Hotel i Salò ved Gardasøen

Hotel Spiaggia d'Oro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det dejlige hotel Spiaggia d'Oro ligger på Gardasøens vestside ca. 2 km nord for byen Salò og knapt 1 km syd for byen Gardone Riviera, så smukkere område er svært at finde. Hotellets beliggenhed i en stor grøn have med udsigt over søen og kun 10 min's gang til den nærmeste stenstrand er perfekt. Området er fint at udforske til fods eller på cykel (kan lejes i receptionen), for lige nord for Hotel Spiaggia d'Oro ligger byen Gardone Riviera. Det er en lille by med mange hoteller, en lille torveplads som skråner ned mod søen og en dejlig fredfyldt søpromenade, som er smukt dekoreret med blomster. Hvis du går opad kommer du til Gardone Sopra, med et lille charmerende historisk bycentrum, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Gardasøen.

Alle de faciliteter og services du kan drømme om

Hotel Spiaggia d'Oro ligger rigtig godt og tilbyder både god service og varm familiær gæstfrihed. Fra den dejlige grønne have er der udsigt over søen, og der er naturligvis også en dejlig swimmingpool, hvor du kan nyde tilværelsen omgivet af blomster og træer. Her kan du nyde tilværelsen med en god bog, mens personalet i baren serverer en kølig drink og en let snack fra baren. Om aftenen er haven det perfekte sted at nyde solnedgangen.

Der er også en bådebro, hvor du kan solbade eller hoppe på en båd for en rundtur i søen. Den store terrasse ved søen er også et oplagt sted til en aperitif eller en let frokost. Det er ikke nødvendigt at forlade hotellet for at spise en god middag, for køkkenchefen på restaurant La Veranda fremtryller de skønneste retter baseret både på det italienske men også det internationale køkken. Han benytter kun friske råvarer fra lokalområdet, og menuen skifter efter sæsonen. Til de dage hvor solen ikke bager ned er der en lille spa og et wellness center med sauna og dampbad. Du kan bestille forskellige former for massage på forespørgsel. Aktiviteter som tennis og golf findes inden for en afstand af nogle få kilometer fra hotellet.

Læs mere om Hotel Spiaggia d'Oro

Elegante værelser med balkon

Der er i alt 36 værelser på Hotel Spiaggia d'Oro, som alle er indrettet i varme pastelfarver. De fleste værelser har hel- eller delvis havdudsigt og balkon. Alle værelser har aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, wi-fi, skrivebord, telefon og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Spiaggia d'Oro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map