Anmeldelser af Hotel Porto Azzurro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Porto Azzurro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Porto Azzurro som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Porto Azzurro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jeanne og rejsefælle fra København Ø. boede på Hotel Porto Azzurro i Sirmione - Colombare fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Sirmione var dejligt, og et godt udgangspunkt for at få set andre af Italiens mange seværdigheder. Vi besøgte bl.a. Como-søen, Verona og Venedig, som alle ligger i overkommelig afstand fra Sirmione. Sirmione centrum er en hyggelig by med mange forretninger og restauranter. Opholdet på Hotel Porto Azzuro har også været en rigtig god oplevelse. Personalet er venlige og hjælpsomme, ikke mindst da vi havde brug for at komme til lægen med en øreinfektion. Vi havde et værelse med balkon og airconditioning, og var meget tilfreds med begge dele. Pool-området var også dejligt og rent. Vi kunne bestemt godt forestille se os at tage tilbage til Sirmione og bo på samme hotel en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Scapolatiello

Cava de' Tirreni, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Populært i Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare

Hotel Europa

Limone sul Garda

search map