Anmeldelser af Corte Arcadia

 
Corte Arcadia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Corte Arcadia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Martino della Battaglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Corte Arcadia

Læs personlige anmeldelser af Corte Arcadia som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte Arcadia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 9 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
David og familie fra Ishøj boede på Corte Arcadia i San Martino della Battaglia fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Super lækkert. Kun 2. sæson de holder åbent og bygningen (+pool) er bygget op fra bunden (altså ikke noget renoveret). Lejligheden var både stor og velindrettet. Da der kun er ca 10 lejligheder er der en meget fredelig og intim stemning og ALDRIG kamp om liggestolene eller plads i poolen. Med sin placering tæt ved både motorvej (der ikke kunne høres) og Gardasøen (4 km) var der ingen problemer med at komme rundt. Vores bekymring var nok, om vores 3 drenge (8, 10 & 12) ville komme til at kede sig. Der er naturligvis ikke så meget liv som på en campingplads (heldigvis), men der var både en lille legeplads og en noget større boldbane, så men efter aftensmaden (når det var lidt køligere), kunne spille bold, frisbee, petanque e.lign. MEGET høj kvalitet til prisen! Absolut anbefalelsesværdigt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jens og familie fra Hasselager boede på Corte Arcadia i San Martino della Battaglia fra d. 18. juli til d. 1. august 2009.

Vi har haft en fantastisk ferie.

Området omkring San Martino della Battaglia var super og levede op til vores forventninger om en ferie på en vingård, hvor der var lidt liv, men ingen larm fra musik el. lign.

Corte Arcadia, som du anbefale os ud fra ovenstående kriterer, levede100 % op til, det som vi havde forestillet os. Der var en strålende modtagelse, hvor der var tid til os og vores spørgsmål. Lejligheden var helt i top med alt, hvad vi kunne ønske os. Alt var nyt og indbydende og ikke mindst var der rent både i lejligheden, på fællesarealer og i og omkring poolen. Stedet bar som helhed præg af at være velholdt og blive "passet på" af både gæster, personale og ejer.

Vores tip til kommende gæster er bare, at de skal glæde sig til at få en dejlig ferie - og særligt til at smage Corte Arcadias, samt de omkringliggende vingårdes, hvidvine:-)

Vi vil helt sikker vælge in-italia næste gang ferien går til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map