Feriebolig i Sirmione - Colombare ved Gardasøen

Residence La Sorgente

 
Residence La Sorgente er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Sorgente er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione - Colombare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence La Sorgente ligger i et fredeligt beboelseskvarter, 3,5 km fra Sirmione, hvor du finder mange hyggelige restauranter, caféer og forretninger. Der er kun 8-10 minutters gang fra lejlighederne til nærmeste strand.

Residence La Sorgente ligger dog samtidigt tæt på den store runddel, hvor hovedvejen krydser vejen til Sirmione hvorfor du - især i dagstimerne - skal forvente støjgener fra trafikken.

Læs mere om Residence La Sorgente

På Residence La Sorgente findes restaurant-pizzeria, reception og underjordisk parkeringsplads. I haven er der et pænt stort svømmebassin samt bord og stole til rådighed for alle gæster. Der findes ligeledes vaskemaskine, til fælles brug for stedets gæster.

Der er tale om 15 meget rummelige lejligheder, som ligger enten i stueetagen eller på første sal. De er alle enkelt indrettet, og råder over aircondition og farvefjernsyn. De beskrevne sofaer i opholdsrummet kan - uden tillæg - benyttes til overnatning men det er ikke noget vi anbefaler.

Skjul teksten
 
 
search map