Hotel i Salò ved Gardasøen

Villa Arcadio

 
Villa Arcadio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Arcadio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Salò og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Arcadio er et tidligere kloster fra middelalderen, som i 2006 blev indrettet til et af de mest eksklusive hoteller ved Gardasøen. Det gamle kloster ligger i en olivenlund i bjergene knapt 3 km syd for byen Salò, som ligger i søens sydvestlige del. Salò er en rigtig dejlig by, med et godt forretningsliv, en hyggelig og meget lang havnepromenade, gode restauranter og mulighed for at sejle søen rundt med de lokale færger som lægger til lige i centrum.

Italien og Skandinavien mødes her

Første gang finske Jaana og hendes italienske mand så den gamle klosterruin, forelskede de sig hovedkulds, og i flere år brugte de al deres tid, og ikke mindst alle deres penge på at gøre stedet til noget helt særligt, og man må sige, at det er lykkedes over al forventning.

Læs mere om Villa Arcadio

Lidenskab og gæstfrihed

Jaana står selv for den daglige ledelse, og intet undgår hendes opmærksomhed. Hun sætter en stor ære i at yde en både familiær og professionel service, og det er tydeligt, at både hun og personalet brænder for deres job.

Omhyggelig renovering af klostret

Parret har lagt stor vægt på at bevare stedet i dets oprindelige skikkelse, og selv resterne af de uerstattelige fresker som også prydede væggene for flere hundrede år siden, er blevet omhyggeligt renoveret. Når du kører op ad den lange indkørsel, kan du næsten heller ikke undgå at bemærke den helt særlige belægning af fine små rullesten, som naturligvis er lagt ned i hånden. Sikke et arbejde.

Smagfuld indretning og fine detaljer

Villa Arcadio er indrettet med en blanding af fine antikviteter og det bedste inden for moderne italiensk design, og selv de mindste detaljer er blevet vendt og drejet for at finde den helt rigtige løsning.

Faciliteter på klostret

Hotellet har en fin lille reception, og der er naturligvis også blevet plads til en moderne elevator, selv om det gamle kloster ikke er i mere end to etager. Der er en hyggelig bar og opholdsstue med bibliotek, og så er der en rigtig god restaurant, hvor der lægges stor vægt på kvalitet og hjemmelavede produkter. Den gamle klostergård er i dag en hyggelig gårdhave, hvor du bl.a kan indtage dine måltider, hvis ikke du vælger den store terrasse i haven, hvor du også finder hotellets dejlige swimmingpool. Der er naturligvis også en bar, hvor du kan få alt fra kaffe til champagne. I kælderen er der sauna, ligesom du har også mulighed for at bestille en gang massage. Den store garage er bygget ind i bjerget, så den ikke kan ses udefra, og her kan du parkere, så længe der er plads, og ellers er der udendørs parkering i olivenlunden.

Stilrene værelser

Værelserne er smukt og stilrent indrettet med moderne design i høj kvalitet, og tilbyder telefon, satellit TV, wi-fi, værdiboks, minibar, aircondition, bad med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer, badekåber og tøfler. I de kølige perioder er der også rigtige dyner, for det er ikke for ingenting, at Jaana kommer fra et land i det høje nord.

Der er i alt 18 værelser og suiter i forskellige kategorier. Der er søudsigt fra enkelte af værelserne, eller kig mod swimmingpoolen eller de smukke bjerge og marker omkring stedet.

Skjul teksten
 
 
search map