Hotel i Santa Caterina Valfurva i Lombardiet

Hotel Santa Caterina

 
Hotel Santa Caterina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Santa Caterina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Caterina Valfurva og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Typisk alpint hotel beliggende i rolige og afslappende omgivelser, få meter fra centrum af Santa Caterina Valfurva. Skiliften ligger kun 50 meter fra hotellet.

Hotelværelserne er komfortable og pænt møblerede. De råder over satellit fjernsyn, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Hotellets restaurant tilbyder såvel Valtellina som italienske specialiteter. En gang om ugen arrangeres middage med stearinlys og traditionelle retter. Gæsterne kan desuden benytte sig af hotellets pejsestue, fjernsynsstue, bar, elevator, skidepot og parkeringsplads. Opvarmet garageplads kan fås mod betaling af tillæg.

Læs mere om Hotel Santa Caterina

Prisen inkluderer dags- og aften underholdning, skiudflugter på ski med guide, miniklub for børn mellem 5 og 12 år, benyttelse af fitness room på hotellet, rabat på udvalgte butikker, rabat på Bormios badanstalter (Bagni Vecchi), rabat på skiskole lektioner.

Skjul teksten
 
 
search map