Feriebolig i San Martino della Battaglia ved Gardasøen

Corte Arcadia

 
Corte Arcadia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Corte Arcadia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Martino della Battaglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Corte Arcadia er en dejlig vingård, som ligger i naturskønne omgivelser blot få kilometer syd for Gardasøen.

Beliggenheden tæt på motorvejen (som stort set ikke høres) og Gardasøen gør, at stedet er et oplagt udgangspunkt for udflugter i omegnen. Gardasøen nås let på ca. 10 minutter, mens man skal regne med ca. ½ times kørsel til Verona og lidt længere til det berømte vinområde Valpolicella. Men udflugter i omegnen er helt oplagt, for området myldrer med spændende middelalderbyer med imponerende slotte og landskabet består mest af bølgende bakker a la Toscana, hvor de gode spisesteder er drysset ud med rund hånd.

Læs mere om Corte Arcadia

Den store agriturismo rummer både privat beboelse og vinproduktion, men samtidig også 10 smagfuldt og rustikt indrettede ferielejligheder. Der er en stor have, og midt i vinmarkerne ligger den store swimmingpool, hvor der også er en børneafdeling. Der er fælles opholdsområde ved swimmingpoolen og selvfølgelig solsenge og parasoller, og der er også fælles grill, samt boldbane. Der er gratis parkering på området, og der er en lille reception, hvis man har brug for hjælp eller gode råd. Der er indkøbsmuligheder i San Martino della Battaglia ca. 1 kilometer fra stedet.

Lejlighederne ligger henholdsvis i stueplan eller på 1. sal, og alle har en møbleret balkon eller terrasse. Indretningen af lejlighederne er holdt i den enkle og oprindelige stil, som man kan forvente at finde på en vingård. Lejlighederne har alle aircondition / varme, satellit TV, internetforbindelse (mod betaling), værdiboks, køkken med kogeplader, ovn, køleskab og opvaskemaskine samt bad med bruser eller badekar og føntørrer.

Læs om lejlighederne på Corte Arcadia

Skjul teksten
 
 
search map