Feriebolig i Sirmione - Colombare ved Gardasøen

Green Residence

 
Green Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Green Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione - Colombare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Green Residence ligger ved hovedvejen, og dog i rolige omgivelser i bydelen Rivoltella mellem Sirmione og Desenzano. Der er ca. 200 meter til søen og 400 meter til nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder. I Desenzano sul Garda og i Sirmione finder du et rigt udvalg af spisesteder, caféer og seværdigheder.

Stedets beliggenhed og faciliteter

Green Residence blev opført mellem år 2000 og 2002, og dækker et ganske stort område. Der er tre swimmingpools med børnebassin samt solterrasse med parasoller og liggestole, legeområde for mindre børn, tennisbaner, restaurant-pizzeria samt bar, reception med faste åbningstider og underjordisk parkeringsplads.

Læs mere om Green Residence

Lejlighederne og deres faciliteter

Lejlighederne som ligger spredt i forskellige bygninger over hele området, er enkelt indrettet og har alle møbleret balkon eller terrasse samt satellit TV. Bygningerne er i maks. 3 etager - og der er ikke elevator. Pga. den underjordiske parkering, er området trygt selv for mindre børn, som kan færdes uden fare for trafik.

Lejlighederne på Green Residence

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

er ca. 35 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt balkon eller terrasse.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

er ca. 48 m² og ligger i et eller to plan. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa samt udgang til balkon eller terrasse, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to køjesenge samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Green Residence

Læs personlige anmeldelser af Green Residence som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Green Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Green Residence

Dejlig ferie

Lige hjemvendt fra to uger ved gardasøen på green residence. Det var et dejligt sted hvor udearealer og pool områder var yderst velholdte. komplekset var meget ideelt for os, der er en familie med to små børn på 2 og 4 år. Der var roligt og igen trafik eller trafikstøj på området. Ift beliggenhed var der lige langt nok i gå afstand til både sirmione og desenzano. Et sted vi helt sikkert kunne finde på at vælge igen. Fordelen var også, at mange af lejlighederne er ejet af italienere, som ikke er der hver dag, så pool områder er ikke over fyldte andet end i weekenderne trods højsæson. In Italia kan klart fremhæve i deres omtale af green residence, at der er tre store pool områder som ligger hvert sit sted i komplekset, så ingen har langt til poolen.

Læs mere

Bedømmelse af Green Residence

Læs mere

Birthe og familie fra Herning boede på Green Residence i Sirmione - Colombare fra d. 24. maj til d. 5. juni 2014.

Turen til Green Residence gik rigtig godt med god og venlig service ved indkvarteringen, selvom vi ankom uden for kontorets normale åbningstid.
Lejlighederne var helt i orden bortset fra en løs låge i det ene køkken ved køkkenvasken.
Vi gjorde opmærksom på det efter nogle dage, men der blev ikke foretaget noget under opholdet.
En dame, der gjorde trappen ren spurgte, om vi havde slået en lampe i stykker på trappeopgangen, men det havde vi ikke.
Så vi gjorde også opmærksomme på dette i receptionen. Og hørte ikke nærmere.
Der var rent overalt både i lejlighederne og i det smukke område udenfor.
Dejligt med en sikker aflåst garage under jorden med egen nøgle til.
Dejlig roligt område, hvor man følte sig sikker specielt med børnene.

Vi ankom om eftermiddagen og ville gerne sidde udenfor og spise i restauranten. Der var 28 grader, men det kunne der ikke være tale om. Så vi sad næsten alene i restauranten. Maden i restauranten var ikke noget at råbe hurra for. Jeg fik en Rustik salat en aften med næsten rå bacon. Jeg gjorde opmærksom på det. De undskylde meget, men vi kom der ikke efterfølgende.

Poolen var helt i orden.

Vi fik at vide, at vi kunne købe morgenbrød i baren ved restauranten, men der var ikke særlig stort udvalg.
Det kunne være dejligt, hvis man kunne bestille frisk morgenbrød fra dag til dag. Der var lidt langt til bageren i Desenzano.

Servicen fra jeres side før turen var tip top i orden :-).
Vi har tidligere haft god erfaring med jer. Det er ikke sidste gang vi rejser med In- italia.

Læs mere

Birgitte og familie fra Silkeborg boede på Green Residence i Sirmione - Colombare fra d. 7. til d. 21. juli 2012.

Vi har haft en dejlig ferie i italien, og vi har været meget tilfredse med at bo i Green Residence. Det er et fantastisk område for børn pga. parkeringskælderen, og altså ingen trafik. Poolområderne er også fantastiske, med ikke så mange mennesker. Det føles ikke som et sted der er overrendt af turister, da de fleste lejligheder er beboet at italiener. Der er ingen decideret reception til stedet, så man skal finde ud af alt på egen hånd. Vi manglede internet, og brugte lang tid på at finde noget ude i byen. Den sidste dag fik vi dog at vide af personalet der checker ud, at vi kunne have benyttet internettet på et nærliggende hotel. Det ville vi gerne have vist ved indtjekning :-) Så det tip er hermed givet vidre.

Læs mere

Jeanni og familie fra Glostrup boede på Green Residence i Sirmione - Colombare fra d. 16. til d. 30. juli 2011.

Hej
Vi havde en skøn tur . SUPER FINT STED VI HAVDE BOOKET VIA JER ..... det kan varmt anbefales. Fin service ved ankomst og afrejse og super pool områder ( 3 pool områder ) pænt og rent alle steder i hele området.
Lejlighed ..... ??ok , vi havde ikke de stor forventninger til lejligheden - men fin til pengene.

Området meget børnevenligt og skønt :-) ....
vi vender tilbage :-)

Læs mere

Gitte og familie fra Skanderborg boede på Green Residence i Sirmione - Colombare fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Tak, vi har haft en dejlig uge i Italien.
Stedet levede dog ikke helt op til vores forventninger. Swimmingpoolene var fantastiske, og området var kønt, men det lå for langt væk fra en reel by. Det betød, at vi altid skulle køre for at komme ud at spise og lign.
Selvom der kun var et par 100 meter til vandet, var det ikke et ”charmerende” sted at bade. VI gjorde det i hvert fald ikke.
Samtidig var lejligheden MEGET varm. Vi vidste, at der ikke var air-cond, men det var helt umuligt at få temperaturen under 30 grader – hverken dag eller nat. VI boede meget tæt med de øvrige lejligheder og havde absolut ikke mulighed for at se ud over det smukke område i øvrigt.

Så jeg er ked af at må vende tilbage og sige, at det ikke bliver et sted vi kommer tilbage til. VI har tidligere booket gennem In-Italia, hvor vi boede i Malcesine. Da var vores oplevelse, at stedet var endnu mere fantastisk end beskrivelsen. Derfor tog vi beskrivelserne meget bogstaveligt denne gang, men det blev altså desværre ikke indfriet.

Læs mere
 
search map