Agriturismo i Salò ved Gardasøen

Agriturismo Il Colombaro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Il Colombaro ligger i rolige omgivelser ca. 5 km fra Salòs centrum og Gardasøens vestlige bred. Nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder ligger dog kun 500 meter fra gården, som råder over 13 hektar olivenlunde.

Beliggenheden

Ejendommen ligger ganske tæt på et område med kontorer og større forretninger. Dette bemærkes dog ikke synderligt, da man ikke har direkte udsyn til disse fra stedet. Fra golfbanen bag ejendommen kan man nyde en pragtfuld udsigt over grønne bakker og dale.

Læs mere om Agriturismo Il Colombaro

Aktiv ferie

Til lejlighederne er der reception, parkeringsplads, have, svømmebassin med boblebad, børnebassin samt bar og à la carte-restaurant. Ved ejendommen er der golfbane med 9 huller (par 3) som du kan benytte til fordelagtige priser.

Lejlighedernes indretning

Der er i alt 21 lejligheder. De er enkelt indrettet og udstyret med satellitfjernsyn, værdiboks, opvaskemaskine i de fleste og mikrobølgeovn.
Stedets værter søger at komme de gæster i møde, der ikke rejser med børn, hvorfor der ikke må larmes eller bades i poolen fra kl. ca. 19.

Lejlighederne på Agriturismo Il Colombaro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Colombaro

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Colombaro som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Colombaro. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 13 anmeldelser fra Agriturismo Il Colombaro

Lille hyggeligt sted.

Et rigtig super lille sted at holde ferie, med og uden golf spil.
Der var en lille mangel, nemlig dårlig opvaskemaskine og for få glas og bestik i køkkenet,.
Vi blev fantastisk godt modtaget og restauranten var helt i TOP :-)

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Il Colombaro

Det var et super dejligt sted, og meget nemt at finde. Det var tæt på indkøbsmuligheder der var åben 24 timer i døgnet, så med et veludstyret køkken kunne vi også selv lave mad. Dejlig ren pool med smukke omgivelser i form af golfbanen. Et stort plus var også at vi havde adgang til den tæt beliggende campingplads hvorfra vi kunne bade i Gardasøen og iøvrigt bruge pladsens faciliteter.
Personalet var virkelig søde imødekommende, hvilket vi generelt oplevede i Italien.

Læs mere

Familiært og giver mulighed for at besøge søen og omgivelserne

Vi valgte dette sted i sidste minut, og fortryder ikke valget. Perfekt feriebolig til 2 voksne og 2 teenagere (pool :-) ). Underjordisk parkering, så vi kunne sidde køligt og planlægge dagens bilture til seværdigheder, strande, bjerge.

Udstyret var ok, personalet var meget sympatisk. Supermarked meget tæt på, som har åbent til kl 21.

Lejligheden vender ud mod golfen, dejlig og der var intet, der generede. Aircondition er inkluderet, og den havde vi brug for.

Bil er nødvendig, hvis man vil andet end i poolen eller på stranden (som ligger 5-10 min. væk).

Læs mere

Fin lejlighed og fin beliggenhed

Dejlig stor lejlighed beliggende i et flot område.

Læs mere

Skøn uge ved Lago di Garda

Vi havde en dejlig uge ved Gardasøen. Il Colombaro, hvor vi boede, er en golf klub, der udlejer en del lejligheder. Vores lejlighed (op til 6 personer) var behagelig og funktionel, men ikke særlig charmerende. Måltider blev spist udenfor i dejlige milde luft.
Vi tog på mange flotte ture til nogle af de søde byer omkring Gardasøen, og den eneste dag hvor vejret ikke var godt, tog vi til indkøbscenter Il Leon.
Det eneste rigtige negative var, at vores ene soveværelse vendte ud mod den lille indkørsel til golfbanens parkering, og det var temmelig livligt nogle morgener, så vi vågnede unødigt tidligt.
Vi spillede - helt uplanlagt - faktisk selv en runde golf, det var ni korte huller, syv par tre og to par 4. Ingen superbane, men det var stadig dejligt. Og så sluttede vi af med en meget god frokost i golfrestauranten!
Vi vender formentlig tilbage til Il Colombaro.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Il Colombaro

dejligt roligt sted. Følte os velkommen.

Læs mere
 
search map