Anmeldelser af Villa Luisa Resort Wellness & Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Luisa Resort Wellness & Spa

Læs personlige anmeldelser af Villa Luisa Resort Wellness & Spa som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Luisa Resort Wellness & Spa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lækkert i stille autentisk by

Lækkert hotel, med perfekt beliggenhed. Stille omgivelser og kort til mange lækre små restauranter uden mange turister.

Gardasøen som feriedestination

Villa Luisa Resort Wellness & Spa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Luisa Resort Wellness & Spa
Superior dobbeltværelse med balkon og søudsigt fra siden eller udsigt til haven (inklusiv morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Dejligt ophold

Dejligt hotel i smukke omgivelser.
Var tæt på små restauranter i landsbyen, fine vandrestier, roligt område med en fantastisk udsigt til bjergene og olivenlunde.

Villa Luisa Resort Wellness & Spa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Luisa Resort Wellness & Spa
Dobbelt standardværelse med søudsigt fra siden (inklusiv morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2016
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Perfekt service som altid......;o)

Det var 2. gang vi besøgte Villa Luisa, og præcis som første gang, var der ikke en finger at sætte på dette hotel. Personalet er super i mødekommende, uanset om det er i receptionen, baren, eller rengørings personalet, overalt mødes man med et smil. Hotellet fremstår nyt, og alt er rent og lækkert.
Vi kan kun give hotellet vores bedste anbefalinger.

Anbefaling til kommende gæster

Byen Saló, der ligger under 10 minutters kørsel fra hotellet, er et besøg værd. er man til shopping, ligger der er stort og meget flot shopping center, godt 30 minutters kørsel sydpå. (el lione)

Villa Luisa Resort Wellness & Spa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Luisa Resort Wellness & Spa
Prestige dobbeltværelse med balkon og søudsigt (inklusiv morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Villa Luisa Resort Wellness & Spa

Villa Luisa Resort Wellness & Spa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Luisa Resort Wellness & Spa
Prestige-værelse med balkon og søudsigt (inklusiv halvpension)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
June og familie fra Herning boede på Hotel Villa Luisa Resort i San Felice del Benaco fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi har haft endnu en dejlig ferie i skønne Italien og giver jer gerne lidt feedback, da vi selv med stor interesse læser andres ferieoplevelser og tips inden vi bestiller ferie gennem jer.
Vi boede godt 7 nætter på Villa Luisa, som er et nyt, roligt, flot og meget rent hotel med velfungerende (lydløs) aircon på værelserne. Al inventar er tiptop i orden, og da vores vask i badeværelset stoppede til, ringede vi i receptionen, og så gik der kun 5 min før en reperatør dukkede op og ordnede problemet. Personalet er venligt, taler et glimrende engelsk og atmosfæren på stedet er afslappet.
Hvis man skal være lidt negativ, kan man sige, at det hele virker lidt sterilt og upersonligt. Her er ingen rustik charme på stedet, som man finder mange andre steder i Italien. Herudover virker det som om hotellet ikke helt kan bestemme sig for hvilke gæster, de vil appelere til. Hotellet rummer en mindre wellness afdeling i kælderen og tilbyder forskellige behandlinger (ikke noget vi prøvede), men klientellet er en bred vifte af børnefamilier, par i flere aldersgrupper på typisk par-ferie og så afholdte de også et mindre møde med overnattende deltagere, mens vi var der.
Morgenmaden er god efter italiensk standard - endda med groft brød, der ikke er tørt! Vi prøvede ikke at spise andre måltider på stedet. Hotellet ligger i et ikke særligt turistprægetområde mellem to små byer (San Felice og Portese). I begge byer er der glimrende spisesteder i flere prisniveauer, alle i gåafstand (10-20 minuter) fra Villa Luisa. Vi spiste flere gange med stor succes for både børn og voksne på 'El Patio' i San Felice. Vi fandt ingen supermarkeder eller andre indkøbsmuligheder i gåafstand fra hotellet.
Andre oplysninger vi selv gerne ville have haft hjemmefra er, at der er tre fitness-maskiner (løbebånd, step-maskine og en slags cykel) til fri afbenyttelse på hotellets overdækkede tagterasse med udsigt over søen. Wifi koster 2 Euro i døgnet, men i baren står en PC med Internet adgang til gæsternes frie disposition, det var let at komme til at bruge den ved behov. Værelserne er pæne, men ikke ret store og ved opredning til 2 børn på 7 og 10 år (i smart køjeseng) blev det lidt trængt, at bo der en uge. Badeværelset var fint. Der er ingen el-kedel og minibarens køleskab er meget lille og kun med ringe kølekapacitet - kan således ikke nedkøle fx indkøbt drikkevand i 1,5-2 l flasker. Altanen på Prestigeværelserne er til gengæld dejlig stor og med skøn udsigt - husk dog selv en snor evt. klemmer til at tørre badetøj og håndklæder.
Poolområdet er ikke så stort i virkeligheden, som man kan få indtryk af på billederne, men meget rent, overskueligt og med passende antal liggestole og parasoller til hotellets gæster. Den lille runde pool er en soppepool for småbørn og udformningen af den større pool gør den uegnet til motionssvømning for voksne. Max vanddybde er ca. 130 cm og sammen med områdets overskuelighed gør det poolområdet meget børneegnet.
Vi var på to dagstur til hhv. Gardaland og Venedig - begge dele kan varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Malene fra Frederiksberg C boede på Hotel Villa Luisa Resort i San Felice del Benaco fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Dejligt nyt hotel, men den mest fantastisk udsigt. Vi havde vores datter på tre år med, og det var dejligt, at være et sted, hvor små børn er så velkomne. Poolen var helt fantastisk, og der var så rent og pænt over det hele. Vi fik en fantastisk service hele den uge vi var der, og selvom vi havde ½ pension blev maden aldrig kedelig :-) Det var dejligt at være et sted, hvor man følte, at der ikke var masse turisme, som man mere ser på øst siden af gardasøen, og til de aktive var der nogle rigtig gode løberuter når man får lidt for meget af den gode mad og vin.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera, Lombardiet

Hotel Sportsman

Bardolino, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Lombardiet

search map