Feriebolig i Sirmione - Lugana ved Gardasøen

Appartamenti Villa Aurora

 
Appartamenti Villa Aurora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Villa Aurora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione - Lugana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I fredelige omgivelser i den sydøstlige del af Gardasøen på halvøen Punta Grò ligger Appartamenti Villa Aurora kort fra det livlige og hyggelige centrum i Sirmione, og en kort køretur fra Veronas smukke centrum.

Nyd de grønne omgivelser og de gode pools

På Appartamenti Villa Aurora kan du og dine børn bade i to pools i den frodige have med jasmin- og palmetræer. Du kan også benytte stranden lige ud til søen, hvis du har mere lyst til at bade i søvand, men du skal være opmærksom på, at det som regel er noget køligere end det vand, du finder i poolen.

Kort gåafstand til tjenester og aktiviteter

Udover de to pools er der også tennisbane, bordtennis og en lille legeplads til familiens mindste. Du behøver ikke at tage bilen til det nærmeste supermarked eller restaurant, da det meste ligger i kort gåafstand fra stedet.

Veludstyrede ferielejligheder med egen terrasse eller udeareal

Villaens tre ferielejligheder har alle over terrasse eller udeområde med bord og stole samt grill. De er alle udstyret med aircondition og satellit-tv. I køkkenet er der både opvaskemaskine og mikroovn. De to soveværelser vil for de fleste familier betyde, at ingen skal sove i stuen, hvor der dog er to ekstra sovepladser på en sovesofa, som er bedst til børn.

Vælg Villa Aurora og få en vellykket ferie

Den smukke Gardasø ligger lige uden for døren. Udover aktiviteterne på stedet kan du på kort tid komme til de nærliggende forlystelsesparker som Gardaland og Canova World. Til dig der spiller golf er der en 18-hullers bane (Paradiso Golf Club) ved Peschiera del Garda. Er du glad for at cykle, så er der en cykelsti, som bringer dig helt hen til Verona eller til den smukke landsby Valeggio sul Mincio - du kan naturligvis også komme til begge byer med bil. Kører du selv til Italien, og er du interesseret i vin, så husk at aflægge et besøg i Bardolino og Valpolicella, hvor du kan fylde den overskydende plads i bagagerummet med god vin.

Lejlighederne på Appartamenti Villa Aurora

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Villaens tre lejligheder ligger enten i stueetage eller på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år) , soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.. Hver lejligheden råder over egen privat udeområde med havebord og -stole samt grill.

 
 
search map