Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Colombare er den del af Sirmione, der ligger umiddelbart syd for det gamle Sirmione (ca. 3 kilometer) inde på fastlandet, hvor selve Sirmione ligger ude på halvøen. Sirmione-Colombare har ligesom selve Sirmione og Sirmione-Lugana eget centrum med forretninger, barer og restauranter: Alle 3 bydele ligger inden foren radius på få kilometer, og man kan gå fra den ene til den anden uden stort besvær.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Sirmione er i virkeligheden navnet som kendetegner hele området, men der er reelt tale om 3 byområder: bycentrum, Lugana og Colombare. Tales der om Sirmione, menes der dog oftest bycentrum.

Sirmione bycentrum ligger ude på spidsen af Benaco-halvøen, i den sydligste ende af Gardasøen. Byen er berømt for Catuls Grotter (i virkeligheden ruiner fra en romersk villa, der ikke har nogen beviselig sammenhæng med den store digter), som ligger helt ude på spidsen, for Scala-familiens borg og for den vidunderlige udsigt over søen og de vidunderlige landskaber, som man kan nyde herfra ved både solopgang og solnedgang, samt det milde klima.

Læs mere om Sirmione - Colombare

Skjul teksten
 
 
search map