Hotel i Sirmione - Colombare ved Gardasøen

Hotel Porto Azzurro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lån en cykel og kør til Sirmione

Hotel Azzurro ligger i den rolige bydel Colombare, 2 km fra centrum af den charmerende og hyggelige havneby Sirmione og kun 300 meter fra stranden. Hotellet tilbyder gratis lån af cykler hvis du vil en tur ind til centrum af Sirmione (hvis du bruger cyklen i over 3 timer skal du leje den). Det tager ca. 10 min. at cykle ind til Sirmione. Hvis du hellere vil gå, tager det omkring 25 min., og det er en smuk tur langs vandet.

Omkring Hotel Azzurro finder du et mindre udvalg af barer, restauranter og butikker, men du finder selvfølgelig et langt større udvalg i centrum af Sirmione.

En intim atmosfære og hyggelig have

Hotel Azzurro er et lille hotel med en intim atmosfære, hvor du får meget for pengene. Den udendørs pool giver dig gode omgivelser for hygge og afslapning, og den er åben fra april til oktober. Poolen er omgivet af en stor have og en terrasse med solsenge og parasoller, så hvis du ikke vil bade i søen, kan du slappe af her. Desuden er her en bar, og du kan få lette snacks til frokost. Hvis du får lyst til at røre dig, kan du mod et gebyr bruge tennisbanen.

Den tilknyttede restaurant hedder La Sirena og serverer nationale retter. Der er gratis WiFi og parkering på hotellet.

Læs mere om Hotel Porto Azzurro

Familievenlige værelser med plads til 4 personer

Hotel Azzurro har 33 værelser fordelt på to typer, Classic og Design. Design værelserne kan bestilles til op til fire personer med forbundne døre, så du reelt får et familieværelse. Classicværelserne er mere simple end designværelserne, men de vil alle give dig et behageligt ophold.

Alle værelser har aircondition, eget badeværelse med brus, pengeskab, WiFi, satellit tv, hårtørrer, minibar/køleskab og terrasse eller balkon. Nogle værelser har udsigt til Gardasøen, mens andre vender ud mod poolen eller haven.

Læs om værelserne på Hotel Porto Azzurro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Porto Azzurro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Porto Azzurro som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Porto Azzurro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Porto Azzurro

Fin placering i forhold til strand, restauranter mv.

Dejligt rent hotel, venligt personale og hotellet ligger godt. Der var fokus på Covid 19, så vi følte os trygge. Dejligt område med 2 fine strande i gåafstand fra hotellet. Værelset var fint (bestilte standard) og vi havde en fin terrasse, dog med udsigt til vejen, men det var fint med os. Vi fik tilbudt et andet værelse med udsigt til poolen, og værelset var også større og nyere, men vi havde naboer til alle sider, så vi foretrak det andet.
Vi kan varmt anbefale dette hotel.

Læs mere

Sirmione

Dejligt sted, og helt fin pris 633kr med udmærket morgenbord

Læs mere

Jeanne og rejsefælle fra København Ø. boede på Hotel Porto Azzurro i Sirmione - Colombare fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Sirmione var dejligt, og et godt udgangspunkt for at få set andre af Italiens mange seværdigheder. Vi besøgte bl.a. Como-søen, Verona og Venedig, som alle ligger i overkommelig afstand fra Sirmione. Sirmione centrum er en hyggelig by med mange forretninger og restauranter. Opholdet på Hotel Porto Azzuro har også været en rigtig god oplevelse. Personalet er venlige og hjælpsomme, ikke mindst da vi havde brug for at komme til lægen med en øreinfektion. Vi havde et værelse med balkon og airconditioning, og var meget tilfreds med begge dele. Pool-området var også dejligt og rent. Vi kunne bestemt godt forestille se os at tage tilbage til Sirmione og bo på samme hotel en anden gang.

Læs mere
 
search map