Feriebolig i Sirmione - Colombare ved Gardasøen

Garda Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Blot fem minutter væk i bil ligger Sirmiones nyere bydel, hvor I har mulighed for at foretage større indkøb. Ellers kan I køre til Desenzano del Garda, som ligger ca. 6 km væk, eller til Peschiera del Garda, som ligger ca. 6 km væk. Her finder I flere gode restauranter, udendørs caféer og shopping.

Gode faciliteter til dig og din familie

Sirmiones gamle bydel føles næsten som et eventyr med sine smukke bygninger og smalle stræder. Den ligger omkring 4½ km fra Garda Village og er et yndet udflugtsmål for hele familien. Tag jer god tid til at slentre rundt i denne hyggelige lille by med sine imponerende isbarer, restauranter, butikker og udendørs caféer. På Garda Village har I alle tænkelige faciliteter til en vellykket ferie til rådighed. Der er en restaurant/pizzeria, to barer, hvor I kan nyde en drink og lette måltider samt et minimarked, hvor du kan købe de mest basale fornødenheder.

I kan vælge og vrage mellem mange aktiviteter

På Garda Village har I gode udfoldelsesmuligheder - og det gælder både voksne og børn. Ud over de store legeområder og det flotte poolområde har I også mulighed for at spille minigolf, tennis, fodbold og så er der tilmed bueskydning og cykeludlejning. Nede ved søen, hvor I finder den private strand, har I mulighed for at spille volleyball, leje kanoer, vandcykel, osv. Og for at runde dagen af tilbyder de hver aften underholdning for børn, og musik og cabaret for de lidt ældre. I højsæsonen afholdes et velkomst-cocktailparty, som I er velkommen til at deltage i. Ikke langt fra Garda Village finder I forlystelsesparkerne Gardaland, Sea Life Aquarium, Caneva Aqua Park, Movieland Park - et paradis for børn og barnlige sjæle, og det tager kun omkring 30 minutter at komme dertil i bil (ca. 21 km), afhængig af trafikken.

Læs mere om Garda Village

Du bor i bungalows med køkken

Du kan vælge mellem kategorierne standard og comfort. De kan begge huse op til 4 personer og er udstyrede med aircondtion, sat-tv og en skøn terrasse, hvor du kan koble af. Der er parkering til hver bungalow og så findes der vaskefaciliteter på stedet (mod betaling). Der er wi-fi i fællesområderne (mod betaling).

Lejlighederne på Garda Village

Bungalow m. 1 soveværelse

Bungalows af type standard er ca. 25-28 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og køjeseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser. De har også egen terrasse på 10-15 m² med havemøbler. 

Bungalow (comfort) m. 1 soveværelse

Bungalows af type comfort er ca. 28-35 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. De har også egen terrasse på 10-15 m² med havemøbler.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Residence The Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Lia

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map