Hotel i Sirmione - Colombare ved Gardasøen

Hotel Porto Azzurro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lån en cykel og kør til Sirmione

Hotel Azzurro ligger i den rolige bydel Colombare, 2 km fra centrum af den charmerende og hyggelige havneby Sirmione og kun 300 meter fra stranden. Hotellet tilbyder gratis lån af cykler hvis du vil en tur ind til centrum af Sirmione (hvis du bruger cyklen i over 3 timer skal du leje den). Det tager ca. 10 min. at cykle ind til Sirmione. Hvis du hellere vil gå, tager det omkring 25 min., og det er en smuk tur langs vandet.

Omkring Hotel Azzurro finder du et mindre udvalg af barer, restauranter og butikker, men du finder selvfølgelig et langt større udvalg i centrum af Sirmione.

En intim atmosfære og hyggelig have

Hotel Azzurro er et lille hotel med en intim atmosfære, hvor du får meget for pengene. Den udendørs pool giver dig gode omgivelser for hygge og afslapning, og den er åben fra april til oktober. Poolen er omgivet af en stor have og en terrasse med solsenge og parasoller, så hvis du ikke vil bade i søen, kan du slappe af her. Desuden er her en bar, og du kan få lette snacks til frokost. Hvis du får lyst til at røre dig, kan du mod et gebyr bruge tennisbanen.

Den tilknyttede restaurant hedder La Sirena og serverer nationale retter. Der er gratis WiFi og parkering på hotellet.

Læs mere om Hotel Porto Azzurro

Familievenlige værelser med plads til 4 personer

Hotel Azzurro har 33 værelser fordelt på to typer, Classic og Design. Design værelserne kan bestilles til op til fire personer med forbundne døre, så du reelt får et familieværelse. Classicværelserne er mere simple end designværelserne, men de vil alle give dig et behageligt ophold.

Alle værelser har aircondition, eget badeværelse med brus, pengeskab, WiFi, satellit tv, hårtørrer, minibar/køleskab og terrasse eller balkon. Nogle værelser har udsigt til Gardasøen, mens andre vender ud mod poolen eller haven.

Læs om værelserne på Hotel Porto Azzurro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map