentlig strand. Af andre faciliteter kan nævnes en tennisbane, som kan benyttes mod betaling, en legeplads til de mindste, bar, restaurant/pizzeria, supermarked (åbent fra maj til september), reception og parkeringsplads. Derudover er det muligt at leje cykler på stedet. Busstoppested lige ved supermarkedet.

Læs mere om Residence Punta Grò

Huse med til hørende udeområde

I det 140.000 m² store grønne område ligger lejlighederne fordelt i både små huse og større villaer og alle med rummelige udearealer. Alle lejligheder er funktionelle, men forskelligt indrettede. Da de er fra 70’erne, kan stilen godt forekomme noget gammeldags – især køkkenerne da de hverken har ovn eller fryseboks. De har alle enten balkon (nogle af balkonerne deles med nabo lejligheden) eller terrasse med havemøbler. BEMÆRK: Check-in finder udelukkende sted mellem kl. 16.00 og kl. 19.00. Efter kl. 19.00 er det ikke muligt at checke ind og man er nødt til at overnatte på andet hotel for egen regning

Læs om lejlighederne på Residence Punta Grò

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Punta Grò

Læs personlige anmeldelser af Residence Punta Grò som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Punta Grò. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Punta Grò

Dejligt sted, hyggelige mennesker, lidt slidt.

Lidt slidt lejlighed. Vi er egentlig enige om at næste gang ville vi nok have lejet en større lejlighed til tre personer...badeværelset kunne trænge til en renovering. Dejligt sted, hyggelige mennesker, fantastisk poolområde. Tæt på stranden, men alligevel lidt langt, kunne godt have en bro over vandet. Så rester af en bro men den er ikke i funktion nu...

Men vi kunne godt tænke os at komme igen...

Læs mere

Fin feriebolig

Fin friebolig. Boligen var en erstatning for en anden, hvor der opstod problemer med vandforsyningen til swimmingpoolen. Det går jo ikke, når der er børnebørn med.
Vi var lidt betænkelige ved, at boligen ikke var udstyret med air-condition. Bekymringen var ubegrundet, da Italien viste sig, når det er bedst. Op mod 30 grader om dagen og omkring 20 om natten.
Fin bolig med venligt personale knyttet til residencen.

Læs mere

Familivenligt

ca. 4 minutters gåafstand til badesøen. Af alle de steder som vi har badet ved, ved Gardasøen, var vandet varmest her. Der er meget få turister i dette område, i forhold til andre steder vi har været. Et afslappende og familievenligt sted. Lejligheden var spartansk indrettet, men god til vores behov. Regning på 80 Euro for sengetøj/håndklæder og turistskat for tre voksne og et barn ved afrejse i 5 dage. To gode restauranter lige ved receptionen. Der var gratis udendørs bio (eftersynkroniseret til Italiensk) på stedet, og gratis rock koncert, mens vi var der. Hvorvidt dette var et plus er jeg usikker på. Pool området er nyrenoveret og ser meget bedre ud end på billederne. Vi havde intet internet i lejligheden. Vi kommer gerne tilbage, men mest på grund af afstand til søen og atmosfæren.

Læs mere

super

Lidt slidt anlæg. MEGET venligt personale.
Alt i alt en meget fin tur.
Kai Egholm

Læs mere

Hyggeligt familiested.

Bortset fra regnvejr 80% af tiden og temperaturer under 20 grader. Så har vi haft et godt ophold i Punta Gro. Børnevenlige familiepools, rent og velholdt. Området med fritliggende huse og træer skaber en parklignende stemning. Alt i alt en god beliggenhed. Et lille minus er at alt er tilrettelagt på sol og sommer. Og i regnvejr er mulighederne begrænset og man skal køre efter attraktionerne. Vi har været godt tilfredse med stedet og opholdet.

Læs mere

Godt og ordentligt sted!

Godt, roligt og hyggeligt sted for familien med mindre børn!

Stedet er afskærmet af hegn med porte/låse så man får indtrykket af, det ikke er hvem som helst der kommer ind. Der var mange italienske familier der, en god indikator på ordentlige forhold.
Stranden ligger 5 min gang derfra og med to pools og stor legeplads lige ved, er der nok at lave for børn.
Det var ikke noget WIFI, det er helt skidt i 2013-tidsalder.
Alt i alt et sted vi uden tvivl ville overveje igen!

Læs mere
 
search map