Anmeldelser af Hotel Porto Azzurro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Porto Azzurro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Porto Azzurro som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Porto Azzurro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Sirmione

Dejligt sted, og helt fin pris 633kr med udmærket morgenbord

Gardasøen som feriedestination

Hotel Porto Azzurro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Porto Azzurro
3 sengs vær.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

Kold
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jeanne og rejsefælle fra København Ø. boede på Hotel Porto Azzurro i Sirmione - Colombare fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Sirmione var dejligt, og et godt udgangspunkt for at få set andre af Italiens mange seværdigheder. Vi besøgte bl.a. Como-søen, Verona og Venedig, som alle ligger i overkommelig afstand fra Sirmione. Sirmione centrum er en hyggelig by med mange forretninger og restauranter. Opholdet på Hotel Porto Azzuro har også været en rigtig god oplevelse. Personalet er venlige og hjælpsomme, ikke mindst da vi havde brug for at komme til lægen med en øreinfektion. Vi havde et værelse med balkon og airconditioning, og var meget tilfreds med begge dele. Pool-området var også dejligt og rent. Vi kunne bestemt godt forestille se os at tage tilbage til Sirmione og bo på samme hotel en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Du Parc

Sirmione, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map