Feriebolig i San Felice del Benaco ved Gardasøen

Residence Antica Torre

Lejlighed Byron Lejlighed Boccaccio Lejlighed Virgilio Lejlighed Ariosto Lejlighed Catullo Lejlighed Petrarca Lejlighed D'Annunzio Lejlighed Goethe Lejlighed Dante
 
Residence Antica Torre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Antica Torre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Felice del Benaco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Elleve rummelige lejligheder med adgang til pool midt i det historiske centrum af den maleriske lille by San Felice del Benaco. Ud over poolen er her aircondition, opvaskemaskine, parkering i garage, have, og så ligger butikker og spisesteder tæt på.

Gåafstand til søen

Bassinet, der måler 12 x 6 meter, ligger i den frodige have omgivet af liggestole og parasoller. Diverse butikker ligger i den umiddelbare nærhed af huset, og på omkring 10 minutter kan du spadsere ned til Gardasøens bred.

Læs mere om Residence Antica Torre

Gode faciliteter

Huset stammer fra syttenhundredetallet, og det er for nylig blevet renoveret og opdelt i elleve lejligheder af varierende størrelse. Alle lejligheder er udstyret med aircondition (og varmeanlæg til de kolde perioder), sikkerhedsboks, fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, internetadgang og opvaskemaskine. Her er desuden mulighed for parkering i garage.

Læs om lejlighederne på Residence Antica Torre

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Antica Torre

Læs personlige anmeldelser af Residence Antica Torre som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Antica Torre. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Antica Torre

skønt

Fantastisk beliggenhed midt i en hyggelig landsby og alligevel helt fredeligt. Uden at have set de andre lejligheder vil jeg mene, at vores Orazio var langt den bedste, fordi den havde sin egen meget store terrasse, hvor man kunne sidde og kigge ud over hustage og bjerge. Landsbyen har 5 restauranter og et par barer, et godt supermarked og slagter, fiskehandler og bager. Alt hvad man har brug for. Det lille tog standser lige uden for døren og kører 6 gange om dagen rundt på halvøen, både til stranden og havnen.

Læs mere

Fantastisk ferie

Vi var 7 afsted - 3 generationer. Vi havde et fantastisk ophold på Residence Antica Torre. Vi kunne være sammen og samtidig have hvert vores. Hyggeligt, rent og der var hele tiden opsyn og check på om vi var glade og tilfredse eller vi manglede noget. Alt var muligt.

Læs mere

Alletiders beliggenhed og smukt hus

Vi havde en lejlighed, Orazio, i stueetagen med en enorm terrasse, lige ved poolen. Rigtig dejligt poolområde med masser af liggestole. Vi havde to soveværelser og en stue, alle værelser havde air-condition, hvilket var nødvendigt da temperaturen var 37-38 grader. Vi brugte grillen, meget dejligt. Wifi kunne være bedre, men fungerer ok. Den hollandske dame med ansvaret var meget hjælpsom og venlig. Meget dejlig bolig som vi varmt anbefaler!

Læs mere
 
search map