Hotel i Salò ved Gardasøen

Hotel Salò du Parc

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er et hotel, som passer særdeles godt til dig, som vi bo på komfortable værelser, spise godt i restauranten, nyde smukke udsigter over søen og bo i kort gåafstand til et pittoresk centrum med restauranter og butikker. Hotel Salò du Parc har alle disse egenskaber. Du bliver desuden vel modtaget af personalet, som ser til, at du det godt og bilen kan du enten parkere på hotellet eller lige i nærheden.

Slap af på terrassen og nyd godt af udsigterne

Hotel Salò du Parc har som sagt en meget skøn beliggenhed, helt ud til den fantastiske Gardasø. Dette indebærer, at du fra den skønne, udendørs pool har udsigt over vandet og landskabet. Det samme har du fra terrassen, hvor du kan slå dig ned i de bløde sofaer med noget godt at drikke. Ved poolen findes bekvemme liggestole placeret ude, så du kan sole dig, og parasoller til dig, der synes, det er dejligt med en lille siesta i skyggen. Ud for hotellet ligger dets egen lille kajplads, hvor du, som ankommer med båd, kan lægge til. Lige ud til poolen, på første parket, findes yderligere en solterrasse, hvor du kan slikke sol dagen lang. Når det bliver tid til noget godt at drikke, kan du begive dig til hotellets bar, som forsyner dig med gode drikke af forskellig art. Hotellet har ikke sin egen "strandplads", men der er en badeplads ca. 500-600 meter væk.

Læs mere om Hotel Salò du Parc

Det tager få minutter at nå frem til byens tilbud

Der findes en restaurant på hotellet, hvor du spiser godt. Med passion og kærlighed fremstiller kokken både lokale og traditionelle, italienske retter. Restauranten holder praktisk nok åbent både til morgenmad, frokost og middag, hvilket er dejligt for dig, der beslutter dig for at tage en dag "hjemme" på hotellet. Når du føler trang til at prøve noget nyt, tager det dig kun mellem 5 og 10 minutter at slentre til Salòs charmerende centrum. Byen har ikke bare meget historie at byde på, men også mange hyggelige smågader og torve, hvor du kan vælge imellem et stort udbud af barer og restauranter. Du finder også apotek, bank og diverse butikker. Når du skal tilbage til hotellet, så tag gerne en slentretur langs med søen, Lungolago Zanardelli, måske med et godt glas i hånden.

Du bor i værelse med balkon eller terrasse

Der er kun 43 værelser på hotellet i tre forskellige kategorier. Comfort-værelserne (ca. 20-25 kvm.) har balkon og Deluxe-værelserne (ca. 30 kvm.) har terrasse. Vælger du Junior Suite (ca. 40 kvm.) har du både terrasse og søudsigt. Faciliteterne er: Aircondition, Wi-Fi, minibar, badeværelse med bruser eller badekar. Angående parkering, så har du på hotellet en del pladser, mod betaling (ca. 16 euro pr. dag). Skulle disse ikke være ledige, finder du flere pladser et kort stykke vej væk. Hotellet er ikke i en ZTL zone, så du kan køre helt frem til hotellet. Balkonernes størrelse kan variere såvel som udsigten til søen.

Læs om værelserne på Hotel Salò du Parc

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Salò du Parc

Læs personlige anmeldelser af Hotel Salò du Parc som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Salò du Parc. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Salò du Parc

Skønt hotel

Dejligt hotel, lækre værelser, fantastisk udsigt, god service - alt i alt et dejligt hotel.
Bedst for voksne ikke det bedste for børnefamilier

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Salò du Parc

Fantastiske service over alt på hotellet

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Salò du Parc

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Salò du Parc

Læs mere
 
search map