Hotel i Sirmione - Colombare ved Gardasøen

Hotel Mauro

 
Hotel Mauro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Mauro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione - Colombare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor i gåafstand til Gardasøen

Hotellet ligger i den smukke by Sirmione, i en stille del af Sirmione-halvøen, kun 200 meter fra Gardasøen. Sirmione tiltrækker mange turister hvert år, og til tider kan det i højsæsonen være svært at få øje på byens historiske karakter gennem menneskemylderet. Men med den rette timing kan du dog slentre gennem Sirmione i fred og ro, og et af de steder, du med fordel kan besøge, er Castello de Sirmione. Hvis du går op ad trapperne til toppen, er du garanteret en fantastisk udsigt over Gardasøen og Sirmione. Har du lyst til mere udforskning, er Catuls grotter et oplagt udflugtsmål. Her finder du resterne af en storslået, romersk villa fra oldtiden.

Smukt område perfekt til vandreture

For dig, der er den aktive type, er der masser af muligheder for at vandre fantastiske ture langs med Gardasøen på den østlige side af Sirmione. Denne vandrerute er utroligt smuk, og bringer dig forbi kirken fra 1500 tallet Santa Maria, dejlige, små strande og sulfurkilder, som tidligere blev brugt som naturlige spasteder. Du kan stadig finde mange spa-steder i Sirmione og omegn. Tæt på Hotel Mauro, i selve byen, finder du offentlige tennisbaner og en legeplads for mindre børn. Hotellet har en virkelig god beliggenhed i forhold til at udforske det pittoreske Norditalien. Du bor bekvemt mellem Brescia og Verona, med busser til begge steder.

Læs mere om Hotel Mauro

Nyd din kaffe på den dejlige terrasse foran hotellet

Om morgenen er det skønt at drikke din italienske kaffe på den friske og nydelige terrasse foran hotellet. Morgenmadsbuffetten er ret stor for et 3-stjernet hotel, og gjort komplet med en bar, hvorfra du kan tage din cappucino med ud på terrassen. Derudover finder du en tv-lounge, og parkeringspladsen rundt om hotellet er gratis. Ikke mindst kan du benytte hotellets restaurant, som serverer italienske og lokale retter, som i sommersæsonen kan nydes udenfor på terrassen. Wi-Fi internet er tilgængelig i fællesområderne.

Hotel Mauro tilbyder i alt 29 enkle og ordentlige værelser, alle med aircondition og privat badeværelse. Alle værelser er dobbelt- eller twin-værelser, som er udstyret med pengeboks, tv og telefon. Nogle af dem har balkon.

Læs om værelserne på Hotel Mauro

Skjul teksten
 
 
search map