Hotel i San Felice del Benaco ved Gardasøen

Villa Luisa Resort Wellness & Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Luisa Resort Wellness & Spa ligger i et roligt område midt i de fantastiske vinmarker. Hotellet ligger ca. 600 meter fra havnen i Porteses gamle bydel, og blot 700 meter fra hotellet finder du den lille offentlige søstrand som kan nås til fods eller med hotellets egen shuttlebus, der kører dagligt. Byen San Felice del Benaco ligger ca. 1 km. fra hotellet og ved siden af ligger der en fin gammel kirke.

Herlige sol- og badeoplevelser venter på dig

Villa Luisa Resort Wellness & Spa åbnede i maj 2010, og kan tilbyde bademulighed både indendørs og udendørs. Ved den fine swimmingpool (med børnepool) er der både solsenge og parasoller, så du kan slappe helt af under solens varmende stråler. Hotellet har et Wellness-center med indendørs swimmingpool (saltvand) med vandfald og jacuzzi. Der er desuden at afslapningsområde, brusekabiner med kromoterapi, badstue, tyrkisk bad og mulighed for massage. Indgang til Wellness-centrer betales på stedet, og hvis du er interesseret i behandlinger, så bestil gerne i god tid. Du skal være opmærksom på, at du skal være fyldt 15 år for at få adgang til hotellets Wellness-center. Poolhåndklæder kan bestilles på stedet mod tillæg.

Læs mere om Villa Luisa Resort Wellness & Spa

Nyd din morgenmad på terrassen

På anden sal finder du en stor solterrasse, hvor du i sommermånederne kan nyde den gode morgenmad og din kaffe. På Villa Luisa Resort Wellness & Spa er der også en restaurant, som hedder Ristorante Acquadolce, og hvor der serveres traditionelle og lokale specialiteter, som er tilberedt af køkkenchefen Alessandro Conte. Her nyder du ikke bare maden, men også udsigten over søen. Når vejret tillader det, dækkes der op under åben himmel.

Hvis du sætter pris på musik, kan vi fortælle, at der er levende musik på hotellet en gang om ugen. Så sæt dig tilrette med noget godt at drikke, slap af og nyd tilværelsen.

Der er mange bekvemmeligheder

Udover pool, wellness og restaurant har hotellet også faciliteter som elevator, internet-point (wi-fi), læsesal, TV-rum og bar. Der er også parkering, som er gratis for hotellets gæster, mens du kan bestille plads i garage på forespørgsel og mod betaling. Iblandt afholdes der bryllup og andre begivenheder på hotellet. Området ved søen lokker med skønne spadsere- og cykelture, og hvis du ikke medbringer din egen cykel, kan du leje en på hotellet, afhængig af tilgængelighed. Til børnene er der en lille legeplads og bordtennis, som også kan benyttes af barnlige sjæle.

Alle værelser har en eller anden form for udsigt

På hotellet findes der 54 pænt indrettede værelser, som alle er udstyret med satellit-tv, telefon, værdiboks, minibar, aircondition, hårtørrer samt de fleste med balkon eller terrasse (ikke standardværelser). I fugleflugtslinie er der ca. 1 km til søen, og afhængig af hvilken etage du bor på, og hvordan dit værelse vender, kan udsigten altså variere en del. Ekstra sovepladser, kan består af køjesenge.

Læs om værelserne på Villa Luisa Resort Wellness & Spa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Luisa Resort Wellness & Spa

Læs personlige anmeldelser af Villa Luisa Resort Wellness & Spa som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Luisa Resort Wellness & Spa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Villa Luisa Resort Wellness & Spa

Super ophold

Vi havde 12 fantastiske dage med halvpension. Hotellet var helt i top, og der var intet at klage over. Personalet var utrolig servicemindet og meget venlige og imødekommende. Der var pænt og rent over alt. Værelset var stort og godt indrettet og med et godt badeværelse. Vi havde en stor balkon, hvilket var super godt. Pool området var rigtig godt og der var altid til at få plads. Restauranten var rigtig god, og der var et godt og stort udvalg. Man fik aldrig det samme at spise flere dage. Rigtig god mad. Hvis man kun havde drukket halvdelen af sin vin blev den gemt til næste dag. Helt perfekt.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Luisa Resort Wellness & Spa

Læs mere

Bedømmelse af Villa Luisa Resort Wellness & Spa

Læs mere

Børnehotel :(

Hotellet er fint, og til 4 stjerner. Deres pool er lille, og der var kamp om solsengene. Der var de sædvanlige problemer med at folk spærre solsenge med håndklæder tidligt om morgenen og selv ankommer til poolen ved 12-13 tiden. Det værste var helt klart de mange børn, vi havde slet ikke forventet så mange børn, en eftermiddag talte vi 25 børn i alderen 1-11, med dertil hørende skrig, skrål & gråd, vældig irriterende, når man kommer uden børn. Næste gang booker vi helt sikkert et voksen hotel.
Betjeningen er lidt sløv, men de er søde og imødekommende. Morgenmaden var fin, dog kunne vi godt have tænkt os friskpresset juice, og ikke det pulver juice de serverede.
Alt i alt et fint hotel, med der manglede helt klart fred og ro til en afslappende ferie.

Læs mere

Lækkert hotel, sødt personalle og fantastisk udsigt

Vi havde en fantastisk ferie. Hotellet er rigtig fint, pænt og rent, lækker pool område, og den fantastisk udsigt.
Personalet var utrolige velkommende og hjælpsomme.
Det eneste som kunne mangle var, at man var lidt tætter på en by. Men en køretur på 10-15 min. så var man inde i Saló, som er en rigtig fin by.

Læs mere

Lækkert i stille autentisk by

Lækkert hotel, med perfekt beliggenhed. Stille omgivelser og kort til mange lækre små restauranter uden mange turister.

Læs mere
 
search map