Feriebolig i San Felice del Benaco ved Gardasøen

Residence Antica Torre

Lejlighed Byron Lejlighed Boccaccio Lejlighed Virgilio Lejlighed Ariosto Lejlighed Catullo Lejlighed Petrarca Lejlighed D'Annunzio Lejlighed Goethe Lejlighed Dante
 
Residence Antica Torre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Antica Torre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Felice del Benaco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Elleve rummelige lejligheder med adgang til pool midt i det historiske centrum af den maleriske lille by San Felice del Benaco. Ud over poolen er her aircondition, opvaskemaskine, parkering i garage, have, og så ligger butikker og spisesteder tæt på.

Gåafstand til søen

Bassinet, der måler 12 x 6 meter, ligger i den frodige have omgivet af liggestole og parasoller. Diverse butikker ligger i den umiddelbare nærhed af huset, og på omkring 10 minutter kan du spadsere ned til Gardasøens bred.

Læs mere om Residence Antica Torre

Gode faciliteter

Huset stammer fra syttenhundredetallet, og det er for nylig blevet renoveret og opdelt i elleve lejligheder af varierende størrelse. Alle lejligheder er udstyret med aircondition (og varmeanlæg til de kolde perioder), sikkerhedsboks, fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, internetadgang og opvaskemaskine. Her er desuden mulighed for parkering i garage.

Læs om lejlighederne på Residence Antica Torre

Skjul teksten
 
 
search map