Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lugana er den del af Sirmione der ligger længst mod øst, på kyststrækningen mellem det gamle Sirmione (bycentrum) og Peschiera. Der er 4 kilometer herfra til det gamle Sirmione.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Sirmione er i virkeligheden navnet som kendetegner hele området, men der er reelt tale om 3 byområder: bycentrum, Lugana og Colombare. Tales der om Sirmione, menes der dog oftest bycentrum.

Sirmione bycentrum ligger ude på spidsen af Benaco-halvøen, i den sydligste ende af Gardasøen. Byen er berømt for Catuls Grotter (i virkeligheden ruiner fra en romersk villa, der ikke har nogen beviselig sammenhæng med den store digter), som ligger helt ude på spidsen, for Scala-familiens borg og for den vidunderlige udsigt over søen og de vidunderlige landskaber, som man kan nyde herfra ved både solopgang og solnedgang, samt det milde klima.

Hele området fungerer som en skøn naturpark omkring det arkæologiske område ved grotterne, med adskillige alléer og stier blandt frodige oliventræer, cypresser, laurbærbuske og magnolier. Det historiske centrum er meget hyggeligt med de smalle gader, palæer og små torve, men man skal være forberedt på ikke just at være den eneste turist.

Alle tre bydele har eget centrum med forretninger, barer og restauranter. De ligger inden for en radius af få kilometer, og man kan uden besvær gå fra den ene del til den anden.

Læs mere om Sirmione - Lugana

Skjul teksten
 
 
search map