Hotel i Sirmione - Colombare ved Gardasøen

Hotel Marolda

 
Hotel Marolda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Marolda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione - Colombare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenhed i udkanten af Sirmione

Hvis du overvejer at bestille ferie på Hotel Marolda, men alligevel bliver bekymret for, om det ligger lidt for langt fra centrum, skal du tænke dig om to gange. Først og fremmest er der væsentlig mere fred og ro uden for selve Sirmione, og det er godt at vide, at der kun er én vej både ind og ud af den smalle halvø og det historiske centrum. Du kan vælge at benytte bus, bil eller at gå, og i højsæsonen er det noget af en opgave at tage turen i bil. Så hvis du vælger at bo på Hotel Marolda, vil du blive væsentlig mindre frustreret over trafiksituationen, samtidig med, at du let kan tage på udflugt, uden at skulle holde i kø. Hvis du alligevel har planer om at tage ind til centrum i løbet af dagen, er det en rigtig smuk spadseretur. Undervejs er der et fint udvalg af bar'er og restauranter, hvor du kan gøre stop og få dig en forfriskning eller en god middag.

Nu ved du, at Sirmione er ret turistet i løbet af sæsonen, men også, at det er en lille oase om aftenen, når endagsturisterne er taget hjem. Det historiske centrum i Sirmione er fodgænger-zone, og der er mange barer og restauranter, hvor du kan få en drink, en middag eller en snack. Sirmione er meget pittoresk, og byens to hovedattraktioner er borgen og den romerske villa, som kaldes Catullos grotter. Området omkring Sirmione er perfekt til lange gåture eller en tur på cykel. Strandene omkring Sirmione giver også mulighed for forskellige former for vandsport så som wind- og kitesurfing, sejlads og vandski. Kun ca. 50 meter fra Hotel Marolda er der en offentlig strand.

Læs mere om Hotel Marolda

Enkelt men dog komfortabelt

Hotel Marolda har et godt rygte, hvilket især skyldes familien Signori, som har opført og drevet hotellet siden begyndelsen af 70' erne. Familien er meget gæstfri og bidrager i høj grad til den gode og afslappede atmosfære. Hotellet har begrænsede faciliteter, og til middag og frokost anbefaler de gerne en nærliggende restaurant. Hotel Marolda har en lille have med terrasse med panoramiske kig over søen. At vågne op her om morgenen og nyde sin cappuccino på terrassen, er ikke det dårligste, man kan forestille sig. Der er gratis wi-fi på hotellet, og du kan parkere lige uden for døren.

Traditionelle og funktionelle værelser

Hotel Marolda har i alt 22 værelser som er rummelige og enkelt men komfortabelt indrettet med traditionelle møbler. En del af værelserne har en lille balkon, og det er muligt med en ekstra seng. Alle værelser har aircondition, minikøleskab, satellit TV, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Værelserne på Hotel Marolda

Skjul teksten
 
 
search map