Feriebolig i Sirmione - Colombare ved Gardasøen

Garda Village

 
Garda Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Garda Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sirmione - Colombare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Blot fem minutter væk i bil ligger Sirmiones nyere bydel, hvor I har mulighed for at foretage større indkøb. Ellers kan I køre til Desenzano del Garda, som ligger ca. 6 km væk, eller til Peschiera del Garda, som ligger ca. 6 km væk. Her finder I flere gode restauranter, udendørs caféer og shopping.


Gode faciliteter til dig og din familie


Sirmiones gamle bydel føles næsten som et eventyr med sine smukke bygninger og smalle stræder. Den ligger omkring 4½ km fra Garda Village og er et yndet udflugtsmål for hele familien. Tag jer god tid til at slentre rundt i denne hyggelige lille by med sine imponerende isbarer, restauranter, butikker og udendørs caféer. På Garda Village har I alle tænkelige faciliteter til en vellykket ferie til rådighed. Der er en restaurant/pizzeria, to barer, hvor I kan nyde en drink og lette måltider samt et minimarked, hvor du kan købe de mest basale fornødenheder.

I kan vælge og vrage mellem mange aktiviteter


På Garda Village har I gode udfoldelsesmuligheder - og det gælder både voksne og børn. Ud over de store legeområder og det flotte poolområde har I også mulighed for at spille minigolf, tennis, fodbold og så er der tilmed bueskydning og cykeludlejning. Nede ved søen, hvor I finder den private strand, har I mulighed for at spille volleyball, leje kanoer, vandcykel, osv. Og for at runde dagen af tilbyder de hver aften underholdning for børn, og musik og cabaret for de lidt ældre. I højsæsonen afholdes et velkomst-cocktailparty, som I er velkommen til at deltage i. Ikke langt fra Garda Village finder I forlystelsesparkerne Gardaland, Sea Life Aquarium, Caneva Aqua Park, Movieland Park - et paradis for børn og barnlige sjæle, og det tager kun omkring 30 minutter at komme dertil i bil (ca. 21 km), afhængig af trafikken.


Læs mere om Garda Village

Du bor i bungalows med køkken


Du kan vælge mellem kategorierne standard og comfort. I de større lejligheder har et af soveværelserne en dobbeltseng. I det andet soveværelse kan der være enkeltsenge eller køjesenge. I nogle lejligheder er der en ekstra seng i køkkenet eller i stuen.

De kan begge huse op til 4 personer og er udstyrede med aircondtion, sat-tv og en skøn terrasse, hvor du kan koble af. Der er parkering til hver bungalow og så findes der vaskefaciliteter på stedet (mod betaling). Der er wi-fi i fællesområderne (mod betaling).


Her er også Villa vogne


Du kan også vælge mellem tre forskellige typer af villa vogne. Disse er komfortable og er et super alternativ, som specielt er populært blandt børn. Der følger en udeplads med til hver villa vogn.


Læs om lejlighederne på Garda Village

Skjul teksten
 
 
search map