Anmeldelser af Hotel Porto Azzurro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Porto Azzurro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Porto Azzurro som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Porto Azzurro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin placering i forhold til strand, restauranter mv.

Dejligt rent hotel, venligt personale og hotellet ligger godt. Der var fokus på Covid 19, så vi følte os trygge. Dejligt område med 2 fine strande i gåafstand fra hotellet. Værelset var fint (bestilte standard) og vi havde en fin terrasse, dog med udsigt til vejen, men det var fint med os. Vi fik tilbudt et andet værelse med udsigt til poolen, og værelset var også større og nyere, men vi havde naboer til alle sider, så vi foretrak det andet.
Vi kan varmt anbefale dette hotel.

Gardasøen som feriedestination

Hotel Porto Azzurro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Porto Azzurro
Dobbeltværelse (classic)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2020
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Sirmione

Dejligt sted, og helt fin pris 633kr med udmærket morgenbord

Gardasøen som feriedestination

Hotel Porto Azzurro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Porto Azzurro
Dobbeltværelse m. opredning
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

Kold
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jeanne og rejsefælle fra København Ø. boede på Hotel Porto Azzurro i Sirmione - Colombare fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Sirmione var dejligt, og et godt udgangspunkt for at få set andre af Italiens mange seværdigheder. Vi besøgte bl.a. Como-søen, Verona og Venedig, som alle ligger i overkommelig afstand fra Sirmione. Sirmione centrum er en hyggelig by med mange forretninger og restauranter. Opholdet på Hotel Porto Azzuro har også været en rigtig god oplevelse. Personalet er venlige og hjælpsomme, ikke mindst da vi havde brug for at komme til lægen med en øreinfektion. Vi havde et værelse med balkon og airconditioning, og var meget tilfreds med begge dele. Pool-området var også dejligt og rent. Vi kunne bestemt godt forestille se os at tage tilbage til Sirmione og bo på samme hotel en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map