Feriebolig i San Martino della Battaglia ved Gardasøen

Agriturismo Le Preseglie

 
Agriturismo Le Preseglie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Preseglie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Martino della Battaglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Agriturismo Le Preseglie er omdrejningspunktet bestemt vin. Følg produktion, smag på vinen eller fald i svime over de smukke vinmarker, der omgiver hele herligheden.

Aktiv vingård

Le Preseglie er en aktiv vingård på 18 hk med en økologisk produktion. Stedet ejes af den sympatiske familie Bordignon, som også står for den daglige drift. De købte stedet, der er fra 1800-tallet som en ruin for blot få år siden, og har efterfølgende lagt utrolig meget energi i den gennemgribende renovering, og de har lagt stor vægt på at bevare det oprindelige udseende, både inde og ude.

Læs mere om Agriturismo Le Preseglie

Skøn beliggenhed blandt vinmarker

Udsigten er fantastisk, man kan se tårnet i den nærliggende by San Martino della Battaglia, bjergene ved Gardasøen, vinmarker så langt øjet rækker. Overalt møder man veltrimmede græsplæner, sirligt anlagte stisystemer, oprindelige oliventræer, frodige agaver med et stænk af omhyggeligt udvalgte blomster overalt. Her er intet overladt til tilfældighederne.

Lokalområdet og afstande

Der er indkøbsmuligheder i San Martino della Battaglia, som ligger ca. 1 kilometer fra stedet - og her finder man også nogle få restauranter. Ellers er der masser af spisesteder i området, - bl.a har familien selv en anden vingård ca. 1 km derfra, hvor der er en god restaurant. Samtidig ligger Le Preseglie lige i udkanten af det spændende, men stort set ukendte vinområde Colline Moreniche, hvor det myldrer med gode spisesteder og enestående middelalderlandsbyer.

Pool, have og wellness

Der er en kort køretur til stedet ad en god grusvej, hvorefter man kommer til parkeringspladsen, som er afskærmet for solen. Der er reception, stor have, swimmingpool på 120 m² med parasoller og liggestole, der er en fælles terrasse, mødelokaler, samt et wellnesscenter med mange forskellige trænings- og behandlingsmuligheder (mod betaling) bl.a. Shiatsu, Ayurveda massage, andre former for massage, yoga, pilates, tyrkisk bad, aromaterapi, cromterapi m.m.

Lejligheder

De 12 lejligheder er pænt men enkelt indrettet i landstil, og er beliggende enten i hovedbygningen, i et annex som rummer 5 lejligheder, samt i et lille selvstændigt hus. Alle lejligheder har telefon med internetstik, satellit TV, værdiboks, varm og kold aircondition, lille køkken med køleskab og opvaskemaskine, samt et eller to badeværelser.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Le Preseglie

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Le Preseglie

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Le Preseglie som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Le Preseglie. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Agriturismo Le Preseglie

Dejligt sted med god pool

Pænt og meget velholdt område. Vi boede i Girasole med 2 teenagere, det fungerede fint. Køkken er sparsomt udstyret, og lejligheden er simpelt indrettet - men ok. Der er ikke rigtigt noget privat udeområde, det var et minus for os.

Læs mere

Hyggelig oase midt mellem vinmarkerne

Meget smuk og hyggelig vingård midt mellem vinmarkerne og tæt på Gardersøen. Dejligt sted, hvis man gerne vil trække sig lidt væk fra turist vrimlen. Dog kunne lejlighederne godt være bedre udstyret ift. fx madlavning. Underligt der ikke findes vinglas, når man er på en vingård!
Meget dårlig Wi-Fi og kun tilgængeligt ved receptionen.

Læs mere

Dejligt sted midt i vinmarkerne

Dejligt sted med fred og ro. Rustikt og meget autentisk italiensk landlig stil. God værtinde der gav sig tid til en rundvisning på vingården med efterfølgende vinsmagning. God og afslappet stemning. Meget venligt personale

Læs mere

Fantastisk

En fantastisk vingård med et uhørt hyggeligt personale. Fine, stilede rum med hvert deres lille udeplads. Vi kom sent på aftenen, efter at receptionen havde lukket, men ejeren kom da ned og fiksede rummet for os osv. Gratis vinsmagning af gårdens egne vine, og hvis man er heldig, en rundvisning af vinkældrene hvor druerne skulle vaskes, presses, lagres, osv. Herlig pool. Gratis parkering. Den tilhørende restaurant ligger 2 væk med fantastisk mad, professionelt og godt personale og gårdens egne vine. Nær Gardasøen og et stort antal restauranter på den lille halvø udenfor Sirmione, med gode parkeringsmuligheder. 10/10.

Læs mere

Fantastisk vingård

Virkelig dedikerede folk har denne vingård, hvor både vinproduktionen og feriedelen tages seriøst.
Der er en helt fantastisk atmosfære på stedet. Poolområdet er så flot og indbydende. Der bruges næsten ingen klor i vandet da stedets ejer har en klar holdning til at bruge så få kemiske midler som muligt.
Lejlighederne er indrettet i traditionel italiensk stil, men de er helt iorden. Eneste anke var madrasserne som var virkelig hårde.
Rigtig lækkert er det at alle lejligheder har egne solsenge der kan medbringes til poolen. Altid plads og ingen håndklæder der optager solsengene. Det er fremragende.
Spørg om en rundtur i vinproduktionen. Christina er meget dedikeret til hendes vin og hun fortæller meget gerne om både produktion og vin.
Sørg desuden for at besøge restauranten Fenil Conter som er Christinas mors. Det er så imponerende både gastronomisk og visuelt. Den er ikke billigt men en oplevelse.
Uden tvivl et sted vi kommer tilbage til.

Læs mere

En oplevelse!!

Jeg savnede bare et nummer at ringe til og en mere præcis beskrivelse for at finde stedet.
Kristina som ejede stedet var fantastisk!
Rigtig god restaurant i nærheden som er ejet af hendes mor. Opsummerende: FANTASTISK!

Læs mere
 
search map