Anmeldelser af Hotel Santa Caterina

 
Hotel Santa Caterina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Santa Caterina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Caterina Valfurva og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Santa Caterina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Santa Caterina som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Santa Caterina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Niels og familie fra Odense S boede på Hotel Santa Caterina i Santa Caterina Valfurva fra d. 25. december til d. 1. januar 2006.

Vi havde desværre mange problemer, da der ikke var nogen engelsk talende på hotellet, ingen infomappe på engelsk (kun italiensk), hvilket gav konstant problemer og misforståelser, og desværre også øget omkostninger (hotel p-afgift mm). Vi blev endda nød til at have børnene sovende inde på gulvet en nat, da de havde lukket receptionen uden at lægge ikke afhentede nøgler frem.
Vi kan absolut ikke anbefale at man sender danske gæster ned på et hotel man ikke selv kender, og ikke har sørget for information som de kan læse (minimum engelsk). Vi havde netop valgt at booke hotellet igennem dansk rejse selskab, for at minske risikoen for en dårlig nytårsferie. Jeg skal her nævne at vi ofte rejser direkte uden at bruge rejse selskaber, men da børnene skulle med ville vi ikke løbe nogen risiko. Santa Catarina er 99,9 % for italienere (vi mødte 2 tyske familier og en engelsk på en hel uge - hurra)(vi fandt EN bar hvor de talte engelsk). Jeg tror i skal begynde at tjekke de hoteller I anbefaler, og sørge for at jeres gæster ikke hver dag skal stå, som moses ved det røde hav. Jo - I må gerne sætte dette ind på jeres site :-) PS.: OK, ski område.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map