Feriebolig i Sirmione - Colombare ved Gardasøen

Green Residence

 
Green Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Green Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione - Colombare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Green Residence ligger ved hovedvejen, og dog i rolige omgivelser i bydelen Rivoltella mellem Sirmione og Desenzano. Der er ca. 200 meter til søen og 400 meter til nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder. I Desenzano sul Garda og i Sirmione finder du et rigt udvalg af spisesteder, caféer og seværdigheder.

Stedets beliggenhed og faciliteter

Green Residence blev opført mellem år 2000 og 2002, og dækker et ganske stort område. Der er tre swimmingpools med børnebassin samt solterrasse med parasoller og liggestole, legeområde for mindre børn, tennisbaner, restaurant-pizzeria samt bar, reception med faste åbningstider og underjordisk parkeringsplads.

Læs mere om Green Residence

Lejlighederne og deres faciliteter

Lejlighederne som ligger spredt i forskellige bygninger over hele området, er enkelt indrettet og har alle møbleret balkon eller terrasse samt satellit TV. Bygningerne er i maks. 3 etager - og der er ikke elevator. Pga. den underjordiske parkering, er området trygt selv for mindre børn, som kan færdes uden fare for trafik.

Lejlighederne på Green Residence

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

er ca. 35 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt balkon eller terrasse.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

er ca. 48 m² og ligger i et eller to plan. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa samt udgang til balkon eller terrasse, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to køjesenge samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map