Feriebolig i San Martino della Battaglia ved Gardasøen

Agriturismo Le Preseglie

 
Agriturismo Le Preseglie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Preseglie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Martino della Battaglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Agriturismo Le Preseglie er omdrejningspunktet bestemt vin. Følg produktion, smag på vinen eller fald i svime over de smukke vinmarker, der omgiver hele herligheden.

Aktiv vingård

Le Preseglie er en aktiv vingård på 18 hk med en økologisk produktion. Stedet ejes af den sympatiske familie Bordignon, som også står for den daglige drift. De købte stedet, der er fra 1800-tallet som en ruin for blot få år siden, og har efterfølgende lagt utrolig meget energi i den gennemgribende renovering, og de har lagt stor vægt på at bevare det oprindelige udseende, både inde og ude.

Læs mere om Agriturismo Le Preseglie

Skøn beliggenhed blandt vinmarker

Udsigten er fantastisk, man kan se tårnet i den nærliggende by San Martino della Battaglia, bjergene ved Gardasøen, vinmarker så langt øjet rækker. Overalt møder man veltrimmede græsplæner, sirligt anlagte stisystemer, oprindelige oliventræer, frodige agaver med et stænk af omhyggeligt udvalgte blomster overalt. Her er intet overladt til tilfældighederne.

Lokalområdet og afstande

Der er indkøbsmuligheder i San Martino della Battaglia, som ligger ca. 1 kilometer fra stedet - og her finder man også nogle få restauranter. Ellers er der masser af spisesteder i området, - bl.a har familien selv en anden vingård ca. 1 km derfra, hvor der er en god restaurant. Samtidig ligger Le Preseglie lige i udkanten af det spændende, men stort set ukendte vinområde Colline Moreniche, hvor det myldrer med gode spisesteder og enestående middelalderlandsbyer.

Pool, have og wellness

Der er en kort køretur til stedet ad en god grusvej, hvorefter man kommer til parkeringspladsen, som er afskærmet for solen. Der er reception, stor have, swimmingpool på 120 m² med parasoller og liggestole, der er en fælles terrasse, mødelokaler, samt et wellnesscenter med mange forskellige trænings- og behandlingsmuligheder (mod betaling) bl.a. Shiatsu, Ayurveda massage, andre former for massage, yoga, pilates, tyrkisk bad, aromaterapi, cromterapi m.m.

Lejligheder

De 12 lejligheder er pænt men enkelt indrettet i landstil, og er beliggende enten i hovedbygningen, i et annex som rummer 5 lejligheder, samt i et lille selvstændigt hus. Alle lejligheder har telefon med internetstik, satellit TV, værdiboks, varm og kold aircondition, lille køkken med køleskab og opvaskemaskine, samt et eller to badeværelser.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Le Preseglie

Skjul teksten
 
 
search map