Anmeldelser af Residence La Sorgente

 
Residence La Sorgente er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Sorgente er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione - Colombare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence La Sorgente

Læs personlige anmeldelser af Residence La Sorgente som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Sorgente. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars og familie fra Thalwil i Schweiz boede på Residence La Sorgente i Sirmione - Colombare fra d. 2. til d. 5. juni 2006.

Vi havde en dejlig tur til colombare, området omkring sirmione er vidunderligt og selve byen har en masse charme. Det kan varmt anbefales at tage til Gardaland med hele familien,der er noget for både store og små. Med hensyn til La Sorgente,der vil ikke tage tilbage til. Det første vi så var nogle enkelte kakkelakker,lejligheden var spartansk indrettet dog med hvad vi skulle bruge.Sengene var elendige og det samme var bruseren,udendørs arealerne var dog gode,men der skal være godt vejr for indendørs er det ingen fornøjelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map