Ferieboliger og hoteller i San Martino della Battaglia

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Slaget ved San Martino

San Martino della Battaglia kan oversættes til Slaget ved San Martino, som refererer til det legendariske slag 24. juni 1859 som sluttede krigen Seconda guerra di indipendenza. Slaget varede i ca. 14 timer og var et blodbad uden lige.

Oplagt udgangspunkt

Heldigvis er San Martino et væsentlig mere fredeligt sted i dag, og eneste minde om slaget, er det høje tårn, der er rejst som mindesmærke. San Martino della Battaglia ligger i naturskønne omgivelser blot 4 kilometer syd for Gardasøen, og meget tæt på motorvejsafkørslen til Sirmione.
Det gør byen til en oplagt udgangspunkt for udflugter både ved Gardaøsøen, men også til vinområdet Valpolicella, operabyen Verona, men også dagsture til Venedig eller Mantova er inden for rækkevidde.

Stort set ukendt område

Byen ligger i det skønne vinområde som kaldes Colline Moreniche, og som indtil videre, og nogen vil sige heldigvis, stort set er helt ukendt blandt turister. De mest oplagte udflugtsmål er derfor ubetinget de øvrige små middelalderlandsbyer i området, og her kan vi varmt anbefale Valeggio sul Mincio, Volta Mantovana, Borghetto, Monzambano og Solferino, for blot at nævne nogle få. Området er også velforsynet med rigtig gode restauranter, hvor man stort set kun finder lokale italienere, som sætter pris på et godt måltid mad og en god flaske vin.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map